sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Młody kierowco! Po trzech wykroczeniach możesz stracić prawo jazdy!!!!

Kurde...no ja znam takiego, ale niestety nie mogę Ci go odstąpic, bo... bo to mój mąż ;-)))))))))))))))))))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Młody kierowco! Po trzech wykroczeniach możesz stracić prawo jazdy!!!!

to ten podrabiany MrS
ten, ktory podszywa sie pod kogos innego musi miec powazne
zaburzenia osobowosciowe/no i wynikajace z postu -wlasnej seksualnosci/
ktos powinien tym sie zajac,tzn. obecnoscia tego kogos na forum

re M .Zajkowski

ad1. w tej sprawie wypowiadal sie kapitan LKS i mowil co innego ,przyznaje ,ze moja wiedza jest z mediow za posrednictwem glownie netu

ad2,3 -pisalem o zmianie strategii dzialania klubu ,niestety potwiedzasz moja teze -dlaczego w Berlinie a nie w regularnych rozgrywkach w Polsce (kojarzy mi sie ,ze to jakies rozgrywki kolonijne )

ad4.-tego nie wiedzialem -ale skoro tak to niech dziala jak towarzystwo ,futbol to nie jedyny sport -mlodziez garnie sie rowniez do innych dyscyplin .Ze zdumieniem dowiedzialem sie ,ze dziewczyny z Lomzy graly w 2.lidze pilki recznej (nie wiem moze jeszcze graja ).Z iloma nauczycielami wf wspolpracujecie ?

ad5.naglasnialbym i napietnowal do bolu ,rowniez natym forum -podajac nazwiska .

ad6. oczywiscie ,ze nic mi nie zrobiliscie .Kiedys jako 4-latek bywalem na meczach LKS -a byly to chyba najlepsze czasy LKS -stad moje przywiazanie -mam nadzieje ,ze wiesz o ktorych latach mowie .
Nie znam nawet skladu zarzadu .Rece mi jednak opadaja jak widze krotkowzrocznosc -przeciez zarzad planowal awans -a zdaje sie byc tym najbardziej zaskoczony .Jak mozna rowniez doprowadzac do deficytu ?-gdyby rodzina miala deficyt to by umarla z glodu .

z ostatnia teza sie zgadzam -jak najbardziej -przypuszczam jednak ,ze pomieszanie tych dwoch dziedzin jest rowniez przyczyna klopotow LKS -o ile pamietam prezydent Lomzy staral sie wplywac na sklad zarzadu (a skad on ma takie prawo ? ).

bagrmosen

re autochton,orzech55

Jestem lomzyniakiem z krwi i kosci -dlatego ,niestety niewielu takich od dawna we wladzach zarowno miasta jak i LKS (wiekszosc lacznie z prezydentem pochodzi z podlaskich wsi ).

Przyklad FC Hendon podalem ,bo gdybym napisal Arsenal ,Tottenham itp . z pewnoscia byscie nie zrozumieli .

No i jeszcze jedno moze Was zdziwi - nie pracuje tutaj na budowie ,z miotla itp .Wyjechalem bo mam dosc amatorszczyzny -ogolnie w Polsce( LKS to nie wyjatek ) .

A Wy przemawiacie jak sfrustrowani czlonkowie zarzadu -wszystko jest cacy -tylko trener i zawodnicy i ksiegowy klamia .

No i ktos powinien sypnac kasa ,zeby jak to okresla autochton bajeczka sie dalej toczyla .

Moze kiedys zrozumiecie -dlaczego nikt nie chce .

jakas dziwna ta twoja milosc Gazelo
milosc nie dreczy, milosc skrzydel dodaje
ja mam 2/slownie dwoch/ facetow-od przybytku glowa nie boli,hahaha
jeden jest spoko facet, a drugiego wciaz poznaje i ciagle niespodzianki, wlasnie sie nauczyl otwierac nasza tajna szuflade z kompaktami i wspinac sie do zlewu
za 3 dni bedzie mial 18 miesiecy,'okragla' miesiecznica

W Łomży między swoimi ludźmi jesteśmy znani jako ETD ŁOMŻA

Poprawka: zamiast "listę" powinno być "liczbę"

Poza tym tez ciekawi mnie, skad panstwo wezmie na to pieniadze. Przeciez teraz zrezygnowali z powolywania wielu osob, wlasnie ze wzgledu na koszty. Ale co tam, wymysla zaraz jakis nowy podatek, podniosa akcyzy, pieniazki sie znajda. Przeciez najwazniejsze to zrobic z nas "patriotow".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org