Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na czym polega demokracja? |
A jednak! A nie mówiłem, że z prowincji? Nie mówiłem?? :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na czym polega demokracja? |
W Łomży chirurgów naczyniowych nie ma. Pacjenci są kierowani do Poradni znajdującej się w Bialymstoku. Tam też funkcjonuje oddzial, w którym mogaby Pani byc leczona operacyjnie. Pozdrawiam, Anna
|
|
Witam. Mam małe pytanko... Która siłownia w Łomży jest najlepsza? Gdzie jest najwiecej sprzętu, i panuje miła atmosfera?
|
|
Gardos.....gdybyś poszukał tu po tematach to byś się dowiedział.... było dużo tematów!!! rudy błazen z druhem
|
|
ja oddałam krew w ostatnich dniach czerwca, kolejnym razem zajdę do punktu krwiodastwa we wrześniu=) chyba, że zadzwonią do mnie, że brakuje krwi - wtedy bez chwili zastanowienia zjawię się w szpitalu=) Pozdrawiam Krwiodawców, również tych przyszłych=)
|
|
Zibi :) zero koksu,fachowy trener.... Polecam .
|
|
Cos mi sie zdaje, ze z Ciebie jest niezla desperatka... ;)
|
|
moze i jestem Ksieciem ale z bajki nie wyjde, never !
|
|
thegame twoja sttara wchodzila i chyba dalej wchodzi ale starego twego nie chcieli wpuscic bo nie myl zebow i wasali drapal ochroniarzy po jajkach :pp a to mi si eudalo HAHA .
|
|
... nie dziwny tylko szybki .
|
|
nie wiem jak ty ale ja nie znam takiej firmy .
|
|
a co daja w lomzy, czekolade batoniki?? bo ja slyszalem ze gdzies podobno daja dvd jak sie kilka litrow uzbiera :p .
|
|
oczywiscie zloty kur:))))) lol2 rudy błazen z druhem
|
|
niech sie te niemcuchy tak nie podniecaja ze kazdemu dokopia...nasi dali im niezly wycisk...fakt wyszlo jak wyszlo, dali z siebie wszystko. :) ciesze sie z tego wyniku jaki byl :D @
|
|
taaaaa zaraz moze z czrnocina buahaha marika z Łomży smiech na sali:) @
|
|
tytan koło szpitala trenuje mistrz świata Sputowski niema koksu i jest niezle.polecam
|
|
bylo cos w tv ale to chyba nie koles z lomzy...
|
|
Dziękuję Pani bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam
|
|
Koks – paliwo uzyskiwane poprzez przemysłowe wygrzewanie węgla kamiennego w temperaturze 600-1200 °C w specjalnie w tym celu skonstruowanym piecu koksowniczym za pomocą gazów spalinowych (bez dostępu tlenu). Jest to paliwo o wyższej kaloryczności od zwykłego węgla kopalnego, gdyż zawiera co najmniej 90-95% czystego pierwiastka węgla, zaś specjalne gatunki węgla przy odpowiedniej technologii mogą dawać nawet czystość rzędu 98%. W procesie koksowania z surowego węgla usuwane są gazy, ciecze, substancje łatwotopliwe (np. siarka), oraz inne substancje (głównie organiczne) ulegające rozkładowi w tych temperaturach.
|
|
Cycq nad tym co do mnie masz bo widac duzo ci lezy na sercu mozemy porozmawiac osobiscie. @
|
|
Ja o ile dobrze pamietam natknalem sie na ta firme kiedys, gdy szukalem pracy w wawie. To nawet nie jest tak, ze sprzedaje sie tele2, to ogolnie jakas gowniana akwizycja, bedziesz sprzedawac co Ci akurat wcisna, oczywiscie Twoj zarobek to tylko prowizja. No i tak samo nie podaja zadnych szczegolow, az do "dnia probnego" kiedy to tez wiele nie wyjasniaja tylko wysylaja na miasto ;) Najsmieszniejsze jest to, ze rekami i nogami beda sie zapierac, ze to nie jest akwizycja nawet jak zapytasz. Totalny brak poszanowania czyjegos czasu, ale tego typu firmy tak maja. Nachalnosc to u nich zaleta.
|
|
Miał łomżyńskie blachy wiec chyba z łomży. Nie wierzę że ma 2.9 pod maską... @
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |