Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WORD wylęgarnia talentów czy polityczna przechowalnia |
My młdfzież obecni i absolwenci II Lo zsolidaryzujmy sie i przyjdzmy razem na ten pogrzeb. Zróbmy ten oistani ngest w jego stronę [*]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WORD wylęgarnia talentów czy polityczna przechowalnia |
wqrwia mnie tylko te forum aler i jeden uzytkownik co mi qrwa Jage nie na czas przyniósł....
|
|
a ja wole Pepsi
|
|
witam .pracował ktoś z waz w tej fabryce mebli w kupiskach starych. jak wasze wrażenia. jak tam jest z kasą, czy jest na czas i ogólnie jakie tam warunki/?dzieki z góry
|
|
Panie Macieju, jesli chce pan dobra dla kibicow ŁKSu to chcialbym pana poinformowac, ze wlasnie my kibice mamy dlug wobec przewoznika za ostatni wyjazd do Kozienic. Brakuje nam 200zl. Moze zechcialby pan wspomoc kibicow jakas suma? Dzis jest organizowana zbiorka o 16:00 na starym dworcu. Jezeli nie bedzie mogl pan byc obecny, a wyrazi pan chec pomocy dla kibicow to prosze odezwac sie do mnie adres e-mail: malak88@orange.pl
|
|
na allegro szukalem sa swietne okazje ale kurier to 1/2 ceny motorku ;(
|
|
Znowu zastój! Kto wie? Betty odpowiedz. człowiek lasu
|
|
Gdy cię rano pipsko boli, To se strzel butelkę koli. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
tylko jak ją z tamtą ściągnąć? WSK to: 1. motockl a więc karta motorowerowa nie wystarczy 2. zabytek (nie wiadomomo czy dojedzie nawet te 150 km) 3. Czy zarejestrowany i ubezpieczony, by móc jechać po publicznej drodze?
|
|
Najlepsze piwo jakie pilem to bylo ciemne z najstarszego praskiego browaru (1499) "U Fleku". Stad moja numeracja: 1. U Fleku 2. Łomża 3. Śląskie (nie pasteryzowane) im_sorry_the_end_baby
|
|
Ale fajnie! a widzieliście te rondka? Szczególnie te u zbiegu ulic Woj. Polskiego i Poznańskiej! Co tam się zmieści? Czy to wypowiedzenie wojny TIROM przez włodarzy miasta? Przecież to rondko dla Stuarta Malutkiego i jego szybkiej bryki! Tam Tiry skręcając w prawo od strony Ostrołęki będą miały nie lada kłopot! A i ustytuowanie tego rondka jest też bardzo ciekawe..... leży jakoś z boku!
|
|
Marcin miał 17 lat, wiem bo się z nim uczyłam przez 3 lata :((( nie bylam na pogrzebie gdyz jestem nad morzem i nie mam sposobnosci ale 5 wracam i chcialabym sie dowiedziec w ktorym miejscu Marcin jest pochowany?? :((((
|
|
Jechać jakimś samochodem takim dostawczym i na pake ją wziąść ja tak po moje motry jezdziłem.
|
|
Panie Prezesie Zajkowski Czy to prawda, że: 1. ŁKS zalega ZUS-owie 50 tys. zł.? 2. Jeśli tak, to dlaczego tak jest? 3. Jeśi tak, to jakie są tego przyczyny? 4. Jeśłi tak, kto personalnie za to odpowiada? Czy Pan też?
|
|
Do MarCo ... Potwierdzam , iz w chwili obecnej zadłużenie związane z Ugodą z ZUS wynosi ok 46000 zł. Dlaczego ...?; 1. Większość meczy nasz Zespół wygrał , więc zostały naliczone i wypłacone premie i dlatego został naliczony wiekszy ZUS 2. Po drugie Trener Jerzy Enngel przyjął nieco inny sytem naliczania wynagrodzenia co też przełozyło się na zwiekszone koszty płac 3. Jesli chodzi o odpowiedzialność , to jest ona zawsze po stronie Zarządu w którym w ostatnim okresie pełniłem funkcję viceprezesa, choć osobiście nie było to w zakresie moich obowiązków. Funkcję pełnić będę do 10 lipca 2006 roku zgodnie ze złożoną wczesniej deklarcją.
|
|
Ładnie to wygląda :)
|
|
Sam to wymyśliłeś czy kumpel z Choroszczy ci pomógł ??? Wakacje są to się gdzieś zatrudnij, parę złotych ci wpadnie i głupoty do głowy ci nie będą przychodzić. Dorośnie taki i za parę lat będzie krzyczał, że pracy nie ma, że Łomża to dziura, że nic się nie rozwija. Nawet do skansenu potrzebna jest droga.
|
|
Cytat: "2. Po drugie Trener Jerzy Enngel przyjął nieco inny sytem naliczania wynagrodzenia co też przełozyło się na zwiekszone koszty płac" Co to znaczy? Czy to trener płaci, czy klub? To jakaś paranoja? A może trener oprócz trenowaniem zawodników zajmował się też księgowością i płacami klubu??!! -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Tester, Uważaj, bo pytania tego rodzaju grożą posądzeniem o koneksje z Choroszczą...:D
|
|
Dziwny samochód... -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
No właśnie nie wydaje mi się żebym był. Dzięki temu rozwojowi mamy coraz więcej TIRów, spalin, śmieci, coraz mniej łąk, lasów po których można chodzić, zwierząt i świeżego powietrza. Któregoś dnia postęp nas zabije, a my będziemy się tępo uśmiechać nie wiedząc o co chodzi. ...nie uśmiechać, a skomleć. "[...]I tak się właśnie kończy świat Nie hukiem ale skomleniem." http://wiersze.annet.pl/w,pokaz,10738,,0,0 (Ryska - dobrze kombinujesz, we współczesnym świecie człowiek który nie pasuje do systemu najchętniej byłby zamykany w takich "ośrodkach") DiDi
|
|
dzieki :D
|
|
Nasz polska rzeczywistość. Ale 2 miesiące to przesada na 100%. Faktem jest że kolejki się wydłużyły, ale o wydanie prawa jazdy ubiegają się też nowi kierowcy, świeżo po egzaminie, a tak zawsze czekało się ok.2 tygodni. Teraz podejrzewam że z miesiąc, bo ruch w urzędzie jakich mało.
|
|
No widzisz, jak Ty nic nie rozumiesz.... Niestety ja nie zmuszam Cie do rozumienia tego. Kto w tym nie siedzi, ten nigdy tego nie zrozumie. I najwazniejsze - W niektory kregach honor to sprawa najwazniejsza. I zapewniam, ze o moj honor nie musisz sie martwic, bo nie ma takiej opcji zeby go stracic. Czego i wam wszystkim zycze.
|
|
Nie wiedzialem ze jest ona z Łomży ale jest dosyc popularna i9 udziela sie w wielu projektach najglosniejszym byl chyba spektakl teatralny "12 ławek" na vivie latal klip z tego projektu po tym samym tytulem grany byl z analogia i numer razem jak dla mnie dancehall i rege to odprezajaca muzyka a sama Marika jest dobra w tym co robi pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |