sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy PSL zniknie kiedyś wreszcie zupełnie z politycznej sceny czy nie ?

Hmm, nigdy nie słyszałem o niej, chyba dziwne skoro jest taka popularna?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy PSL zniknie kiedyś wreszcie zupełnie z politycznej sceny czy nie ?

między oryginalem a podrobką widac roznice.. oryginał znam, a podrobki nie...

Takim że jeśli kochasz łks całym sercem to jestes zawsze tam gdzie łks gra!! Pozdro dla kumatych

29 Lipca - Twierdza przy ulicy zjazd !

Zagłębie Sosnowiec - ŁKS Łomża

Dziekan

Przepraszam, ale mam jeszcze jodne pytanie odnośnie ITS... czy gdy wykupi się zew. IP to transfer jest wiekszy i stabilniejszy?

Oo

.

gardos .. nie rozumiesz idei zew IP , predkosc ci nie wzrośnie 2 czy 3 krotnie .. zato daje wiele wiecej kozyści, choćby własny ftp, czy nadawanie z shoutcast'a na zewnątrz, a nie w obrebie sieci, po zatym p2p...

P2P podobno działa bez zew. IP... tak mi mówili w IST... ale z zew. IP powinien być wiekszy transer, poniewaz inaczej przydzielane sa limity transferu...

Paranoją jest to że ktoś żucił pomysł a nie skalkulował kosztów.
Przykładowo. Jako jedyny żywiciel rodziny wezmą mnie na 4 miesiące do wojska kto pokryje koszty utrzymania mojej rodziny, pójdzie na 4 miesiące na bruk ?? , albo kto studentom zaocznych studiów pokryje koszty zaczętego roku, opłata wniesiona bilet do woja, a co z rokiem i zapłaconym czesnym ??

chyba nikt nie pomyslał o tym co chce wprowadzić. paranoja wielka. ogromne koszty.

służba wojskowa powinna być dobrowolna, a co najśmiejszniejsze ktos próboje podciągnąc pod to jescze patryjotyzm do ojczyzny, jako by odbyćie służby było jej wyznacznikiem.

szkoda słów...

Dran-u, a co obchodzi WKU moja praca jak powołuje mnie na szkolenie?
Dokładnie nic. Dlatego, że jestem starszy to mam do siedemdziesiątki pękać na szkoleniach, bo ty masz problem żeby swoje życie poukładać.
Denerwuje to, że ja muszę za młodych i zdrowych byków obowiazki wykonywać. I potem jak juz przydzie emerytura to będziesz dalej na mnie pluł , że pracować na moje utrzymanie musisz. A w razie zagrożenia to ja, stary dziad mam za Ciebie karku nadstawiać? Zacznij odrobinę myśleć, zanim innym ograniczenia przypiszesz. Jeżeli jesteś dorosły(?) to bierzesz odpowiedzialność za rodzinę. Ukończenie studiów, jak widać z wypowiedzi z wzięciem odpowiedzialności za siebie i rodzine niewiele ma wspólnego.

POWSZECHNA SŁUŻBA WOJSKOWA DLA WSZYSTKICH !!!!!!!!!

.

W sobotę o godzinie 14:00 na głównej płycie stadionu przy Łazienkowskiej w Warszawie odbędzie się sparing pomiędzy drużynami "Legii" Warszawa a "ŁKS"-u Łomża. Spotkaniem tym łomżyński klub zainauguruje kolejny etap przygotowań do nadchodzącego drugoligowego sezonu. W sparingu po stronie łomżan ma szansę wystąpić kilku nowych zawodników. Trzymajmy kciuki za dobrą grę naszego ŁKS-u z obecnym mistrzem Polski.

prawda i tylko prawda

W biurze :) :) :) nie ma :( dostalam ja wieeeeelkim fuksem !!! :):):)

moj numer koma to 668 533 976 :)

.

O mnie też zdziwiła ta informacja...nie zapomnę jak wybrałem się tam rok temu...a tam pusto:D

prawda i tylko prawda

widać żeś obeznany... nawet nicka masz jakby po "incydencie" :)

Weśta bereta i palnijta sie w łeb

Z nieoficjalnych informacji wiem ze Kosiorek prawdopodobnie nie bedzie prezesem ŁKSu. Ale klub bedzie napewno istniał jako S.S.A. i maił pewny byt w 2. lidze.

brak podpisu

Jednak Admin nie śpi! TigerJ-właśnie zastanawiałam się co można zrobić z takimi niechcianymi tematami i forumowiczami. Nic nie wymyśliłam. To po prostu beznadziejny przypadek:(

moim_zdaniem

To nie Ptysiu- on nie robił takich błędów:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org