Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mściwy książe kościoła |
SZUMY TRZASKI W ORANGE !!!! TEZ TAK MACIE ????- nie!, bo mam w Erze :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mściwy książe kościoła |
...musisz jej wsadzić zwinięty papierek. pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Nie, no bez jaj .Autor wątku bez wątpienia pyta poważnie.Myslę, że tu żadnej niespodzianki nie bedzie, staje nasz miś -Artur Boruc, a może przy okazji jakiegoś gola dla nas zdobędzie ;-))))) cdn...
|
|
Na Nowogrodzkiej wiszą! Pozdrawiam:))) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
A co wam da wywieszanie flag ?? nawet jak z grupy wyjdziemy to max na 1 mecz...
|
|
Krzysiek napewno sie przyda, dziekuje waldek "glipie wypociny" trzeba to trzeba ale i tak dzieki
|
|
Zamiast wywieszac flagi lepiej modlic sie o cud... :) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Autor: ryba(k) (80.51.216.---) Data: 06-06-06 14:05 Amsterdamus pieprzysz! dla ludzi takich jak ty wszyscy ludzie na jakis tam "stanowiskach" to zlodzieje!! nie widac tego dobrego bo po co jak mozna ciagle gadac o tym zlym!! Dla ludzi takich jak ja? A skąd wiesz jakim jestem człowiekiem? To po pierwsze,a po drugie nie było to póki co jakieś moje osobiste odczucie w myśl własnego światopoglądu,a konkluzja pewnego toku myślowego,którego istotę nakreślił nieco wcześniej "tz".Z drugiej strony (podobnie jak sam "tz") nie wychwyciłeś jak widzę sarkazmu,jaki ze sobą niesie moja,komentowana przez ciebie wypowiedź,toteż śmiem twierdzić,że to nie ja mam kłopoty z dostrzeganiem czegokolwiek.A swoją drogą,hacząc o temat "złodziejstwa",to sam przyznaj,czyż nie jest dziwna sytuacja,gdy ktoś na stanowisku (w spóldzielni) zleca sobie - z racjii piastowanego stanowiska - zakres prac,wykonując go potem jako prywatna firma,by po wszystkim tę "robotę" po prostu od samego siebie odebrać i wypłacić swojej firmie ustaloną przez siebię wcześniej kwotę pieniędzy (jako osoba odpowiedzialna również za to)? Wtajemniczeni wiedzą,że takie sytuacje mają/miały miejsce w historii,no ale cóż... jak to mówią: "ręka rękę myje"...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Spójrz na balkon bloku Nowogrodzka 6,Od strony podwórka! TAM FLAGA WISI! cdn...
|
|
i mi też to wisi __________________________
|
|
Jadąc na dłuższej trasie możesz coś więcej usłyszeć i pogadać???? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
"Wsiąść do pociągu byle jakiego, nie dbać o bagaż nie dbać o bilet" M. Rodowicz " Pająk rozpiął sieć ,na tej desce gdzie król zasiada sam" urbi et orbi
|
|
Pepe wróć-perfect ale gdzie ten refren sorki:-) brak podpisu
|
|
Już wiadomo co to jest.Saperzy z Orzysza stwierdzili że jest to silnik rakietowy z XIX wieku.Oznaczenia na silniku są po rosyjsku:D
|
|
Tragedia na drodze Dwie osoby zginęły w wypadku, do którego doszło po południu w Toruniu. Policja poszukuje kierowcy, który uciekł z miejsca zdarzenia. Znowu bezmyślność i brawura młodych kierowców zbiera tragiczne żniwa Więcej na temat link poniżej: http://fakty.interia.pl/kraj/droga/news?inf=760351 Więcej zdjęć link poniżej: http://fakty.interia.pl/gal/galeria?galId=6878&photoId=263994&prv=1 Pozdrowienia NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA KTO UNIKA KSIĘDZA
|
|
DESZCZOWA PIOSENKA Deszcz utył, już rozpadał się Wiatrem gnany jest, biczem wszystko tnie Przez ulice do pobliskich bram Biegną ludzie tak, jakby ktoś ich gnał Każdy wciąż ucieka gdzieś Tam, gdzie go nie zmoczy deszcz Nie ma na to rady, wszyscy mówią tak Nie ma na to rady, przy oknie cały świat Stoję w bramie, deszcz zacina wciąż Dookoła mnie szarych twarzy krąg Nic nie widzę, nie chcę tutaj stać W deszczu tańczyć chcę i oglądać świat Z bramy tej wybiegam w deszcz Jakiś człowiek krzyknął, że Nie ma na to rady, znowu ten sam głos Nie ma na to rady, że deszcz zacina wciąż Nie ma na to rady, słyszę jak przez sen Nie ma na to rady, więc niech już zmoczy mnie Zbych
|
|
Chciałabym, chciała... Chciałabym, chciała... Drżałabym, drżała... Żałowałabym... tytul:Klub wesołego szampana wykonawca:Formacja Nieżywych Schabuff zagadka: To nie sztuka wybudować nowy dom; Sztuka sprawić, by miał w sobie duszę. pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
eJay malo zdziałasz... zacznij od FL Studio - FruityLoops 6 najnowsza wersja o ile sie nie myle. do tego w necie pełno sampli. Do tego oczywiście szereg programów do obróbki dzwięku, do przycinania itp.. To nie zabawa, ze sobie klikniesz i masz remiks, czy kawałek... nauka nauka i jeszcze raz nauka. a coś osiągnąć możesz. pzdr
|
|
"literowka to nie blad. " Trudno nazwać literówką pisanie "porzyczy" czy "nażekać"
|
|
to tyle na temat??? bo podkreslaniem moich bledow oprocz spamu to nic tu nie wnosicie, pewnie dlatego ze nie potraficie!!! Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
Bez Ptysia to juz nie te samo ;) co by nie mówić, Ptyś to postać kultowa :) apostata
|
|
przestancie się palanty kłócic!!!!!!!!!!! o ile wiem - to jedne samochody można przerobic a inne nie!!!!!!!! i wiem doskonale , ze się 'rozjezdzaja". Nie napadajcie na mnie ! poniewaz ja takze o tym myslę!!!!! i sadzilam ze cos się dowiem ale jak zwykle - jednen madrzejszy od drugiego! "666"- mam pytanie do ciebie - powiedz mi ktora cena za samochod jest prawdziwa/ polska czy angielska??? JA WIEM! a ty??? Zbych
|
|
MikMik anna jantar 'nie wierz mi nie ufaj mi' 'nie wierz mi, nie ufaj mi, bo z rak ci sie wywine nie jest tak, ze w kilka chwil zdobywa sie dziewczyne nie jest tak' anna jantar jest the best Weśta bereta i palnijta sie w łeb
|
|
fm-info wpisujesz swoj pesel Dina
|
|
tu juz dawno nie trzeba myslec nad pomyslami tylko dzialac dzialac i jeszcze raz dzialac
|
|
Chciałabym poradzic się wszystkich uczestników tego forum w pewnej sprawie. Szukałam pracy i trafiłam na ogłoszenie pewnej firmy. Zadzwoniłam tam, zeby dowiedzieć się czegoś więcej, (ogloszeniu napisane było tylko: "zatrudnię absolwentów" i ani słowa na temat charakteru tej pracy) ale nie uzyskałam żadnych informacji, zostałam natomiast zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną. Poszłam tam i po odpowiedzi na kilka pytań sama zaczęłam pytać: o to, co miałabym robić, na czym polega ta praca, jednak i tym razem nie otrzymałam odpowiedzi na te pytania. Po trzykrotnym zadaniu pytania: co miałabym robic dowiedziałam się, że wszystkiego dowiem się w dniu próbnym. Wydaje mi się, że to dziwne, ze pracodawca nie udziela przyszłemu pracownikowi informacji o tym, czym ten pracownik miałby się zajmować. Firma ta nazywa się Inter Consulting. Jeśli ktoś z was wie coś na jej temat, to proszę napiszcie coś na ten temat.
|
|
Festyny w Wiźnie są super :) Byłem rok temu i było zajebisc.... Jak najbardziej polecam.
|
|
http://www.icpower.com.pl/ NAJWIĘCEJ OSZCZĘDZA KTO UNIKA KSIĘDZA
|
|
Dzięki, sprawdzałam już ten adres, ale to nie jest to.
|
|
wage - wladze jakos tak, roznie to ludzie tlumacza
|
|
:) To juz chyba najmniejszy problem..
|