niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
do Pana mecenasa Fabiańskiego

betonem to raczej nie da sie tego naprawic :)
ale supanie tego G... to tez napewno jest nie sposob
moim zdaniem lepiej juz nic nie robic nie sypac tego !!
gdzie jest jaka dziura nawala asfaltu a za kilka dni znow dziura !!! co to za sens !!!
jak robic to robic dobrze !! oczywiscie najlepiej było by wymienic cała warstwe, zerwac stara i nałozyc nowa ale to oczywioscie koszty sa !!
pewnym rozwiazaniem mysle ze moze zamiast klasc asfalt kłasc plytki takie jak np. sa na chodnikach byc moze koszty takie ulicy byly by mniejsze nic zerwanie starej warstwy asfaltu i polozenie nowej.
ale najlepiej tam gdzie jest dziura nalezało by ja "wyciac" i na goraco połozyc asfalt, pozniej to odp ubic i napewno wytrzymało by to jakis czas !!
jak robic to robic porzadnie a nie ....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: do Pana mecenasa Fabiańskiego

WSA ma wolny AP w kierunku Auli :)

sesid to chyba "default" nie Mr.S ? :P

piorun kulisty ....proszę bardzo (z biblioteczki znajomego - burza sprzed niecałego tygodnia) .

Uderzenie pioruna po 12 sekundzie, a po 16 coś wpada w kadr...

Jak powiedział trener, już na jesieni należalo pracować nad budżetem na II ligę a zarząd tego nie robił. Kilka razy prezes wychodzi i wchodzi ... dziecinada ... , na II lige to oni czyli działacze nie dojżeli, stadion był tematem nr 1 , a tu okazuje się że i na tym można grać, ale nie ma czym zapłacić zawodnikom, trenerom .... Za późno krzyczeli aby wywalić ich wszystkich za późno, należało to zrobić przy pierwszym meczu na wiosnę. Ciekawe przed kim zarząd odpowiada ? przed walnym, kiedy jest walne? proponuję aby wszyscy kibice przyszli na to walne bo to nasz klub i zrobili z tym porządek.

Jedyna szansa że działacze ŁKS których siłowo wyrzucił Urząd Miasta wrócą i jeszcze coś naprawią. Jeszcze jest czas na wspólne działanie i ratowanie honoru Łomży. Niech każdy zrobi ile może, w przeciwnym razie scenariusz przeznaczony dla Łomży przez władze województwa a może i kraju zyska jeszcze jeden argument. Jaki to scenariusz? Ano bij zabij - Łomża do piachu...

Bez komentarza............ szkoda słow i kibiców. Władze nas olaly to i my ich olejmy. WSTYD na całą Polskę. Chyba sie stąd wyniosę.......

Moze nalezaloby sprawe naglosnic zeby sie cos moglo jeszcze zmienic... tvn, onet i te sprawy?

DOKLADNIE CYCQ POWIEDZIAL CZESIEK KONCZ Z TYM POWROTEM NAD NAREW.

Terminarz ok. Tylko żeby nasz zarzad wydał taka dyrektywe zakazujaca wpuszania kibicow jagi na nasz stadion. Bo oni przyjada tylko demowlować. Niedosc ze jeszcze między innym szkoda to jeszcze potrafia miedzy soba sie bić (ostatnio jak grali u siebie z arka to tak wlasnie bylo, poza tym nie bede wspomniał jak pod koniec tamtego roku zachlastali gościa, syna policjanta na smierć 10 metro od wlasnego domu).

14!

To ponadczasowy Kabaret Starszych Panów, śpiewał Wiesław Gołas, ale refren podałaś. ( No co...)
Przypomina mi się fragment tekstu :

"Paliłem minimalnie
czyściłem umywalnie, kran
kolacje jadłem zimne, zalutowałem rynnę
a wady tak niewinne mam "

Zagadka:

"Nie chcę częstować cię śmiercią
życie piękniejsze jest niż śmierć "

Ryskago,
a dlaczegóż nie ?
oczy otwarła i stała się jasność czyli zaświtało.... :D

co za patafiany ....

wiecie co już Jagielonia ma lepsze władze. Wstyd ....

a Łomża bedzie w II lidze??

pozycz im 700tys. to beda, albo czekaj do piątku aż sie wszystko wyjaśni...

Na inwestycji drogowej w ciągu ul. Poznańskiej w Łomży, trwają intensywne prace. Wykonano już na pierścieniach obu rond tj.: ronda na Małą Kraskę i ronda przy ul. Wojska Polskiego, podbudowę mineralno - bitumiczną, jak również ułożono w ostatnich godzinach warstwę wiążącą asfaltu. Wykonano także pierścienie z kostki granitowej.

Od początku czerwca kierowcy napotykają na poważne utrudnienia w ruchu. Przez skrzyżowanie ruch w kierunku na Ostrołękę i w kierunku centrum miasta został ograniczony do pasa ruchu o szerokości 7 metrów. Ponadto obowiązuje zakaz skrętu w ulicę Poznańską dla jadących z obu kierunków oraz zakaz skrętu w ulicę Browarną dla pojazdów nadjeżdżających od strony Ostrołęki.

Prace przy projekcie "Modernizacja układu komunikacyjnego m. Łomża w ciągu drogi powiatowej - ul. Poznańska - II etap" są kontynuacją inwestycji z 2005 roku. Projekt obejmuje przebudowę ulicy Poznańskiej na odcinku od skrzyżowania z ulicą Wojska Polskiego (droga krajowa nr 61 Warszawa - Augustów) do skrzyżowania z ulica Kraska. Przewiduje wykonanie: nawierzchni ulicy Poznańskiej na długości ok. 2,24 km, przebudowę skrzyżowań, chodników miejskich, ścieżek rowerowych, oświetlenia skrzyżowania ulic. W lipcu 2005 roku wyłoniono wykonawcę robót - Przedsiębiorstwo Budownictwa Komunikacyjnego Sp. z o.o. z Łomży. Całkowita wartość Projektu wynosi ponad 6,5 mln zł. (w tym dofinansowanie z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego ponad 3,9 mln zł) Zgodnie z harmonogramem inwestycja zakończy się z końcem października br.

more info&photos: http://www.motogazeta.mojeauto.pl/cms/index.php/33284

jarek

Reaper sorki nie zauwazylem tych twoich zdjec:) chodzilo mi ze malo na 4lomza ;]

Bardzo interesujący raport Mam tylko jedno pytanie. Po co buduje sie rondo na małą kraskę obok bloków na Poznańskiej. Pomysł ronda w tym akurat miejscu kwalifikuje się do nagrody na obciach roku w Łomży. Czy władze miasta miały za dużo pieniędzy?.Kto jest autorem tego projektu?.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org