Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Polska jest naprawdę zagrożona ze strony innych państw ? |
...idziemy :) .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Polska jest naprawdę zagrożona ze strony innych państw ? |
no! i to tym bardziej !! :) Dina
|
|
Dzień dobry Wszystkim! Jest jasne, błękitne niebo,jakiś ptaszek kwili za oknem...a ja nie śpię! Czy to warto iść spać jak taki piękny dzień wstaje? Ach te emocje:))) Pozdrawiam ranne ptaszki!
|
|
Zapomniałam o zagadce . Oto ona: ''Mam znowu doła znów pragnę śmierci" :))
|
|
bigi2004: nasza kochana policja nic nie zdziałała? Dina
|
|
Fajnie jest sie popatrzec jak laski graja w siatke :) (baniaki sie fajnie machaja) a plywanie to raczej ostatnia zecz po ktora na te plarze chodze :) (syf..)
|
|
Po pierwsze "w tym temacie": - nieważne czy biuro jest duże,czy małe - MUSI SIĘ WYWIĄZYWAĆ Z ZADAŃ I DOBIERAĆ LUDZI kompetentnych! (nawet malutkie pensjonacuki i małe biura podróży są często urocze i w pełni wywiązujące się z zobowiazań). - tłumaczenie niskimi kosztami wycieczki nie jest żadnym usprawiedliwieniem bylejakości usług, której główną przyczyną jest z reguły kompletna nieumiejętność kontaktowania się z ludźmi. - ogólne wrażenie z wycieczki jest też ważne- bo na nie składa się wszystko to, co powoduje, że ocenia się ją jako "profesjonalną" albo "siermiężną" i na nic się nie zdają "zaklęcia" organizatorów -"że wszystko było wspaniale - bo za tyle tylko zapłaciliście". TO JUŻ NIE TE CZASY ŻEBY ZADAWALĆ SIĘ BYLE JAKIM OCHŁAPEM ZAMIAST PROFESJONALNEJ USŁUGI. Zbych
|
|
ja tez to czytalem na onecie, no qrwa mieszka w bialymstoku i nie wiem gdzie łomża ;/
|
|
Autor: bialy89kzk (---.lomza.mm.pl) Data: 23-06-06 12:06 ja tez to czytalem na onecie, no qrwa mieszka w bialymstoku i nie wiem gdzie łomża ;/ Może ktoś rozumie o co tu chodzi ??? Ja zrozumiałem , że jakaś qrwa mieszka w białymstoku i chce przyjechać do Łomży, ale nie wie gdzie to jest. Kolego biały, jedz tak jak na Hajnołku tylko w przeciwną stronę.
|
|
I tak powinni reagować wszyscy klienci !.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |