niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁOMŻYNIACY WEŚMY SPRAWY W SWOJE RĘCE !!!!!!!!!!

Miejsce to znajduje się przy gościńc Pniewo - Podgórze. W podgórzu wjeżdza się w drogę w lewo za szkołą,, później wprawo do lasu. Można dojechać od strony Pniewa, jadąc w kierunku

xxxxx

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁOMŻYNIACY WEŚMY SPRAWY W SWOJE RĘCE !!!!!!!!!!

Miejsce to znajduje się przy gościńcu Pniewo - Podgórze. W Podgórzu wjeżdza się w drogę w lewo za szkołą,, później w prawo do lasu. Można dojechać od strony Pniewa, jadąc w kierunku Mężenina widać po prawej stronie, jakieś pół kilpmetra od zakrętu, szeroki gościniec, którym można dojechać do mogiłek, bo tak nazywane jest to miejsce.

Pozdrowienia.

pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz
powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!

Dzieki za info i pozdro

mix: o czym Ty gadasz ??? Informacje przeze mnie napisane są z przed kilku godzin !! Sobotnie (u Ciebie przecież ten właśnie dzień)

http://wiadomosci.onet.pl/1334046,11,item.html

Zresztą nie będę się produkował daremnie. Poczytaj komentarze pod artykułem.
Ja piszę o bandytach a nie o kibicach. Sam jestem kibicem ŁKS !!!
Poczytaj uważnie artykuły po meczu ŁKS-JAGA. Pożyjemy, zobaczymy.

Miałem okazję testować palmtopa z Automapą na trasie przez całą Polskę. Czasami pokazuję gorszą trasę, ale ogólnie jest ok no i jest sporo uaktualnień w necie: fotoradary, knajpy, itp.

ale oni tlukli sie nawzajem...a przyznam ze nie wiedzialem o tym dzisiejszym starciu..bo tu nie jest glosno o takich bzdetach...no nic na meczu z Jaga napewno bedzie ciekawie (o ile nie awansuja..bo maja jeszcze szanse przy zywciestwie w Sosnowcu graja w barazach)...ale mysle ze bez ofiar he he..pzdr

Kochaniutek nie zakładam, że chodziło tylko o reklamę. Poza tym, to jedno krótkie zdanie z końca postu - spowodowało tak długi Twój komentarz.

A nie masz nic do powiedzenia na pierwszy akapit? Choćby: "O kurde, rzeczywiście, można było posprzątać więcej, ale nie mielismy ludzi, a nie pomyśleliśmy o innych szkołach."

Dina

Pytanie 1- Książkę Donaty Godlewskiej "Dzieje Łomży od czasów najdawniejszych.........." finansowo pomógł wydać Profesor Bohdan Winiarski prezydent Trybunału Międzynarodowego w Hadze.

Pytanie 2 - Peter w tej "szopie" Przed wojną i i po wojnie mieściła się Łaźnia Miejska.

Pozdrowienia.

Felix, co Tobie brakuje na Szosie Zambrowskiej, czy tworzą się tam korki, czy asfalt jest powybijany? W/g Ciebie projektanci dróg to nieuki, a pracownicy UM, źle wykonują swoje obowiązki. Przeważa u Ciebie chęć krytykanctwa. Nie widać na forum żebyś napisał coś pozytywnego. Pytanie co do przesunięcia ronda w stronę ulicy Poznańskiej należało by skierować do właściciela domku na rogu ulicy Browarnej i Wojska Polskiego.

Pozdrowienia

DiDi

Nadal nie rozumiem czemu się tak trzymasz tego zarządu. Ustąp, niech wróci Kosiorek i przyjdą nowi. ŁKSowi tylko wyjdzie to na dobre.

peter:
czytam twoje posty i nasuwa mi się jeden wniosek: twój tok rozumowania zatrzymał się na dacie 9.X.96. Musiał ci ktoś z Białegostoku mocno przyłożyć na tamtym meczu bo powracasz do niego chyba w każdym możliwym temacie. Na polskich stadionach, czy to łomżyńskim czy to białostockim widzisz tylko zadymy, rozróby, chuligaństwo etc. Nie dostrzegasz ŻADNYCH pozytywnych aspektów kibicowania, dla ciebie każdy szalikowiec jest chuliganem, mordercą i Bóg wie jeszcze kim innym. Idąc twym tokiem rozumowania każdy łomżyński kibic, który nosi szalik jest stadionowym bandytą, którego trzeba eliminować. Po meczu z Unią widziałem pewną kobietę z szalikiem na szyi. I co ? Ta pani też chodzi na mecze by robić zadymy ??? Obudź się !!!, to już 10 lat do przodu. Dla ciebie ideałem kibicowania byłoby pewnie siedzienie 90 minut na dupsku oczywiście z nieodłącznym elementem biernego kibicowania - pestkami. Nie wspominając już o nie uczestniczeniu w meczach wyjazdowych swojej drużyny, bo przecież na takie mecze jeżdzą "sami chuligani". Żyj dalej w swoim wyimaginowanym świecie, na szczęście na naszym stadionie, jest coraz mniej osób zachowujących się tak jak ty.

rudy błazen z druhem

Moja, trochę śmieszna zagadka. ;)
Gdzie znajdował się poniższy napis na murze:

KOPA Z GLANA W DYSKOMANA

Jestem pewnien ze chociaz przez poznanska nie przejezdza ogromna ilosc samochodow to przez ta waska ulice beda korki szczegolnie przy rondach i przy wiezdzie do pepesu i browaru....

Co do mechaniaka to się dobrze zastanów. W tej szkole nie ma przechodzenia z klasy to klasy. Trochę wysiłku trzeba w to wkładać. Szkoła jak szkoła, napewno lepsze niż np ekonom, w którym każdy się opieprza a kończy szkołę prawie z wyróżnieniem. Mendy się zdarzają,to prawda. Jeśli chcesz zdać nieźle maturę i myślisz o studiach to goń do mechaniaka.A jak chcesz tylko coś skończyć to zdecydowanie ekonomik.

patrol: w ekonomie jest LO…

Zgadza się.

juz byl taki temat...:)

Panowie a tak wogóle ilu z was umie strzelać . czy Polska zmieniła położenie geograficzne i wojen ani sytuacji nadzwyczajnych nie będzie .Nie znacie historii? u nas zadyma jest średnio co 60 lat.
Rozumiem ,że wszyscy przeciwnicy wojska w razie konfliktu w ramach protestu napiszą protest do Strasburga lub NATO i to pomoże

Z całą pewnością do „pasztetu” to tobie bliżej, nie jej!!!
Ps. cycku Jak nie wiesz co to pasztet to przeczytaj sobie:
Pasztet - potrawa przyrządzona z surowego, gotowanego lub pieczonego mięsa, podrobów, drobiu, dziczyzny, warzywa, grzybów, ryb i sera. W celu połączenia rozdrobnionych składników dodaje się jajka, bułkę tartą lub mąkę. Pasztet doprawia się pieprzem, imbirem, gałką muszkatołową, solą, cukrem i aromatycznymi alkoholami. Masę piecze się, także w kąpieli wodnej, w cieście lub bez. Pasztet podaje się na ciepło lub zimno jako przystawkę lub danie obiadowe, wraz z sosami i marynatami

najlepiej na najbliższy śmietnik

no przecie po poscie widać że nie ja.... trza tylko czytać... :)

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org