niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jan Paweł II o Krzyżu Ave Crux !

Ja też czułem ten zajebany smród asz mi k... w nosie przekręciło ://

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jan Paweł II o Krzyżu Ave Crux !

pełno jest takich firm kant i ja zajrzałam do biura IC nie mogłam z nich wydusić czym się zajmują nawet.....

Ty halfik uważaj co piszesz, bo niejaki ćwoko-loko czuwa i wyzwie cię od cielaków. Ale może też ktoś z inspekcji pracy to przeczyta i zajrzy do dupy skandikom ...

Zgadza się.

halfik tylko chamy sie tak wysławiaja jak ty:!!

Z tym spawaniem na złomowisku to przecież ewidentna bzdura. O tym jak to naprawdę było, mógłby pewnie coś powiedzieć jeden z naszych.... parlamentarzystów, ale pewnie już sprawie "łeb ukręcono"... i basta. Taaa, oczywiście nikt nigdy nie dowie się, które to było złomowisko.
Uważam, że my, mieszkańcy Łomży, mamy prawo wiedzieć, a Policja ma obowiązek przeprowadzić dochodzenie, ustalić prawdę i powiadomić społeczństwo, to zawinił. Ględzenie o spawaczu, który nic nie widział i nie słyszał, a tylko poczuł ciepły powiew powietrza, jest robieniem z nas balonów.

moim zdaniem głupota !! nie wiem co to wogle daje !! ze pekniecia sie pozatykaja ?? na tym piasku nie dosc ze mozna wpadac w poslizgi to sypie sie on spod koł i leci na samochod !! takie rzeczy to tylko w Polsce sa mozliwe :)

Piasek dziabie po karoserii, smoła chlapie też po blachach ... drogowcy pewnie zapieprzają piechotą skoro wymyślają takie debilizmy ...

Takie głupoty jakie tu wypisujecie, na temat konserwacji nawierzchni asfaltowych, to tylko Wam mogą się przydarzyć.
Poszukajcie i poczytajcie.

Pozdrowienia.

BOB WNIOSKUJĘ PO TWOJEJ WYPOWIEDZI ŻE TO WOJE KROWY PADŁY.
NIE SĄDZE ŻE PADŁY OD CZEGOS Z TEJ FABRYKI. MYŚLE ŻE PADŁY Z GŁUŁUPOTY SWOJEGO WŁAŚCICELA.
TAM NA WSI NIE MACIE WŁASNEGO FORUM ??

Tragiczny powrót z dyskoteki

Trzy osoby zginęły w nocy z piątku na sobotę w wypadku samochodu osobowego w miejscowości Pukinin w okolicach Rawy Mazowieckiej (Łódzkie).
Do wypadku doszło po północy na lokalnej drodze. Jadący z nadmierną prędkością samochód daewoo lanos na prostym odcinku trasy wypadł z drogi i uderzył w drzewo. Na miejscu zginął 29- letni kierowca oraz dwie pasażerki auta, których tożsamość jest ustalana.

http://fakty.interia.pl/kraj/droga/news?inf=763520

W dalszym ciągu szaleją młodzi mistrzowie kierownicy, którzy brawurę i swoje małe umiejętności jako kierowcy, przedkładają nad rozwagę.
Skutki widać. Trzy młode osoby, na własne życzenie straciły życie.

Pozdrowienia

właśnie wróciłem z pracy :(

książka pojazdu już nie ma a jeśli chodzi o akcyze to jest pobierana nie

legalnie tak jak było z ks.pojazdu??? myśle ,że najbiiższym czasie też

zostanie zlikwidowana.

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

MirekO wystarczy że złożysz doniesienie do Urzędu Skarbowego,że nie

otrzymałeś paragonu fiskalnego to biedy im wystarczy jak bóg kubie tak

kuba bogu???

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

Witam
miałem okazję być wczoraj w Wiznie na pierwszym dniu imprezy i musze powiedziec ze absolutna rewelka. Owszem gra głównie disco polo ale NIE tylko. Pozatym do disco polo na tego typu imprezach nic nie mam bo mozna gadac na ten typ muzyki a wszyscy potem i tak bawia sie przy tym super na weselach...

W kazdym razie w Wiznie wczoraj bylo 100% lepiej niestety niz na imprezach na muszli. Duzo atrakcji, ladny teren, duzo ohony
PIWO po 3pln NIE CHRZCZONE, smakuje normalnie nie jak te z muszli, zazwyczaj dziwnie wodniste...

nie widzialem agresywnych ludzi a o 12ej nikomu jeszcze nie snilo sie wychodzic. Oprocz ogrodka i miejsca gdzie mozna potanczyc bylo cale wesole miasteczko, dodajmy dobrze wyposażone

mozemy pozazdroscic takich imprez

Masz rację możemy pozazdrościć, ale ja i tak co roku od kilkunastu lat tam przyjezdzam i juz przywyklam do tego. I wczoraj widziałam dwoch kolesi którzy zaczeli sie bic, ale szybko sie rozeszli...

Jeśli masz jakiś problem to załatw to ze mną, bo mam wrażenie, że to prowokacja.

w obronie krzyża

moim zdaniem dyskoteka przy techno nie jest az taka fajana,u mnei w szkole zawsze bylo pelono disco polo i sie wszyscy przy tym najlepiej bawili

NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA
KTO UNIKA KSIĘDZA

a wiec jednak- siara to wiceprezydent?

NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA
KTO UNIKA KSIĘDZA

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org