niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
złosliwośc rzeczy czy proroctwo

anonimowiec
To powiedz mi co zrobil dzisiejszy zarzad miasta dla rozwoju przemysłu w Łomży?
Odpowiedz jest prosta - NIC.

Taki zambrow wywalczyl pieniadze na remont bawelny i teraz dzialaja tam dwa zaklady. Teraz tamtejsi dzialacze staraja sie o utworzenie podstrefy Suwalskiej Strefy Ekonomicznej.
A w Łomży nic....

I nie mow mi ze Łomża się rozwija. Mimo tych nowych chodnikow i ulic w naszym miescie jest nadal krucho z praca a wiekszosc zdolnych mlodych ludzi wyjezdza z miasta o ile juz nie wyjechala.
To tyle...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: złosliwośc rzeczy czy proroctwo

Malachit, czy aby na pewno zjazd?? :)
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=8092

Markac chyba nikt. Jak można nie lubić słońca!!!

...a mnie się marzą Indie...:)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Kobieta jest jak tajfun- przychodzi ciepła i mokra, odchodząc zabiera dom i samochód...

Och, Malachicie - jeżeli to miałby być topic o marzeniach to ja sie w zupełności nań zgadzam. Po prostu Tiger nie do końca zaznaczył, o czym miałby on być dlatego przyjąłem, że to coś podobnego do "Jak dobrze wstać skoro świt" założonego również przez Tigera, tylko, że traktujący "Jak źle rano..". Z braku laku mogłem się mylić, więc jeżeli Tiger wróci z tyry i napisze, że "tak, to ma być topic o marzeniach" to ja wtedy czteroma łapema się podpisuję, iż ok.

Natomiast mi się marzy brak głodu na świecie, wynalezienie szczepionki na AIDS, perpetuum mobile, wygranie mundialu przez Polaków oraz to by kółko różańcowe z Zakrzówka było stać na domenę (wcale nie tak tanią) www.kolkorozancowezzakrzowka.pl.

Weśta bereta i palnijta sie w łeb

Kierat - szkoła, kierat - szkoła i jeszcze dziś egzamin.

...a mnie się marzy spokój w czasie gorączki przedślubnej i zdecydowanie mniej parny dzień w TEN dzień.

Właśnie. Gdyby wszystko było ok, nie robili by tajemnicy ze swojej dzialalności. Rzeczywiście-odpuszcze sobie.

ja nie znam, lecz z Jego postów wynika, że jest On mądrym i inteligentnym człowiekiem. Trzeba człowieka poznać żeby można było mu zaufać, poznać Jego dobre i złe strony.

I na co padł wybór? Jakie stawki?

a kim ty jestes Gites?

Jest siatka, są ratownicy, są boje itp... i jest też kupa śmieci. Mamy dwa w jednym: plażę i wysypisko... W związzku z powyższym gratuluję wszystkim, którzy mają siłę przynieść na plażę pełne opakowania (piwa, napojów, chipsów tec.), a nie mają siły pustych opakowań wynieść.
Syf nad syfy.

Mrs, twardy gośc twarde poglądy. Tsk jsk js czasami zupełnie przeciwne ale lepiej być gościem niż ******* pedałem

SKALDOWIE - W ŻÓŁTYCH PŁOMIENIACH LIśCI

W żółtych płomieniach liści brzoza dopala się ślicznie
Grudzień ucieka za grudniem, styczeń mi stuka za styczniem
:))

"Czemu Cię nie ma na odległość ręki,
czemu mówimy do siebie listami..."

Czekam na propozycje odpowiedzi :)

niewiem po co ta cala dyskusja chyba jak na kazdej wycieczce znajdzie sie osoba ktorej nic sie nie podoba i wszystko jest niewygodne przeciez wyraznie jest napisane

"Zapraszam Panią do Biura po zwrot pieniędzy.

Z poważaniem,
Wiesław Dąbrowski
kierownik i pilot wycieczki"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org