Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ale super impreza była |
he, nie wie chlopak co powiedziec i sepleni bez składu i ładu, nikogo nie wkurzasz dziecko , bo tylko śmiech z ciebie tu jest, sam byles maminsynkiem a ze cie spuścili ze smyczy to myslisz ze jestes kozak hehehehe Tyyy kozakuuu odejdź od tego komputera bo ci monitor rozum do końca wysuszy . Twój portret osobowo intelektualny to: Bezrodzinny Łodzianin o Gejowskich upodobaniach Ktoś chce coś dodać na temat jego portretu osobowego ? Wpisujcie swoje trafione w gościa typy:
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ale super impreza była |
Ps, Jestem ciekawy co sądzisz na temat Ostrołęki ? i sąsiadach tam mieszkających ? tylko odpowiedz tak szeroko jak na początku swojego przemyślenia
|
|
a będo zimne browarki za free :D hehehe
|
|
Jeżeli chodzi o taniec towarzyski polecam w ROK-u klub Akat Łomża.Chodzi tam moja siostra.
|
|
Jarek1 - lepiej późno niż wcale. Mowa o szkole. Ty nasz tfurco popularny !!
|
|
tak samo robią z cała poznanska...robia droge szerokosci tira a trawniki 3 razy szersze...przciez tyle jest miesjca ze nawet dwupasmowke mogli by zrobic.... a moze mi ktos powie na **** rondo przy Łochtynowie? ktos cos gadal ze moze droga na ostroleke bedzie,ale jesli juz to za jakies 20 lat...jesli tylko...
|
|
lubama - a powiedz Ty mi czy w tej Lodzi Twojej kochanej to te ludzie o odmiennych preferencjach sexualnych to chodzą w garniutach od armaniego, mają rollexy na ręce, noszą okulary od gucciego?? Bo wydaje mnie się że raczej nie, wiec wg mnie to nie są geje tylko zwykłe pedały. Dina
|
|
Autor: Furiat (---.lomza.mm.pl) Data: 11-07-06 20:29 heheheehe czy twoj post wniosl cos do tematu??? zastanow sie nad soba i zamiast internetuwydaj kase na kolejny komiks Zbych
|
|
a moze Furait to ptysiu91, heheh Zbych
|
|
W Weimarze spotkali się na wąskiej ścieżce w parku Goethe i pewien krytyk literacki. Zobaczywszy Goethego, krytyk warknął: - Nie ustępuję drogi durniom. - A jak tak - odpowiedział Goethe i zszedł na bok.
|
|
Deszczuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ja równiez zachęcam do oddawaia krwi. Wprawdzie mam juz kolo 30-tki, ale sie dowiedziałem jakieś 3 lata temu dopiero że miałem po urodzeniu robiona transfuzje wymienna. Dotychczas byłem sceptykiem ale ta informacja zmieniła moje spojrzenie na świat. Dziś mogło by mnei nie byc gdyby ktoś wczesniej sie nie zdobył na oddanie krwi. Dziś patrze włąsnei pod tym względem, że jakieś dzieciątko może potrzebowac podobnej pomocy jak ja kiedyś. Jedynie mnie wkórza to że owa krew iśc może dla jakiegos debila ktory jadąc na 3-ciego rozbił sobie głowę, i krwi też potrzebuje ! Ludzie myślcie, ale i serca trochę miejcie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |