Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
złosliwośc rzeczy czy proroctwo |
anonimowiec To powiedz mi co zrobil dzisiejszy zarzad miasta dla rozwoju przemysłu w Łomży? Odpowiedz jest prosta - NIC. Taki zambrow wywalczyl pieniadze na remont bawelny i teraz dzialaja tam dwa zaklady. Teraz tamtejsi dzialacze staraja sie o utworzenie podstrefy Suwalskiej Strefy Ekonomicznej. A w Łomży nic.... I nie mow mi ze Łomża się rozwija. Mimo tych nowych chodnikow i ulic w naszym miescie jest nadal krucho z praca a wiekszosc zdolnych mlodych ludzi wyjezdza z miasta o ile juz nie wyjechala. To tyle...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: złosliwośc rzeczy czy proroctwo |
Malachit, czy aby na pewno zjazd?? :) http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=8092
|
|
Markac chyba nikt. Jak można nie lubić słońca!!! ...a mnie się marzą Indie...:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Kobieta jest jak tajfun- przychodzi ciepła i mokra, odchodząc zabiera dom i samochód...
|
|
Och, Malachicie - jeżeli to miałby być topic o marzeniach to ja sie w zupełności nań zgadzam. Po prostu Tiger nie do końca zaznaczył, o czym miałby on być dlatego przyjąłem, że to coś podobnego do "Jak dobrze wstać skoro świt" założonego również przez Tigera, tylko, że traktujący "Jak źle rano..". Z braku laku mogłem się mylić, więc jeżeli Tiger wróci z tyry i napisze, że "tak, to ma być topic o marzeniach" to ja wtedy czteroma łapema się podpisuję, iż ok. Natomiast mi się marzy brak głodu na świecie, wynalezienie szczepionki na AIDS, perpetuum mobile, wygranie mundialu przez Polaków oraz to by kółko różańcowe z Zakrzówka było stać na domenę (wcale nie tak tanią) www.kolkorozancowezzakrzowka.pl. Weśta bereta i palnijta sie w łeb
|
|
Kierat - szkoła, kierat - szkoła i jeszcze dziś egzamin.
|
|
...a mnie się marzy spokój w czasie gorączki przedślubnej i zdecydowanie mniej parny dzień w TEN dzień.
|
|
Właśnie. Gdyby wszystko było ok, nie robili by tajemnicy ze swojej dzialalności. Rzeczywiście-odpuszcze sobie.
|
|
ja nie znam, lecz z Jego postów wynika, że jest On mądrym i inteligentnym człowiekiem. Trzeba człowieka poznać żeby można było mu zaufać, poznać Jego dobre i złe strony.
|
|
I na co padł wybór? Jakie stawki?
|
|
a kim ty jestes Gites?
|
|
Jest siatka, są ratownicy, są boje itp... i jest też kupa śmieci. Mamy dwa w jednym: plażę i wysypisko... W związzku z powyższym gratuluję wszystkim, którzy mają siłę przynieść na plażę pełne opakowania (piwa, napojów, chipsów tec.), a nie mają siły pustych opakowań wynieść. Syf nad syfy.
|
|
Mrs, twardy gośc twarde poglądy. Tsk jsk js czasami zupełnie przeciwne ale lepiej być gościem niż ******* pedałem
|
|
SKALDOWIE - W ŻÓŁTYCH PŁOMIENIACH LIśCI W żółtych płomieniach liści brzoza dopala się ślicznie Grudzień ucieka za grudniem, styczeń mi stuka za styczniem :)) "Czemu Cię nie ma na odległość ręki, czemu mówimy do siebie listami..." Czekam na propozycje odpowiedzi :)
|
|
niewiem po co ta cala dyskusja chyba jak na kazdej wycieczce znajdzie sie osoba ktorej nic sie nie podoba i wszystko jest niewygodne przeciez wyraznie jest napisane "Zapraszam Panią do Biura po zwrot pieniędzy. Z poważaniem, Wiesław Dąbrowski kierownik i pilot wycieczki"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |