Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co myślicie o trwającej od kilku miesięcy “akcji” ZUS odbierania rent |
A nie mówiłem. Nieźle wytypowałem, co? :D Leszek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co myślicie o trwającej od kilku miesięcy “akcji” ZUS odbierania rent |
Najlepsza wodeczka to taka którą się goni po kątach(pędzi) :D
|
|
Pod koniec lat sześćdziesiątych, sekcja kajakowa działająca przy klubie wodnym "Okoń" otrzymała pierwszy sprzęt wyczynowy. Były to kajaki przekazane z klubu wodnego Ligi Obrony Kraju w Ełku w postaci: trzech jedynek i trzech dwójek. Opiekunem i instruktorem sekcji był Kołodziejski Leszek. Wiosną 1971 r. sekcja startowała w regatach okręgowych w Augustowie i w regatach międzyokręgowych również w Augustowie. Studia Łomżyńskie nr XI Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa naukowego
|
|
jak narazie to oprocz niego, zapewne mlodego chlopaka, to nie widze tu zadnego postu cos wnoszacego, jest tu jakis admin????, **** was to interesuje co on se kupil a czego nie, forum jest od tego zeby pytal i otrzymywal odpowiedzi a nie zadrosne komentarze, ma chlopak skuter nie znaczy ze jest taki sam jak wiekszosc ich posiadaczy, ma ochote jezdzic na spoty niech jezdzi, lepeij niech jezdzi na skuterku niz ma siedziec pod blokiem czy sklepem i robic na *****!!!!
|
|
o nie wiedziałam że już jest woda - też się interesowałam swego czasu:) zajadę i sprawdzę:)
|
|
ja dzien przed slubem chcialam ten slub odwolac, bo mnie przyszly wkurzyl/drobnostka, ale tak ja wyolbrzymilam sobie, ze ho.../ nawet koledze zaproszonemu na wesele, ktorego spotkalam na ulicy, powiedzialam,. ze nie bedzie slubu, bo nie wytrzymam z takim... a moj maz spokojny czlowiek, baaaaaaardzo spokojny, ino mu sie zona furiatka dostala ale juz tak nie szaleje, wydoroslalam a za 13 dni 5 rocznica pozdro
|
|
można na plecach,albo na nogawce :D
|
|
drukarnia libra print
|
|
marika jest wrocławianką Leszek
|
|
A Tobie Beti się zdażyło? Jak tam Twój poznany mąż? ;D Leszek
|
|
Wie ktoś może gdzie kupić w łomzy baterie paluszki tzw.akumulatorki które mozna łodowac ładowarko
|
|
W każdym sklepie z akcesoriami elektrycznymi.
|
|
Silwerman, ja bym Ci proponował zamiast grą w piłkę zająć się trochę swoją ortografią. Jesteś młody, więc masz jeszcze szansę... ...roznosiliście plakaty. A od kiedy można oblepiać samowolnie plakatami co się chce zwłaszcza budynki ?. I to plakatami, o treści nie do końca zgodnej z prawdą. DiDi
|
|
Na upalne dni najlepsza jest woda mineralna.... Leszek
|
|
Nie wszędzie, gdzie jest woda, muszą być żaby; ale gdzie słychać żaby, tam jest woda.
|
|
Właśnie wrócił i jutro do Ciebie zadzwoni, a nawet Cie odwiedzi ;-)
|
|
demeter nigdy nie skojarzylam stresu przedslubnego z ciaza, z twojego wywodu wynika, ze albo nie bylam w stresie, albo bylam w ciazy, zadne z powyzszych nie jest prawda najlepsze sa szczesliwe malzenstwa, a powody ich zawierania w obliczu szczescia nieistotne
|
|
a ja nadal twierdzę, że najlepiej jest ... wstać skoro świt :) i... te powietrze po deszczu .... super ! Miłego dnia Pozdrawiam
|
|
bicze są na pewno, ale czy wodne i czy tak się pisze to słowo ? ;D Pozdrawiam Leszek
|
|
Niektórzy się jeszcze nie położyli. :P
|
|
Gdyby ŁKS budował bloki już dawno gralibyśmy w lidze mistrzów, hehe. ;)
|
|
|
A mnie kiedy odwiedzisz? Mrs? Myślałem, że wyjechałeś. Ciemno wszędzie, głucho wszędzie co to będzie, co to będzie?
|
|
Taaaak... ja tam chwilowo się nie denerwuję, ale jutro trzymajcie za mnie kciuki - jakbym zaczęła. Ale faktycznie mój przyszły czasem mnie wkurza. Dzięki za wszelkie pomysły. Leszek
|
|
nom teraz mamy przerąbane :/ ah te kaczki Leszek
|
|
cycq - przemysl dobrze a skutecznie ! co mam na mysli zgadnij?
|
|
A w Konarzycach brakuje prądu kilkanaście razy w tygodniu. Trzy dni temu nie bylo pradu przez cały wieczór wczoraj również. Dzieje sie tak zawsze jak za mocno zaswieci słońce, pojawi sie wiaterek albo śnieżek, również deszczyk. Na przykład wczoraj ten agen wyłączył się na kilkanaście minut przed nadejściem burzy. Czsami gdy nie zachodzą zjawiska atmosferyczne muszą działac inne układy, których dotychczas nie ujawniono. Nastepny komunikat wkrótce. Pozdrawiam wszystkich energetyków, samorządowców, posłów, polityków i gospodarzy Gminy Łomża.
|
|
marcin135 ok, tylko zauwaz, ze jesli w Niemczech zabiora im 14% na skladke, to przy 7 krotnie wyzszych zarobkach i tak zostaje im jeszcze dosc na zycie. A zabierz czlowiekowi, ktoremu i tak juz ledwo starcza od 1 do 1. Po drugie co do zarobkow. Niby tak zle zarabiaja, a i tak sie tlumy pchaja na medycyne. I co z tego? Co to daje? Jest tylu chetnych mlodych zdolnych, a i tak pracuja ciagle ci sami, ktorym sie juz nie chce, bo kasa za mala. Dlatego pisze, ze i zwiekszenie zarobkow samo w sobie nic nie zmieni. Dalej beda zarabiac ci, co sa przy korycie i nie dopuszcza mlodych, identycznie jak teraz. Jeszcze raz zapytam, czy lekarz musi zarabiac 10 000 zeby umiec zdiagnozowac podstawowe choroby? To ile bedziemy musieli zaplacic, zeby umial zdiagnozowac takze nietypowe przypadki? A ile doplacic, zeby jeszcze byl uprzejmy dla pacjenta? Idac tym tropem, wszyscy powinnismy zarabiac wiecej, bo czy sprzedawca w sklepie za 600zl na reke musi sie znac na wszystkim co sprzedaje, czy musi byc mily dla klienta? Czy ekipa budowlana musi postwic dom, tak zeby sie nie sypal po 2 latach? Jezeli place zaczna byc usprawiedliwieniem dla ogolnego nierobstwa i niedbalstwa, to naprawde bedzie zle w tym kraju. Sorry, ale masz bledny tok rozumowania. Masa ludzi w tym kraju zap***la az leb odskakuje, za marne grosze, bo takie sa realia. Myslisz, ze tylko lekarze pracuja w trudnych warunkach, dluzej niz powinni i za mniejsza kase? Moze rozejrzyj sie wokol, bo wedlug mnie to jest problem mnostwa ludzi, co nie przeszkadza im wykonywac pracy najlepiej jak potrafia. Zapytam jeszcze raz, co tych lekarzy trzyma w tej pracy skoro jest tak zle? Powolanie? I skad te fajne domy i samochody, skoro tak malo zarabiaja? Nie mowie, ze lekarzom jest lekko, ale nikomu nie jest.
|
|
Tak to ju na wsi jest.....
|
|
:)
|
|
Ja natomiast przez cały dzień byłam pogodna, wyluzowana, szczęśliwa i radosna. Tylko podczas przysięgi dopadło mnie maksymalne wzruszenie jakiego chyba w życiu nie doznałam. Piękny to był dzień... Trzymaj sie Allinka. I uśmiechaj się. Bądź radosną panną młodą:)
|
|
PRL-bis z kaczym dziobem. Leszek
|
|
, co zacznie watekkwestia-jak zabic psa-jakos mi sie z wrazliwoscia nie kojarzy wyprodukowalas mase watkow, gdzie wystarczy napisac tak lub nie bardziej rozbudowane watki to efekt dobrej woli piszacych zeby zachecic do dyskusji, zle napisalam-zeby rozpoczac dyskusje, trzeba umiejetnie zadac pytanie/to najpopularniejsza forma tezy/ pisze ci to, poniewaz chce, abys sobie uswiadomila, ze to nie tresc twoich tematow jest poddawana krytyce poza tym, nie liczy sie ilosc, tylko jakosc poczytaj watki Tigera, co zalozy watek, to ludzie pisza i pisza, i pisza,i...
|
|
nie unos sie skoro ty nie musisz myslec, dlaczego ja mam myslec i to nad twoim pytaniem prawdomuwny w zaden sposob nie urazil cie, wiec nie zasluzyl na obrazliwe epitety
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |