Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Donald jest ślepy? |
....mam ochote na chwileczke zapomnienia,taki maly czarujacy epizodzik... co o tym myslicie drodzy forumowicze, kazdy niech maznie jakis epizodzik z zycia,dobry ,zly........wolnosc slowa:-] z pozdrowieniami:-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Donald jest ślepy? |
|
ja 100 dałem na cegiełkę ale nie wiem czy było warto
|
|
Musze przyznać, że będac pracującym rodzicem ciężko zapewnić dzieciom opiekę w czasie wakacji. W zeszlym roku byo to latwiejsze - LSM organizowala oboz harcerski na strzelnicy. W tym roku akcja letnia ma trwac tylko w czasie weekendow - mnie to nie urządza, bo w weekendy jestem w domu i mogę sama zajać sie dzieciakami. Codziennie moje pociechy (8 i 11 lat) zostaja w domu same - juz nie wspomne o stratach materialnych, jakie poczynily tylko w tym tygodniu. Chcialabym im zapewnic opieke i bezpieczeństwo - wiec pewnie bede musiala kogos wynająć... Czy ktoś ma informacje o zorganizowanych formach opieki nad dziećmi w czasie wakacji?
|
|
moj chlopak tam parcuje to ci pwoiem tak;) dojezdzasz 2ka z legionow i na fadomie wysiadasz idziesz trochje na ostroleke z z 500m i w parwo jest keirunkowskaz na kupiski stare pozniej nastepene 500m i po parwej amsz home PIne ;) a ejszce lepiej rowerkiem;) róbmy swoje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |