Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cytaty wrogow Polski w szweckich beretach !! |
Prawda jest taka, ze wszystkie koncerny chcac zejsc z kosztow produkcji otwieraja fabryki w Chinach. Jedyna rzecz jaka udalo mi sie kupic to kamera i aparat cyfrowy Panasonica Made in Japan. Rzeszta mojej elektroniki pochodzi z Chin. Jak znajdziesz jakis produkt Sony nie z chin albo Malezji to gratulacje. Poza tym jakby wszystkim lodowki i pralki chodzily po 30 lat, to kto by kupil nowe...............
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cytaty wrogow Polski w szweckich beretach !! |
nemo: Refren: Zamykam oczy, widzę przestrzeń, co W nieskończoności znika gdzieś Zamykam oczy widzę przestrzeń-Perfect zagadka: Samotnie płyniesz poprzez mrok Wsłuchany w serca swego tajemny zew Ps.będzie lało -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
odradzam
|
|
rosyjska milicja niczym nie różni się polskiej.Taka sama psiarnia
|
|
A taką piosenkę śpiewa Dżem Wołanie o deszcz Czy coś jeszcze ma znaczenie I po diabła przeznaczenie Kiedy nagle niknie ktoś Nie pomaga nawet złość ref.: Mówią, że jesteś zawsze Mówią, że jesteś wszędzie Wznoszą wysoko głowy Wznoszą wysoko ręce Z nadzieją Boże - wołają - daj Jeśli jesteś Boże daj Boże daj deszczu daj Boże daj mi deszczu daj Dość błękitu i czerwieni Brak już siły by coś zmienić Zginął sens - pozostał trud Niech się stanie nawet cud Niech się stanie nawet cud Nie mówię, że jesteś zawsze i Nie mówię, że jesteś zawsze i wszędzie I nie wiem nawet czy kiedyś będziesz Lecz wierzę, że początek pamiętam Był nawet raj - dlatego proszę daj deszczu daj ref.: Mówią, że jesteś zawsze Mówią, że jesteś wszędzie Wznoszą wysoko głowy Wznoszą wysoko ręce Z nadzieją Boże - wołają - daj Jeśli jesteś Boże daj Boże daj deszczu daj Boże daj mi deszczu daj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
Ale fajne teorie macie :-D.
|
|
Sekcja podczas swojej dzialalności skupiła wielu uczestników. Najlepszymi zawodnikami byli: Dymkowski Andrzej, Jakubowski Tadeusz, Kołodziejski Hubert, Zenczewski Marek, Żukowski Ryszard, Karwowski Romek, Grzymała Władysław, Janowski Mieczysław, Załęski Jerzy, Zenczewska Hanna i Modzelewska Elżbieta. W 1971 r. Dymkowski Andrzej z Jakubowskim Tadeuszem zdobyli VI miejsce w dwójce podwójnej podczas Mistrzostw Polski Juniorów. W finałach tych mistrzostw uczestniczył również Kołodziejski Hubert na jedynce podwójnej. Studia Łomżyńskie nr XI Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa naukowego pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Eee, i tak znajdą się tacy co marudzić będą :) brak podpisu
|
|
Mysle,że chyba za bardzo się wzruszyłeś nie bierz sobie tego wszystkiego tak do serca,które może tego nie wytrzymać??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Nie becz, ze mozna bylo wpasc w poslizg, bo na calej Lomzy byly znaki ''30-stki''. Nie wiem, czy jeszcze sa, ale zajefajnie bylo...
|
|
przyczepnosc to zeczywiscie 99 procent. tylko kazdy sie w ten 1 procent łapie. samochód teraz crash testy przechodzi na drodze:>
|
|
Najbardziej wartościowe wyniki sportowe osiągnął Dymkowski Andrzej. Powołany został do sekcji specjalnej Polskiego Związku Towarzystw Wioślarskich przy klubie AZS MKS Szczecin. Do sekcji tej powoływano najbardziej utalentowaną młodzież w kraju w celu stworzenia jej optymalnych warunków do treningu. Startując na zawodach zawodnicy tejże sekcji nadal zachowywali przynależność do swojego macierzystego klubu. W 1972 r. "Przegląd Sportowy" poinformował, że do reprezentacyjnej czwórki ze sternikiem na Mistrzostwa Świata Juniorów w Mediolanie powołany został Dymkowski Andrzej. Jednakże w relacji z tej imprezy w składzie czwórki nie zamieścił już jego nazwiska. W tymże roku zdobył on z czwórką AZS MKS Szczecin I miejsce na XXIII Mistrzostwach Polski Juniorów. Punkty zdobyte przez niego zostały zaliczone dla reprezentacji województwa białostockiego. Studia Łomżyńskie nr XI Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa naukowego wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
NO trochę przegiąłeś z tym stwierdzeniem ja polecam Benni Benassi, East Clubbers, Cascada, oni mają świetne kawałki techno, bounce i trounce...z wolniaków Titanic:D. pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Dno!
|
|
I cóż nam pozostało....Nie jestem fanem piłki nożnej, nie chodziłem na mecze ŁKS-u, ale obiecywałem sobie, ze na II ligę przyjdę...Nie przyjdę...Żal mi, smutno mi...gadać mi się nie chce...Cóż może to i moja wina...Cóż, w końcu okazało się, że mieszkamy na prowincji, przynajmniej sportowej...Nadal mi smutno...Może i głupio...Łomżyński sport odniósł historyczny sukces, w który ja też nie wierzyłem...No i dziś posypuję sobie głowę popiołem...Chyba zacznę chodzić na mecze...
|
|
mrs trzeba sie bylo umyc w kiblu ;)) rotfl buahahaha .
|
|
czeslaw skoncz z trym gownem; wes jakas stronke zaloz lub cos i tam pisz do woli o jakichs powrotach nad narew .
|
|
Do Martusi Trzy zmiany to przesada, ale dwie nikomu by nie przeszkadały. Mamy obecnie najdłuższe dni w roku i od 6 do 22 można śmiało robić. Okolicznej ludności bardziej przeszkadzają korki i hałas stojących samochodów , niż roboty drogowe, których prawie nie widać. To już 3 miesiące utrudnień w ruchu i końca nie widać.
|
|
w jakim pubie? a rutkowskiego tam nie bylo? to nie jego akcja byla? 14!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |