Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wściekły jestem jak czytam tych szaleńców atakujących krzyże |
Szanony Panie Pilocie! Cieszę się, że mogłam zapoznać się z Pana wersją wydarzeń. Tylko proszę powiedzieć, gdzie skłamałam, pomówiłam i byłam złośliwa? Czy jest coś, co wyssałam sobie z palca? Te atrakcje, o których był Pan łaskaw pisać, rzeczywiście były, ale przecież nie za darmo, za nie płaciliśmy - i tak powinno być. Kierowca był znakomity, czego nawet pół słowem nie zanegowałam, o przewodnikach - też nie zmieniam zdania. Być może mam wygórowane oczekiwania, ale kiedy ma się w pamięci wyjazd np. z Triadą, podczas którego pilot pięknie opowiadał nam o mijanych okolicach, to można być przekonanym, że to standard każdego biura podróży. Ach, jeszcze jedno: wcale nie siedziałam sama na dwóch siedzeniach. Taka gruba to nie jestem. Serdecznie pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wściekły jestem jak czytam tych szaleńców atakujących krzyże |
Więc pozostaje jeszcze tylko się dogadać i.... heeeyah :) NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA KTO UNIKA KSIĘDZA
|
|
K69: Ty zapewne byłeś buahahaha produkt PKB może jest i większy, ale to głównie dzięki turystyce... wypasione pięciogwiazdkowe hotele sąsiadują ze slumsami... pieniądze idą do niewielu osób, a większość społeczeństwa klepie biedę... Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
www.google.pl
|
|
Och, jak bardzo Cię kocham, O czym Ty dobrze wiesz, Chciałbym być zawsze z Tobą I całować Cię wciąż. "Och, jak bardzo cię kocham" Janusz Laskowski Zagadka: Ona przychodzi chytrze, Bez ostrzeżeń i gróźb
|
|
Wakacje ? Mazury na jachcie. Kto pływa, ten mnie rozumie, prawda?
|
|
THE BILLE
|
|
W tym samym momencie pisaliśmy. Odpowiedź na zagadkę ADALLA: Budka Suflera - Cień wielkiej góry. "Góry wysokie, co im z Wami walczyć każe? Ryzyko, śmierć, te są zawsze tutaj w parze. Największa rzecz, swego strachu mur obalić, Odpadnie stu, lecz następni pójdą dalej " Drugiej nie zadaję. Patrz wyżej.
|
|
Nadal wierzycie w dobrą wolę magistratu wobec społeczeństaw miasta Łomży? O, ludzka naiwności.... Dina
|
|
To jest chyba klient z młodzieży wszechpolskiej...
|
|
jakie kąpielisko chłopaki? Kiedys w tej rzece przez pare lat leżał zardzewiały samochów a jak się pójdzie nad nawew wczesną wiosną to mozna sobie połowić różnie opakowania. Tak na marginesie nie znacie w pobliżu łomży jakichś miejsc z miare czystą wodą i odrobiną piasku?
|
|
Zdaję sobie sprawę, że z uwagi na niektóre swoje poglądy nie jestem zbyt lubiany na tym forum, więc najbardziej obiektywną opinię uzyskasz samodzielnie. rudy błazen z druhem
|
|
Łomżan: nigdy nie należałem, nie należę i nie zamierzam należeć do Młodzieży Wszechpolskiej. Nie podpisuję się także pod żadną z opcji politycznych...
|
|
Temat był w szpitalu dość głośny, ale zmian nie widać :-(
|
|
ja także podpisuje się pod słowami FM....lecz jeszcze MRS-a niepoznałem. Dina
|
|
nie,koncert nie jest odwołany;/
|
|
Nie porównujmy wyjazdów z wielkimi touroperatorami typu TRIADA do wyjazdów z małym lokalnym biurem podróży. To tak jakbyśmy porównali wielki nowoczesny hotel ma małego pensjonatu z 6 pokojami i wspólną łazienką. Dina
|
|
spoko facet:D poznałem Go osobiście. pomógł mi kupić laptopa i przygotował go do użytkowania :) szkoda ,że po miesiącu zginął mi w białym:( Dina
|
|
iwonam no i co z tego ze gra gtw ? a nie ktorzy moze wolna jechac do Wizny :) Dina
|
|
Ja tez bylam w cursorze, ale tylko na rozmowie kwalifikacyjnej. Jak sie dowiedzialam, ze obcinaja pieniądze ze nie podpisanie umowy, to zrezygnowałam!
|
|
hehe:D rudy błazen z druhem
|
|
SaneOne żebyś w swoim przytępiałym spojrzeniu na świat zrozumiał o co chodziło w topicu o słońcu Jamajki wówczas z zaciekawieniem przyjrzałbym się Twojej sygnaturce, w której nawołujesz do pokoju jątrząc jednocześnie i spory wywołując. A tak, postrzegam ją jako przekopiowanie fragmentu tekstu, którego w stanie pojąć nie jesteś :P Lubisz być trendy? :P
|
|
No, widziałam, wyglądało to dość groźnie, ale na szczęscie dobrze sie skończyło.
|
|
MrS ja to widzę Ptysia codziennie-w szkole...no ale teraz kiedy wakacje to nie.
|
|
bleeeee wlasnie go cuzje ehehhe "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Dobrze że spałem i nie czułem :D
|
|
Szukałem w Internecie, ale nigdzie nie uwzględniają Łomży. rudy błazen z druhem
|
|
3 września (fakt to już rok szkolny) Toples heheh
|
|
PS; W cywilizowanych krajach, kiedy klientowi coś nie odpowiada i firma zaczyna się tłumaczyć z kłopotów- to ów klient odpowiada: - To Wasz wewnętrzny problem i jeśli ja ma w nim brać udział, to będzie Was kosztowało. Teraz powiadam Wam , że mi Wasza usługa nie zadowala- i co Wy proponujecie? Tam nie będą słuchać tłumaczeń tylko zażądają zadośćuczyniea lub naprawienia. I O TO WŁAŚNIE CHODZI WTEJ DEMOKRACJI. Zbych
|
|
jak sie oddycha paszcza to nic nie czuc podobno :))) buhahahahaha
|
|
Jakoś nikt nie odpowiedział na moją łatwą zagadkę...?
|
|
jakis numer kontaktowy do tego czlowieka ktos ma ?
|
|
eee... homofob to nie jest obraźliwe słowo... nacjonalista też... Dina
|
|
Dowiedz się do schroniska "Arka" naprzeciw Stacji Paliw na Wojska Polskiego.
|
|
Najlepiej weź ze schroniska , tam jest peło małych biednych szczeniaczków
|
|
Czy jest tu ktoś, kto będzie pracować przez wakacje w Scandic Food w Chojnach Starych?:)
|
|
Oprócz jednego porównania nie widzę w swoich postach epitetów. Pomimo że kupowałem w tym sklepie (były zmiany sklepów w tej lokalizacji), od tej pory nic nigdy w życiu u nich nie kupię. Innych chcących tam kupować będę ostrzegać. Pozdrawiam Mirek.O
|
|
Widziały gały jak brały resztę. W ten sposób nieuczciwi ludzie mogą próbować wyłudzić pieniądze , o co nie posądzam Ciebie. Mnie ojciec (były kasjer) kiedyś powiedział , że pieniądze lubią jak je się liczy , a co będę pamiętał do końca życia.
|
|
Myślałem, że ktoś ma na oddanie... Trudno... Zobacze, może przejde się do schroniska. Tym bardziej, że to niedaleko mnie =P. MarCo: Prześlij te foty na se.b.eq@wp.pl ! THX! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
jakis czas temu ktos oglaszal, ze ma pieska na oddanie, poszukaj w starszych tematach
|
|
Mirek w pełni Ciebie popieram czy to jest Office Center? Nie zostawiaj tej sprawy tak bez niczego, powinieneś to na Policję zgłosić, przecierz to złodziejstwo, jeśłi masz świadka na to to jeszcze lepiej jak najbardziej walcz o swoje pieniądze, nie dość że obsługa jest beznadziejna tam, jakby łaskę robili, ceny wywindowane!!, gwarancję na podzespoły i sprzęt to też im cieżko uznać , słyszałem wiele złego o tej firmie, naprawdę nie polecam
|
|
Jak już wszyscy (albo prawie wszyscy lub tylko część :D ) zauważyli nadeszły upragnione wakacje. Coooo ... nie zauważyliście ? Nie, nie możliwe :) A teraz mam do Was pytanie: co zamierzacie robić: 1. Wakacje w Polsce: a) na Mazurach b) w górach c) nad morzem d) inne e) nie wyjeżdżam 2. Wakacje za granicą: a) u sąsiadów Polski b) na zachodzie c) na wschodzie d) za oceanem (np. USA) e) nie wyjeżdżam 3. Zostaję w domu i: a) będę odpoczywać ile się da b) będę imprezował też ile się da c) szukam pracy na wakacje d) będę się nudził, bo tu się nic nie dzieje
|
|
RADZIECKA RAKIETA UDERZYŁA W SAMOCHÓD !!!!!!!!!!!!tak jak wyżej napisałem. NIE KŁAMIĘ TO PRAWDA !~!!
|
|
to cala rakieta spadła a przeciez rakiety mają silniki odrzutowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- sorki za blędy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a pracownik złomu ją rozwiercal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Angel Zdjęcia wysłałem... MarCo
|
|
ja tez tak miał z tym zakichanym TELE 2 ze 3 latra temu nie jaki Pan Szawiel miał wszytsko załwtiac ja miałem byc technikiem -informatykiem. Kolo załozył mi isd w domu zebym mógł pracować. póznij sie wycofał ze wszyskiego ie płącił za rachinki za neta. Naszczescie były pargarfy i gosciu złozy swoj podpis w umowie wstepnej z tp w sprawie tego isd. musaił zapłącic 1000zł z niepłacone rachunki hhee. uwazajcie. Ludziom po studiach oferuja maks 100o zł . a tu daja 2000 na dzien dobry dla absolwetów liceum
|
|
haha :D to juz nie pierwszy raz kiedy udumali taki patent... w obronie krzyża
|
|
sa juz pod Baranowskim w Piatnicy
|
|
Witam, potwierdzam jest to sklep firmy Office Center. W jednym z postów padło stwierdzenie że ktoś kupuje w tej firmie od dwóch lat. Należy pamiętać że w tym lokalu prowadziło działalność gospodarczą pare firm z branży informatycznej. Pokusiłem się i odwiedziłem stronę internetową powyższej firmy. Oferta, szczególnie dotycząca serwisu - "powala z nóg". Z ciekawości, skontaktowałem się z firmami których logo zostało umieszczone na stronie (ochrona praw autorskich). W niedługim czasie zamieszczę odpowiedzi od producentów. Pozdrawiam Mirek.O
|
|
Co sądzici o muzyce która leci na plaży. Jak ja dzisiaj byłem to dobijały mnie jakies biesiadne kawałki. Czy nie może leciej Radio Eska lub RMF MAX jak to było zawsze Zbych
|
|
O tym że pojazd jest zabytkowy czy nie nie świadczą wyłącznie żółte tablice. Jest wiele pojazdów które nie mają zółtych tablic a są zabytkowe w pełnym tego słowa znaczeniu. Z tego co pamiętam za pojazd zabytkowy uważa się ten który ma ponad 40 lat oraz jego seryjna produkcja zalończyłas ię 25 lat temu (co do tych wartości mogę się mylić). Aby uzyskać żółte tablice trzeba nie tylko posiadać pojazd w stanie "orginalnym" ale również trzeba na taką impreze poświęcić trochę czasu oraz pieniędzy. Pozatym nie wszyscy właściciele chcą posiadać zółte tablice bo wiążą się z tym pewne ograniczenia między innymi:potrzebna jest zgoda konserwatora zabytków na wyjazd tymże pojazdem za granicę i jest problem z póżniejszym remontem takiego pojazdu. Notabene kiedyś na allegro widziałem piękinie odrestaurowanego Junak M10 z łomży, zdjęcie wskazywało że był garażowany w garażach koło jednostki wojskowej. Cena była jednak zaporował jak dla mnie niestety :(
|
|
ciekawe kiedy ZAIKS sie im dobieże do pupy.hehhehehhe
|
|
Filip_z_konopi: to jest MÓJ projekt i MÓJ pomysł, więc jeśli TY chcesz się przyłączyć to daj znać. Zbych
|
|
Niestety więcej zrobić się nie dało, a wszystko dzięki kochanym współmieszkańcom, którzy robili wszystko by tylko zasłonić kadr robiącym zdjęcie. Kilka fotek jest jeszcze na 4lomza.pl ;) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Graboś, jak zwykle wyolbrzymiasz sprawę. Przejachałem dzisiaj całą ulicę Prusa, przy temperaturze 30 stopni w cieniu. Asfalt jak asfalt, ulica jak wiele innych na osiedlu, i nie będzie pachniała fiołkami, musi zalatywać emulsją asfaltową, bo ona jest jednym ze składników asfaltu. Po przejechniu nawet śladu asfaltu nie ma na oponach, i odwrotnie śladu opon na na jezdni. Czyżby wszystko wyparowało przez 2 dni przy temperaturze ponad 30 stopni. Rzeczywiście jest zatkana jedna studzienka przy budynkach Prusa 10 i 12 i dziurka w jezdni około 20 cm x 20 cm, ale już na Bema obok pawilonów handlowych. Jest jeszcze uskok w poprzek jezdni, ale to pewnie po jakichś robotach budowlwnych. Co do piasku to jego nadmiar rzeczywiście powinien usunąć wykonawca robót. Ale na te kłopoty wystarczyłby jeden telefon do Administracji i na pewno przetkali by studzienkę i zmusili wykonawcę do usunięcia nadmiaru piasaku. Ale po co dzwonić, nich ktoś za mnie załatwi to sprawę, lepiej powyżywać się na forum. Temat dla malkontentów. Pozdrowienia. w obronie krzyża
|
|
U nas też była burza o 4 rano, ale fotek nijakich nie udało się wykonać, bo mi gromy dzieci pobudziły...:) A widział kto kiedy może pieruna kulistego? Może takie fotki macie...
|
|
Czapki z głów Panowie! Szacuneczek dla kolegi Mrs. Odezwał się, brawo nie unika konfrontacji! Proponuję sprawę przenieść na prywatne rozmowy na GG Czekam na odpowiedź na postawione we wcześniejszych moich zapytaniach na podany przez kolegę nr GG
|
|
alez jak najbardziej profesjonalna-faceci leza i obmyslaja strategie budowy, daj chlopakom czas myslenie to taka trudna praca przeciez jest
|
|
Autor: Filip_z_konopi (80.51.216.---) Data: 26-06-06 20:34 hmm czeka Was wielka niespodzianka ... Osoby które chcą się przyłaczyć albo uzyskać więcej informacji proszę o kontakt: filip_z_konopi@op.pl To gdzie wreszcie filip z konopi można się przyłączyć oraz co to za wielka niespodzianka jest i gdzie ona czeka ?? NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA KTO UNIKA KSIĘDZA
|
|
Na zawsze pozostanie w naszych sercach... ;( [*] [*]
|
|
w fabrykach wszedzie tak jest to nie spodziewaj sie kokosów najgorsza chyba jest ta w Ostrowi Mazowieckiej...
|
|
TheGame: chcesz kupić nowe mieszkanie? Idź do spółdzielni, dowiedz się, co i kiedy będą budować. Bo budują ciągle coś./i jeśli Ci się nie śpieszy, to za 2-3 latka kupisz nowe mieszkanie.
|
|
Gazelo to nie jest z lat 60,70 i 80 to Coma a dalsze slowa tego utworu to : <i nawet stoczyc sie na samo dni czasami wole to niz .....> Betty chyba nie przeczytala dokladnie Tigera
|
|
No nie wiem; w Niemczech lepiej jest chyba raczej w pysk dac gliniarzowi, niz potracic rowerzyste. Co do OC, to trudno jest to wyegzekwowac, ale chyba w Polsce mozna wykupic takie ''osobiste OC''? Np. wraz zubezpieczeniem mieszkania, czy jakos tak? I wtedy szkody reguluje sie z tego ubezpieczenia?
|
|
Aby zarejestrować WSK-e potrzebne są jej papiery albo umowa kupna maszyny i wypis z urzedu ze była rejestrowana i już prawie można nią ścigać po ulicach. I zapeniam Cię Spox WSK-a to nie złom który przejedzie tylko 150 km. Motocylk w dobrym stanie jest motorem na długie kilometry. Mam to wiem :) Ale co do pkt. 1 masz racje konieczne jest co najmniej prawo jazdy na kategorię A1 możliwą do wykonania od 16 rou życia. Pozdrawiam :) Zbych
|
|
ORZECH NICK OD GRYZIENIA MOICH "ORZECHÓW" BUHEHHEHEHEHEEH
|
|
na tzw piekiełku w Morgownikach, ciekawe miejsce jest w Jankowie
|
|
lilo, Tiger napisał :"z lat 60-70-80 i nieco bardziej współczesnej " ryskago, Odpowiedź : Sumptuastic - "Moja siła" "To taka moja siła - życia treść to ona mnie tu trzyma daje sens To taka moja siła- życia treść to ona mnie tu trzyma daje sens - by żyć " Zagadka ode mnie: Jaki piękny jest ten świat, tylko czarne, białe To jest proste, widzę - wiem Festiwal w Węgorzewie już wkrótce. http://www.rock.wegorzewo.pl/festiwal_duza_scena.php
|
|
Droga jest potrzebna, ale nie przez centrum miasta! Potrzebne są dobre drogi dojazdowe i kolej. Od tego są obwodnice, by ruch tranzytowy omijał miasto, a wjeżdżały tylko te samochody, które mają tylko coś do załatwienia. Mówisz, że TIRy przejeżdżające przez miasto wygenerują dobrobyt? Ha, ha, ha! Oj, wiele byś się nauczył od "mojego kumpla z Choroszczy". :D Przypomnij sobie jak Łomża "rosła" od ~1990 do ~2000 (od przemian, do zamknięcia drogi) kiedy to TIRy jeździły i rozwalały nasze drogi! Zbych
|
|
MIX JAK NIE MASZ POJĘCIA O CZYM PISZESZ TO TRZAŚNIJ KIBLEM. MOD !!!BUHEHEHE. NIE SĄDZE ŻEBYŚ TY WIEDZIAŁ CO SIE DZIEJE W KLUBIE BO CIE TU POPROSTU NIE MA. CZYLI W DUPIE BYŁEŚ GÓWNO WIDZIAŁEŚ
|
|
ADALL to pewnie jeździsz skuterkiem skoro takie prędkości... Wiesz czasem się człowiek spieszy i musi uważać na fotoradary. Oczywiście wszystko w granicach rozsądku i z zachowaniem szczególnej ostrożności.A tak żebyś mógł docenić jedną z zalet CB to podrzuce Ci tekst z pozdrowieniami "Szerokiej i suchej....a w nocy wąskiej i wilgotnej...."
|
|
Czy ktoś wie coś na temat: "Dni Jedwabnego"? Słyszałam, ze sa w tą sobotę, ale nic poza tym....
|
|
TESTER SAM SE POCHODZ MI TAM TIRY NIE PRZESZKADZAJA. Zbych
|
|
Bajki poopowiadam, a o tytuł się postaram .....
|
|
takie rzeczy to tylko w Erze :P
|
|
No to może o gajowego Ci chodziło, a nie o księcia...:D rudy błazen z druhem
|
|
Ja zlozylem dokumenty tez na poczatku czerwca no i musze czekac jeszcze kilka dni. Nie dosc ze musimy placic sami za nowe dokumenty, bo przeciez z placonych przez nas podatkow nie mozna wziac. Czas wykonania dokumentu jest tak szybki jak budowa autostrad w Polsce. @
|
|
jestem ZA!!!!
|
|
Zdecydowanie żubr hehe taki joke łomża eksport w butelce << lodówa >> .
|
|
Carmello, nie badź naiwny, Łomża dostanie pieniądze dla sciany wschodniej jak Białystok zaspokoi swoje metropltalne ambicje.! A na jaki cel, że tak zapytam? Przecież kasa juz rozdysponowana: 1. Opera podlaska 2. Lotnisko na krywlanach 3.Rozbudowa Muzeum wsi Podlaskiej 4.Budowa Kampusu uniwersyteckiego w Białymstoku 5.Utworzenie filii Suwalskiej SSE w Białymstoku. to tyle z pamieci. A Łomża na co może liczyć? Czy jest jakikolwiek program, poza pobożnymi życzeniami? Czy na rozwój bazy akademickiej zostana jakiekolwiek środki? - dla konkurujacego osrodka? - wolne żarty. Chore, metropolitalne ambicje "stolicy" województwa spowodują, że unijne środki trafią na ich zaspokojenie a nie na rozwój regionu. A w tym pseudowojewództwie będziemy jedynie zakładnikami ich ambicji. Dlatego nie ma co liczyć na środki, które sam białystok będzie w stanie przejeść bez problemu. Urwać im trochę kasy będzie można wychodząc z tego "województwa"!
|
|
Tylko troszeczkę się pomyliłam:))) Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |