Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"oluś zawsze był krętaczem" |
Wygląda na to, że SM nie ma swojej strony. Nigdzie nie mogę znaleźć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "oluś zawsze był krętaczem" |
A może ktoś wie, kto głosował za wyborem tej osoby na to stanowisko? Myślę, że warto byłoby poznać tych, którzy zgłosili tę kandydaturę i tych, którzy byli "za".
|
|
Małe tęsknoty, krótkie tęsknoty Znaczące prawie tyle co nic Nagłe i szybkie serca łopoty Kto by nie znał ich Demonie trzymaj się ciepło :) Pozdrawiam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
oto adres forum: http://lks.4lomza.pl/forum/index.php wcześniej wpisałem adres, ale 'dziwnym cudem zniknął' (?) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
iguana znaczaco to tyle na ile nie pozwalaja przepisy ;). Wiem doskonale jak jezdza kierowcy TIR sczegolnie z Litwy i Rosji, bo sam dokladnie tydzien temu musialem uciekac na pobocze, gdyz "amerykancowi" wydawalo sie ze zdarzy - nie zdarzyl. Patrole, fotoradary i konrole to bicie glowa w mur, za nim zdarza sie zainstalowac nasi dzielni policjanci w eterze juz krazy wiadomosc o kontroli - CB radio. Walka z piratami to "syzyfowa" praca, szczegolnie teraz gdy praktycznie kazdy, kogo stac, posiada CB. rudy błazen z druhem
|
|
WITAM, W PONIEDZIAŁEK WYBIERAM SIĘ NA URLOP Z MĘŻEM I SZUKAMY JAKIEGOŚ CICHEGO I USTRONNEGO MIEJSCA NA MAZURACH, NAJLEPIEJ W POBLIŻU JEZIORA. MOŻE KTOŚ Z WAS ZNA TAKIE MIEJSCE?Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Przykro mi, ale moim zdaniem Marika nic nie pokazała na Top Trendy :(
|
|
krzy te Tiry maja ograniczenia predkosci do 90 km fabrycznie poustawiane, no chyba ze ktos na wlasna reke usuwa takowe. TIR-y to odwieczny problem drog , ktory moze rozwiazac tylko siec autostrad czy obwodnic wokol wiekszch miast, ale na to chyab bedzimy musieli poczekac kilkadziesiat lat ;P. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |