Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doktor Judym w Łomży |
1. nasze małe mocne granaciki !!! 2. eksport długo już nie piłem.... 3. na palaże zielono czyli lech ;) WSZYSTKO MUSI BYc ZIMNE PRZY TAKIEJ POGODZIE :D DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doktor Judym w Łomży |
ale to chyba nie o tym temat?? nie wszyscy sa tacy sami tak zarowno kierowcy skuterkow jak i motorow czy samochodow!!!
|
|
He znalazl sie znawca :) "Ja byłem na połowie koncertów i trzeba przyznać że z roku na rok artyści (choć nieznacznie) prezentują rozwojowy poziom sztuki." A kim ty jesteś z zawodu ? "niestety to właśnie publiczności brakowało" Jakos braków nie stwierdzono, kto miał być ten był "rzuciło się nieprofesjonalne (aczkolwiek wierne) nagłośnienie niektórych koncertów (tu mam na myśli Wesołą Wdówkę, gdzie z trudem można było zrozumieć tekst) a także radiowe transmisje (kto to słyszał o tylko jednym mikrofonie wsadzonym w klapę fortepianu, który ma dobrze odbierać i transmitować dźwięk). " Czytaj Ad 1 Profesjonalisto hehe, Nagłośnisz lepiej człowieku zgłoś się do organizatorów za rok
|
|
no to jedziemy do czech :)
|
|
dla kogo ma byc koks dla tego jest a inni niech jedza serwatke.... Dina
|
|
good idea
|
|
Malachit moze jeszcze zalezy, gdzie do tego wojska trafiles. Znajomy np trafil do wartowniczej i przez cala sluzbe nie robil tam po prostu nic. Ich zajecia na poligonie polegaly na tym, ze lezeli do gory brzuchami. Jaki sens brac ludzi na pare miesiecy i trzymac ich w zamknieciu zeby sie nudzili? Zeby ich nauczyc koszule prasowac i slac lozko?? Jezeli chodzi o to co ja widzialem w koszarach, to np. pojechalismy kiedys na zawody sportowe i mielismy zalatwione zakwaterowanie w koszarach wlasnie. Smiesznie bylo nie ma co... Zwlaszcza jak po zawodach wrocilismy wieczorem zmeczeni i poobijani, a wartownik stwierdzil ze samochodow na teren jednostki nie wpusci bo cos tam. Trener wszedl do niego porozmawiac, to gosc wyciagnal bron i zaczal sie drzec ze bedzie strzelal bo mu cywil wszedl do tej jego zapapranej budki czy jak to tam nazwac. Ogolnie caly pobyt byl wesoly, ale co sie tu rozpisywac. Moze i w szkolach tez sie czasem konczy rozum, ale nasze wojsko zdecydowanie nie wyglada tak jak powinno. Pytam jeszcze raz, jakimi waznymi umiejetnosciami ma byc usprawiedliwione zamykanie ludzi na pare miesiecy, bez wzgledu na to, jak skomplikuje im to sytuacje zyciowa? Powiedzmy np.(sytuacja autentyczna) ze mlode malzenstwo bierze kredyt mieszkaniowy. A tu nagle po jakims czasie wojsko sobie przypomina o facecie. I co? On do woja, a mieszkanie dla banku? Bo jak zona ma sama splacic miesiecznie kilkaset zl kredytu, a gosc jak wyjdzie z woja to oczywiscie pracy nie ma? Kogos to interesuje? To do tych madrych, ktorzy twierdza ze 4 miesiace zycia nikomu nie skomplikuje. Nie dosc, ze nasz rzad obiecal 3 mln mieszkan i jakos ich nie wiadac, ceny lokali leca w gore kosmicznie, to jeszcze jak ktos kredyt wezmie, to go do woja zgarna, niech sie bank cieszy... Chore myslenie i chore panstwo. Od razu zaznaczam, ze nie jestem przeciw Polsce, tylko rzadowi, ktory ma w d... co obiecuje, za to przedstawia nam takie genialne pomysly jak ten z wojskiem. Panowie politycy sa oczywiscie poza prawem, ciekawe ilu z nich, albo ich synow bylo w wojsku... I niech mi nikt nie mowi o obowiazkach wobec ojczyzny. Placimy tyle podatkow, ze w pale sie nie miesci. Czesc z nich to zwykly haracz, wymyslony po to, zeby wiecej kasy sciagnac do budzetu. Nie czuje sie w obowiazku do robienia czegokolwiek wiecej. Niech najpierw ci na gorze sie troche postaraja, bo poki co panstwo nic dla nas nie robi, za to coraz wiecej wymaga.
|
|
To trzeba wziąść sprawy w sowje ręce i cos w tym kierunku zrobić żeby ta i inne sprawy pchnąc do przodu. Liczy sie dobry pomysł i odpowiedni ludzie do jego realizacji. Ja spróbuje cos w tym kierunku zadziałać, bo myslę że to by postawiło Łomże choć w troche lepszym świetle. Mam rację? Pozdrowienia Filip
|
|
powinni brać wszystkich co mają kategorie A, powinno być tak że najpierw do wojska odsłużyć i dopiero możesz sobie robić co chcesz ze swoim życiem.a nie takie cioty-z kumplami są wielcy i nikt im nie podskoczy a jak do wojska to pod kiecę do mamy,na studia obojetnie jakie i byle gdzie byle by do wojska nie wzieli!dlamnie ci wszyscy co uciekają przed wojskiem to są skończone cioty!dziewczyny to tylko 9miesięcy-jeśc wam dadzą,ubiorą,trochę wpierdol i naprzód.
|
|
Już w sobotę i niedzielę w Jedwabnem będzie wielki zlot wszystkiego na dwóch kółkach.Przyjeżdżajcie wszyscy, to nie jest daleko.
|
|
robilem w gabs foto. jestem zadowolny :) zaplacilem chyba 22 zl za 4 zdjecia + dodatkowe duze :)
|
|
trochę się go przez 2 lata naczyściłem, hehehe Dina
|
|
ok MALAChIT - masz rację co do strzelania. strzelac to każdy głupi potrafi, jak mu dasz broń to co za problem pociągnąć za spust. i te cioty tak właśnie myśłą wszystkiego się można nauczyć, ale cóż. takie cioty to o niczym nie mają pojęcia,śpi do 12 popołudniu, nic nie robi bo po co, on nie będzie robił byle gdzie, ale sam sobie nic nie znajdzie konkretnego, bo jest za mało inteligentny, ale w mordzie to owszem.komuś dupe obrobić, najebać w 15 komuś to można.w sobotę w "maluszka" i na dicho do szumowa albo jeziorka i co ?jest tam panem-wyrwać jakąś małolatę wyrąbać ją w samochodzie albo gdzieś w krzaczorach za salą i wieczór zaliczony, a jak nie to se strzepie kapucyna po imprezie - i jest git!a potem to dzieci się rodzą i jest problem, bo do wojska trzeba iść.roboty nie ma,domu nie ma, nic nie ma, to się bierze kredytyi inne pierdoły. trzeba było pomyśleć wcześniej, i właściwą głową, a tu sperma do łba uderzyła.a dziecko od wojska ie wybroni, hektary trzeba mieć albo czuba dobrze udawać! Ico uważają że wojsko jest takie straszne i skomplikowane - przynajmniej by się czegoś nauczyli przemyśleli pewne sprawy, jak by wkość dostali, problemy to oni mają jeszcze większe i bez wojska. zresztą teraz tylko 9 m-cy, to jak przedszkole , raz postrzelaja na całą służbę, więcej sięstrzela z kapucyna w nocy pod kocem niż z broni. kiedyś to było wojsko jak na 2,5 roku poszłeś, byłeś ze 3 razy w domu, a nie teraz puszczają co tydzień, zawsze mniej kasy idzie na te darmozjady jak do domu pojadą!wojsko- w Polsce ???śmieszne,szkoda słów- czego tu się bać niewiem.
|
|
Te wszystkie daty to jeden wielki śmiech. Zbyt dużo już ich było,by można w którąś z nich uwierzyć. Co ma być to i tak będzie. A życie toczy się dalej i dalej i....:) brak podpisu
|
|
Chciałbym się odciąć od stwierdzenia "Koniec Świata". Koniec nie nastąpi nagle. On już się zaczął tyle że ludzie zdają się nie dostrzegać. I nie skończy się nagle... ale tego też nikt nie zobaczy. brak podpisu
|
|
a co wy wiecie o lokalach gejowskich ??? jest tych ludzi w łomży pełno, ale tam się wszyscy ukrywają, bo to jest wiocha dziura zabita dechami ,gdzie mieszkają chamy ze wsi, no i muszą się ukrywać, bo co ludzie/sąsiedz/ na to powiedzą - jak się cdowiedzą że się ktoś wentyluje w kakałko???przecież to tak jak by zamkneli radio maryja!tragedia narodowa dla wieśniaków,emerytów i rencistów. ja mieszkam od jakiegoś czasu w Łodzi tutaj jest pełno gejów i lezbijek, i nikt się tu nie ukrywa, nikt na nich nie zwraca uwagi, jest pełno takich par co róznica wieku jest do 50 lat. i tutaj jest normalne. dlaczego bo to jest miasto moi drodzy, a nie wiocha.a tak apropo całe podlasie to jedna wielka wioska, i nie szpanujcie że jesteście z miasta, bo żeście się tam posprowadzali h.. wie z kąd w latach 80 albo 90 i udajecie wielką burżuazje, inteligencję, arystokraci się poznajdowali. chodzicie poubierani wszyscy tak samo, bo to jest na topie, ubieracie się w tych samych zasranych peweksach, no ale cóż ktoś musi poszpanować, że to niby on jest kul.ok, niech mu będzie, zresztą co to mnie obchodzi. byliście ciemni jesteście i będziecie. NIE UBLIŻAJĄC WSZYSTKIM. pozdrawiam
|
|
DRAN tu jest polska i tu nie ma armi zawodowej, tu się tego nie doczekasz, tu nic ci Państwo nie da! To ty musisz dać coś od siebie Państwu jeszcze się tego nie nauczyłeś? a jak ci tu nie pasuje, to nie widzę problemu,nikt cię tu nie trzyma, możesz zmienić obywatelstwo i naprzód tam gdzie cię nie zabiorą od mamusi!tylko wtedy będziesz płakał że ci mamy brak. Stary bądz mężczyzną. Wszyscy tylko narzekaja i co tak przez całe życie. co za ludzie, Trzeba mieć jaja i robić swoje iść z życiem do przodu a nie narzekać.
|
|
Na każdym kroku dajesz dowód że wyrwałeś się z ZOO bo wśród psychicznych trudno by szukać takiego.
|
|
no właśnie justynko. hahaha pozdrawiam
|
|
w poniedzialek 17 lipca zostanie wyemitowana pierwsza reklama łomżynskiego piwa w TVP1 !!! Emisja miedzy głównym wydaniem wiadomości a pogoda ! :)))
|
|
Re: Doktor JANOSIK w Łomży |
i jeszcze jedno, do prawdziwego podlasia (geograficznego - bo piszac podlasie nie podlaskie wlasnie geograficznie sie wyrazilas) masz blizej z tej "swojej" Lodzi niz my Dodam tylko, ze wstyd mi, ze musialem sie znizyc do poziomu twojej dennej wypowiedzi, ale z takimi ludzmi nie da sie inaczej dyskutowac.
|
|
Posprowadzaliśmy się ch.. wie skąd ? Ja wiem, większość z nas wie. Tak się składa, że na naszych terenach większość ludzi ma korzenie, wie kim był pradziadek, czy walczył. Spora część to potomkowie szlachty. Wiemy gdzie są groby naszych przodków i dbamy o nie. Szanujemy tradycję. Taka np. Łódź ma tradycji w sam raz tyle, żeby o niej zapomnieć. Co do pedałów. Ostatnimi czasy organizują intensywną propagandę (marsze, media) będącą pochwałą pedalstwa. Ich propaganda w stylu "chodźcie z nami", "zobaczcie jacy jesteśmy fajni" itp. jest wyrazem ich nietolerancji dla poglądów większości. Nikt nie zabrania im życia w "swoim" stylu - ale ich demonstrowanie należy traktować jako rodzaj wojowniczego wyzwania rzuconego większości z nas - jest to początek wojny o zniszczenie polskiej tradycji. Czy są prześladowani ? Prywatnie przeze mnie tak bo nie dam im... a jak będą nachalni to mogę powiedzieć im coś brzydkiego. W pracy czy na ulicy wytykani nie będą o ile będą postępować tak jak wszyscy - czyli dyskretnie. Co do ubierania się - większość moich kolegów nosi spodnie. Czyli w sumie ubieramy się podobnie. W Łodzi jest inaczej. Zazdroszczę.
|
|
Wbrew pozorom nie każdy ma dostęp do internetu. Niektórych i owszem nawet stać na komputer,ale niestety nie na internet. Dlatego popieram pomysł:) brak podpisu
|
|
Komu w drogę, temu trampek na glowe.... rudy błazen z druhem
|
|
eh... szkoda mówić. praca oferowana to akwizycja. ja nie polecam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
pielgniarki to nie lekarze!!!!!, w koncu kto strajjkuje pielegniarki czy lekarze?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
W Konarzycach jest tak z prądem,że burza jeszcze w Warszawie a wiatr w Poznaniu to nasi drodzy energetycy dbając o nasze bezpieczeństwo już wyłączają prąd a póżniej w 2,3 samochody pogotowia energetycznego szukają awarii. Minimalny czas usunięcia awarii to 2,3 godziny. Myślę, że mieszkańcy powinni się zjednoczyć i przez 2,3 miesiące nie płacić rachunków, może to by jakoś pomogło. Spróbujemy interweniować wyżej niż szczeble wojewódzkie, lecz niestety od monopolisty jest trudno wyegzekwować jego obowiązki.
|
|
halina ale o so choziii ??
|
|
samsing5 pauko! (ladnie zaczolem prawda? :D ) Kaj ty k***a jestes? Szczerze to popieram wszytskich co pojechali po kosiarkach spawarkach szlifierkach suszarkach lokowkach itp. etc. Ja skwitowal bym to krotko - w/w urzadzenia to prawie motory a prawie robi wielka roznice" samsing5 tak na marginesie nie strasz nie strasz bo sie zesrasz! Boli cie przychlascie ze ludzie nie toleruja zachowan smarkaczy nie umiejacych poruszac sie po jezdni! To, dla Twojego wlasniego dobra! Popieram to, ze "Milicja" powinna zaostrzyc kontrolowanie tego typu wyrostkow na ulicy! Niejednokrotnie zdjol bym takiego z asfaltu. Jedzie taki kurdupel majta sie na tym motorze na wszytskie strony przy delikatnym powiewie wiatru... co do zlotu... myslales gdzie je mozecie zrobic...? Max w jednaczewiaku! Bo chyba nie na mazurach bo skretu kregoslupa dostaniesz i strach ze zanim sie dotoczysz to przysniesz... kolejne to powiew Tira jadacego przez miasto jest zdecydowanie mniejszy niz rozpedzoego za miastem... wiec to mogla by byc wasza pierwsza i ostatnia wyprawa! Reasukujac. Wsadz se smarku to Aprilke w dupe. Nie masz czym kozaczyc! Na marginesie wydaje mi sie ze tatus szarpnol sie motorynko bo co go nie stac...? Tego typu skutery ludzie raczej kupuja do zakorkowanych miast. Natomiast ogomny naplyw wsiunów do Łomży wypacza niektore zachowania i zastosowania urzadzen. pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
Cobra to na jednym szczurze może pociągnąć kilka tygodni, więc za dużo to ona nie złapie :) To by było okrucieństwo wpuścić takiego gada do piwnicy. Szczur zetknąwszy się pierwszy raz z czymś takim, nie wiedziałby co robić :P Leszek
|
|
Tor no co Ty! Gdyby policji nie bylo balabym sie wyjsc z domu hehehehe. Do mojego życia ona nic nie wnosi :P Wiem że jednak potrafi je komplikowac... Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |