Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiadomosc miedzy wierszami :)) |
ej,o co biega?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiadomosc miedzy wierszami :)) |
A po mojemu to nie powinien wchodzić do rady, Nie chodzi tu o to czy jest winny pobierania łapówek czy nie jest winny, ale w momencie kiedy jest oskarżony to do momentu rozstrzygnięcia sprawy powinien zostać zawieszony w pełnieniu wszelkich funkcji publicznych. I teraz pewnie dostał jeszcze za pełnienie tej funkcji solidną dietę... to już jest delikatne przegięcie, ja muszę się sprężać jak szalony żeby przeżyć od wypłaty do wypłaty a taki Pan nie dość że ma dach nad głową to jeszcze "zdalnie" zarabia pieniążki... Tylko się wq... jak przeczytałem tę wiadomość. I wcale mu nie współczuję, nie łączę się z nim w bólu, nie składam wyrazów szacunku... dla mnie takie praktyki to chamstwo i drobnomieszczaństwo Szanowna Rado.
|
|
Wszystko fajnie tylko że był pewnien okres czasu kiedy moderator wywalał użytkowników bez powodu (to było jeszcze za nim wprowadzone zostały żółte kartki). W gronie tych osób byłem między innymi ka. Nie wiem jak jest teraz, ale lepiej żeby tak więcej sie nie działo... ________ Malachit
|
|
U nas ledwie pokropiło, za to w Mikołajkach widziałem dzisiaj asfalt popodmywany i wyrwany całymi kawałami, a miast drogi rzeka była :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
hihi :D phobia fajny tekst bagrmosen
|
|
dlaczego w ŁOmzy tak ciezko znalezc pracę.., ****** bezrobocie.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |