sobota, 18 lipca 2026 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Po raz pierwszy Polska ma prawicowego radykała i z tego będą konsekwencje

jest to człowiek z chorymi ambicjami o mentalności stadionowego kibola . Jeszcze będziemy przez niego płakali bo to nie jest prezydent wszystkich Polaków tylko prawicowy radykał który realizuje swoje chore ambicje. Już dzisiaj rozpętał awanturę z Ukraina która nam wcale nie jest potrzebna. Jeżeli widzimy ,że tak naprawdę ukraińcy nas oszukują to powinnismy dla dobra sprawy czy eliminacji zagrożenia ze strony Rosji dyskretnie spolaryzować swoje stanowisko wobec Ukrainy a nie rozpoczynać otwartą wojnę bo tylko na tym stracimy. Podobnie zamiast zakopywać podziały w kraju szybko i radykalnie je pogłębia doprowadzając do rozbicia jego jedności wobec poważnego zagrożenia dla bezpieczeństwa kraju i całego narodu. Nawrocki jest zagrożeniem dla bezpieczeństwa narodu.

Polska jeden dom

A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY
BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY
O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI
BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Po raz pierwszy Polska ma prawicowego radykała i z tego będą konsekwencje

Pan NAĆPAN, Snusollini, Rzygollini zagrożeniem jest najpierw dla siebie albo się zaćpa albo udusi rzygowinami. Albo go sumienie zadusi choć tego bym się kie spodziewał bo to środowisko bez skrupułów i sumienia. W końcu to patologia Kato religijna.

P.s 😆😜🤣 Shrek złożył zawiadomienie do Prokuratury o możliwości popelnienia przestępstwa poprzez porównywanie go do oszusta, kłamcy, sutenera, ćpuna i bandyty z ustawek. Zostało naruszone jego dobre imię!

Najlepszy powojenny Prezydent. Tak trzymać.

Żyrandole, pijaki, kapusie to tylko wstyd dla Polski.

Strach pomyśleć, ze mało brakowało i prezydentem zostałby Trzaskowski. mielibyśmy drugą Warszawę z jej aferami.

Zamiast rzeczowej dyskusji o stanie Polski mamy nawalankę pomiędzy zwolennikami PiS i PO. I o to kto większym rekordzistą w okradaniu i zadłużaniu Polski.
A tymczasem dziś o wydaniu uzbrojenia Ukraińcom (ze stanu Wojska Polskiego) decyduje Berlin, jak dawniej Waszyngton. Podobnie jak wcześniej zadłużenie brane jako KPO, tak teraz SAFE.

Adam

Chyba niejeden z Internautów powinien podjąć leczenie. W tym rozumu.
Chyba, że ten niejeden zarabia na sianiu nienawiści i propagandy.
Biedna ta nasza Polska.

Adam

Zarówno w życiu, jak i w polityce, niekonsekwentne i szkodliwe działania nieuchronnie prowadzą do konsekwencji. Kiedy czuję się zmęczony obserwowaniem surowej rzeczywistości, często sięgam po Block Blast, aby ćwiczyć cierpliwość. To moja ulubiona gra polegająca na budowaniu z klocków, ponieważ przypomina mi, że każdy ruch ma znaczenie. Bicie nowych rekordów przynosi mi drobną, ale konsekwentną radość, pomagając mi zachować zdrowie psychiczne i czujność w oczekiwaniu na ten piękny moment, kiedy wszystkie właściwe wartości powrócą na swoje właściwe miejsce.

Gdyby prezydentem został Trzasek, jak na zdrowy rozum przystało, POlska byłaby daleko w przodzie, a wojna w Ukrainie dawno by się skończyła...

Katolikom wylał się Kubeł zimnej wody na ich naiwną wiarę. Stało się aktualne przysłowie o tym, że Nadzieja matką głupich jest...

...o obciachu pierwszej damy z bękartem nawet, przez litość, nie wsPOmnę...

Katolikom wylał się Kubeł zimnej wody na ich naiwną wiarę. Stało się aktualne przysłowie o tym, że Nadzieja matką głupich jest...

dokładnie ci Polacy czyli głownie pisowska patologia i zwolennicy końpederacji obojga oszołomów dokonując wyboru takiego człowieka na prezydenta a jego zony automatycznie na pierwszą damę podeptali wazne wartości o które tak zaciekle walczą i bronią a które decydują o społecznej ocenie danego człowieka.

Polska jeden dom

A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY
BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY
O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI
BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.

Antypolskiej hołocie POpierd*liło się już totalnie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org