Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyńskiz PiS-em wypędza pozostałych Niemców |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyńskiz PiS-em wypędza pozostałych Niemców |
...pielęgnowana ręką ludzką, która być może nie dorośnie wieku lipy którą pięlęgnowała i zniszczyła natura. Pozdrowienia .
|
|
Weź się uspokuj z tą ekologią, jaki biedny czlowiek się nad tym zastanowi? Uświadamiaj go po tym jak już będzie miał inne potrzeby zaspokojone w innym wypadku nigdy do niego nie dotrzesz. ( a jak chcesz zaspokajać potrzeby zwykłego człowiek to już go mnie interesuje - ekologicznie czy nie.
|
|
co do reklam... one są wszędzie nie wiem ile jedzie się autobusem po Łomży, ale ten czas nie jest zbyt długi. Rekalamy na naszym poziomie (tzn. te w regionie nie są produktem fachowych psychologow - jak je słysze np. na dworcu to mi się śmieszniej w duszy robi). Nasze reklamy manipulacją nie są to poprostu informacja która xzasem jest potrzebna, a czasem nie. Mi chodzi jedynie o żródło jakiś dodatkowych dochodów ot i wszystko.
|
|
Draniu obalę Twoje twierdzenie. Byłem w wojsku. Hektolitrów ni nawet litrów alkoholu w siebie nie wlewałem. Nauczyłem się masę pożytecznych rzeczy. Koszulę wcześniej też umiałem wyprasować ale w wojsku doprowadziłem to do perfekcji. Widziałem ludzi przychodzących "z ambicjami" tyle że było to na pokaz wszystko, bo kiedy przychodziło co do czego to byli ostatni do podejmowania jakichkolwiek działań. Miałeś okazję oglądać koszary od środka - podziel się z nami co więc tam widziałeś ??. Ja tam żyłem przez prawie 2 lata i nie widziałem by "kończył się rozum" (zaobserwowałem to natomiast w szkołach). Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
ej sorry może ktoś mi napisze jak się dodaje fotki bo bym też kika dodał ciekawych z drzewami
|
|
legia to stara qrwaaaaaaaaaaaaaa .
|
|
Popieram wpełni ktoś napisał co to da ktos pożali się dzień , dwa i potem to samo no ale ale ale ten 1 lub 2 dni bedzie zawsze bezpieczniej !!!
|
|
Ja kiedyś spóźniłem się na urodziny gościa i piłem karniaki na szybko, po pięćdziesiątce, kolejno: absynt (70%), jakaś czarna wódka litewska (50%), jakaś czysta polska wódka (40%). Najeb@#$% się jak szpadel :-) Ta polska wódka to była w charakterze zapojki :-)
|
|
I to, jak się nie mylę, to własnego autorstwa. Pozdrowienia. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Twój portret osobowo intelektualny to: Bezrodzinny Łodzianin o Gejowskich upodobaniach heheheheheh dobry tekst tarczyn :D ostrołęka to wielka metropola jak NY hhehehehe żartuje
|
|
ja prowadzę kurs tańca. tzw. taniec z blacha. Puszka w dłoń i mocne wymachy do góry i w dół trochę kręcenia tyłkiem aby łatwiej spływało i jedziemy
|
|
paranoja.... apostata
|
|
Albo mi się wydaje, albo ktos spieprzył sprawę. Wjazd na rondko od strony Ostrołeki (z każdej zresztą - z tym że tylko ta jest aktualnie włączona do ruchu) jest zdecydowanie za wąski. Tiry ledwo się tam mieszczą, a co gorsza jeżdzą już po krawężnikach i przyszłym trawniku. Paranoją dla mnie jest fakt że z tej strony pozostał jeszcze spory kawałek ziemi z której można było (przynajmniej wg mnie) wygospodarować jeszcze te pół metra ulicy więcej. Raz że aktualnie już fragment krawężnika jest wyszczerbiony, a dwa że strach poruszać się pieszo po tej stronie ulicy. Moim zdaniem rozwiązane całkowicie spiep**one, i to zapewne za dużą kasę.
|
|
Dobry jesteś,wszyscy o tym wiedza od dawna,ale co na to poradzisz? nie jestes prezydentem ani radnym wiec nie wiele wskorasz... Jak już cos robić to porzadnie.... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
idź na jagody za kilo płacą prawie 11 zeta:P hehe rudy błazen z druhem
|
|
sonyc na break dance można się zapisać w bonarze jest on niedaleko kina .
|
|
www.google.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |