Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niemcy: zabronili mówić po polsku. "Czułem się, jakbym cofnął się w czasie do |
"Widzę znów nasz dom ciebie mamo w nim wspominam stary klon ciemny i wysoki jak dym " To Violetta Villas i pieśń "Do Ciebie, Mamo". A to pamięta ktoś? "Ciężka jest praca górnika, niełatwa jest praca kelnera..."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niemcy: zabronili mówić po polsku. "Czułem się, jakbym cofnął się w czasie do |
Jeśli znacie jakieś takie storny to posajcie.
|
|
Re: Niemcy: zabronili mówić po polsku. "Czułem się, jakbym cofnął się w czasie do |
Zaloguj się na http://wapster.pl co mieśiąć dostajesz po 200 wapsterów i masz dzwonek mono lub czrno-białą grafe, a kolorki i poli sa po 500 wapsterów, a jeżeli kożystasz z komunikatora aqq to dostajesz codzienie chyba że wolisz czekać miesiąc.
|
|
Nie "tą" a "tę" osobę, panie hrabio...
|
|
To nie jest V-ce Przewodniczący RN SM "Perspektywa"...
|
|
Bardzo dobre było też piwo jałowcowe,ale ono niestety nie dodawało takiego" powera" jak inne trunki:) ________ Malachit
|
|
Re: Niemcy: zabronili mówić po polsku. "Czułem się, jakbym cofnął się w czasie d |
Mam wrażenie, że po prostu chcesz za wszelką cenę mnie oczernić. Ale cóż, tym już zajmie się prokurator. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Może wie ktoś jak można zmienić hasło IM w komórce bo niepamiętam starego i niemoge kozystać z tej usługi ?
|
|
MrS: wybaczam:) Ale i tak nie rozumiem jak można tak dać sobie podnieść ciśnienie. No, ale nie ma przepisu, że trzeba wszystko rozumieć. chyba będę jakoś mogła żyć z tym nierozumieniem :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |