niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytania do CBA

a ja myśle, że wszycy ci-co tak biadolo, od czasu do czasu sami powinni wskoczyć na murawę .Najprościej sie ocenia.I krytykuje rzecz jasna.Dla mnie nie ma znaczenia czy będa pierwsi czy ostatni, jestem Polką i całym sercem jestem ze swoja druzyną.I dlatego wywiesiłam flagę. Jesli Ty nie widzisz powodu-twoja sprawa, nic mi do tego.A propos Dudka- nie przesadzałabym tak w chwaleniu, to że zdobył Lige Mistrzów nie znaczy że jest dobrym bramkarzem,( no bo skąd te 3-0 do przerwy?????) nie raz dał d... i partolił nie raz nie dwa....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytania do CBA

ja ostatnio do starego dzwonilem i nie slyszalem go w ogole tylkop jakies trzaski jakby ktos mi folia aluminiowa sie bawil kolo telefonu...

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

No toć forum 4lomza jest jak google :), tyle, że można się dodatkowo wielu rewelacyjnych nowości dowiedzieć, tu ktoś zażartuje, tam ktoś zmiesza z błotem i jest lux...:D

No to słucham (???)...tj. patrzę, dlaczego lecą tam, gdzie zaadresujemy??
I jeśli zaadresuję np. na Legionów 14/11, to usiądzie dokładnie na tym balkonie i zastuka dziobem w szybkę??

Baaardzo mię to ciekawi...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Treść jest ukryta

Mieczkoś997 zgadzam się z Tobą. Każdy wierny kibic zamiast wieszać flagę na balkonie powinnien iść do Kościoła się pomodlić za nich. Im się to bardziej przyda :-D
mikan po każdym meczu jest mnóstwo przyczyn zewnętrznych które utrudniły wygraną naszym piłkarzom :) Dzisiaj będą krzyczeć że nie wygraliśmy bo pogoda w Wenezuelii była zła i dlatego że bociany zbyt późno wróciły do kraju .. ..

takiemu gołębiowi wgrywasz do pamięci (mózgu) mapke i leci ;-))

W sklepie Pepco widziałem ale krótkie około 60cm używane jako pochodnia.

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

Re: Pytania do FBI

Napewno Boruc, Kuschchack pewnie nie wejdzie na boisko długo długo....
W zeszłym roku wygraliśmy z Ekwadorem 3:0?
Smolarek wtedy ładnego gola strzelił(piętką)

cdn...

tyle milionów na sprzęt, wdrożenie i co...? ....ma problemy....?

http://www.wrotapodlasia.pl/

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Policja pomyliła mecz rugby z... bijatyką
Sportowe zmagania uczestników meczu w rugby w Rostowie nad Donem zakończyły się niespodziewanie wizytą na posterunku milicji, sportowców wzięto bowiem za łobuzów.
Jak poinformowało źródło w miejscowym urzędzie spraw wewnętrznych, dyżurny na posterunku milicji otrzymał informację, że na skraju miasta odbywa się "bijatyka z udziałem dużej liczby ludzi".

Na miejsce udało się 73 milicjantów, którzy zatrzymali około 90 osób. Dopiero na posterunku wyjaśniło się, że wielbiciele rugby z kraju stawropolskiego, obwodu rostowskiego i Wołgogradu umówili się na spotkanie przez internet, nie informując o tym milicji.

Ciekawe co na to mieczkoś :)

ADALL

Treść jest ukryta

Już dobrze wiedzą ci co robili badania dla potrzeb Via Baltiki skąd i dokąd odbywa się ten ruch. To jest jeden z najważniejszych argumentów za łomżyńskim wariantem i właśnie tego (i ekologów też) boi się Topczewski vel kocziss.
Tak to czuję, szkoda, że nie wiem na pewno:(

cycqu:
Czesłąw robi swoje. To juz jest tradycją ze dopisuje on cos z kawałka historii Łomży. I tego nie zmienisz...

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org