Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Związkowcy rekordziści zarabiają po 275 tys. zł brutto rocznie |
Kiedyś usłyszałem, 'Rolnikowi to zawsze, jak nie wiatr w oczy to h*j w dupe' Leszek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Związkowcy rekordziści zarabiają po 275 tys. zł brutto rocznie |
Egon-do rady, z tego co wiem, weszło czworo nowych ludzi. A moze zamiast narzekać zaczniesz coś robić? I to ty powinieneś się wstydzić traktując człowieka jakby juz był skazany. A ze sam zainteresowany jest zamkniety i bronic sie nie moze to chulaj dusza. Myśle,ze skoro go wybrali to nie wierzą w te baje o łapówce. A jesli okaze sie to jednak prawdą-to licze na rozsadek i zmianę na tym stanowisku.
|
|
i dobrze, troche deszczu nikomu nie zaszkodzilo...no chyba, ze komus chate zalalo;] Ma zowsze Łomża
|
|
na stacji BP, jak cos to mozna i wosk nalozyc;] i cena zaczyna sie od 2 zl Leszek
|
|
najlepsze piwo to drozdowskie;] (podobno) juz nie proodukowane ladnych pare lat : ) Leszek
|
|
nawet jakby byl ten hotspot to i tak byscie sie do niego nie dopchali...macie internet w domu to nie narzekajcie;] pozdrawiam:) Leszek
|
|
Szczególnie "blondynki" mają wielkie predyspozycje do nauk ścisłych.
|
|
Po pierwsze: MATURA jest TYLKO dla tych, którzy nadają się na studia (a więc nie dla wszystkich uczniów)! A ile % uczniów spełnia te kryteria? Uważam, że i tak zdało ZA DUŻO! W tym roku we Francji zdało maturę ok. 73% i to jest najwyższy wynik od 7 lat! Po drugie: skąd takie opinie forsowane w publikatorach, że WSZYSCY powinni maturę mieć? tO GŁUPOTA I BZDURA, BO JEŚLI TAK SIĘ STANIE- TO TAKA MATURA NIE BĘDZIE WARTA FUNTA KŁAKÓW I UCZELNIE ZREZYGNUJĄ Z JEJ HONOROWANIA. Po trzecie: te oświatowe głąby z kolejnych rządow zniszczyli szkolnictwo zawodowe, a kogo zaczyna teraz brakować? Robotników wykwalifikowanych, pilęgniarek itp. Po czwarte: jeśli uczeń NIE CZYTA LEKTUR - to NIGDY matury zdać nie powinien - i tak ma być! Intensywne ostatnio wmawianie uczniom, że mają prawa bez obowiazków uważam za element celowej demoralizacji polskiej młodzieży i to są właśnie tego efekty. Wszystko to przypomina mi komuchowskie hasełka z lat powojennych: "kobiety na traktory!" (czyli "matura dla wszystkich!") "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |