| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Prorok? |
|
Ja to chyba prorok jezdem alboco … Jakiś czas temu napisałem paplakom: Spróbujcie ugotować żurek na jajkach tfuska ... Przecież z tego tylko brejza wyjdzie albo inna kierwa. A tu patrz jaki numer wywinęli obecny płemieł nie-rządu RP i minister nie-Sprawiedliwości w tym nie-rządzie. ![]() paplacy klaszczo, a ich uśmiech wędruje daleko … do czasu kiepski żurek no nie? ![]() Przekaz adekwatny do poziomu odbiorców ryżego h0ja tfuska. =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Prorok? |
|
Ja informuję paplaka @Lobo że Podlasie nie jest ciemne ... Innych że- paplak @Lobo to jest katolik rzekomy ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
|
|
towarzyszko lobo. Spójrz w lustro, a zobaczysz piękny żylak odbytniczy twojego idola towarzysza piotrowicza. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
|
|
oj kartofel kartofel - tobie ciągle te hemoroidy w łebie siedzą, a już hemoroidy piotrowicza to uwielbiasz, prawie tak jak dupokrata podlasie. was obu trza chrzcić siekierą, truć preparatami na szczury, a jak ktoś ma to bić z kałacha aż się lufa zagrzeje. =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
|
|
Judenrat Łomża wciąż nęka Polaków odwiecznymi i nowymi dętymi bredniami. A Polacy pamiętają kto ich nękał za komuny i po tzw. upadku jej oraz w komunie Unii antyEuroejskiej ZSRE ... Teraz propagandzista paplak @Lobo przypisuje mi słowa których nie powiedziałem. Nie napisałem że uwielbiam Podolskie. Bronię zaś Podlasia od bełkotu rzekomego katolika - @Lobo. ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
|
|
A to było pisane w sierpniu 2023: „W jaki sposób zmieni się codzienność Janusza spod Łomży, gdy przestanie rządzić Kaczyński a zacznie Tfusk?” Na początku nic się nie zmieni, potem zmienią się ludzie w spółkach skarbu państwa. 800 plus może będzie, ale tylko dla najuboższych. Zostanie zmieniona ustawa kominowa. W TVP i radio czystki... Ukraina dostanie mocno asertywne sygnały, do Polski przyjadą pierwsi migranci z mechanizmu relokacji... Powoli silnik gospodarki zacznie charczeć, gdzieś po roku dojdzie do większej usterki, wtedy Lewandoski zacznie sprzedaż sreber rodowych... Po 2 latach obudzimy się gdzieś jakby w roku 2015, nawet najgłupsze paplaki pojmą, że nie czeka ich świetlana przyszłość, pro PiS-owscy wyborcy wpadną we wściekłość, wszak demokracja demokracją, ale na demontaż państwa się nie umawiali... Tak czy inaczej rząd nie będzie w stanie dokończyć kadencji. A nie mówiłem? No prorok, po prostu prorok ..... =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |