czwartek, 12 lutego 2026 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy zboczeńcy cieszą się z nowego przedmiotu dla polskich dzieci?

Myślę, że się cieszą. Nie czytam ostatnio artykułów na powyższy temat, ale sprawa jest na tyle ważna, że postanowiłem krótko o tym napisać, dołączając film. Być może ta krótka forma będzie łatwiejsza do przyswojenia.
Nikt normalny nie inicjuje rozmów z małymi, kilkuletnimi lub niewiele starszymi dziećmi o praktykach seksualnych ludzi dorosłych. Nieważne czy dotyczą praktyk normalnych czy dewiacji. Robili to i wciąż robią osoby uznawane za nienormalne czyli zboczeńcy lub inni degeneraci.
W jakim celu to robią?
Paweł Lisicki może pomóc w znalezieniu odpowiedzi:
https://www.youtube.com/watch?v=mA42YrNk57M&feature=youtu.be

Adam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy zboczeńcy cieszą się z nowego przedmiotu dla polskich dzieci?

Z niewychowanego, zdemoralizowanego dziecka wyrasta dysfunkcyjny potwór lub ofiara. To parafraza z Krzysztofa Karonia.
Zakłócenia normalnych etapów rozwoju u dzieci, ułatwiają późniejszą tresurę i uniemożliwiają osiągnięcie dojrzałości.
Jeżeli dodać do tego indoktrynację lgbt+ mamy potem do czynienia z przypadkami osób z zaburzoną świadomością i poczuciem tożsamości, które w konsekwencji zabijają siebie lub swoich rówieśników.

Adam

drogi obojnaku jak na razie to kupa zboczeńców i deiwnatów zabrała sie za krytykowanie tego przedmiotu widząc w nim to co w nich samych siedzi i funkcjonuje.

Polska jeden dom

A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY
BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY
O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI
BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.

...o czym ten Kmiocicowy Batyr erdoli, przecież w tym POdręczniku nie ma czegoś takiego.?!

Przejęcie mieszkania od starszego człowieka było czymś obrzydliwym.
Kariera współczesnego Dyzmy: z burdelu do Belwederu.
Nie będzie ćpun pluł POlakom w twarz!

That’s quite a sensitive and serious discussion you’ve raised. While topics like these highlight social concerns, lighter activities such as parle senza limiti can provide a positive balance, offering unlimited word challenges in a fun and educational way. It’s often helpful to pair heavy debates with engaging, mind-stimulating pastimes that encourage healthy interaction.

Na post kmiociowego Batyra vel @paplik nie odpowiem. Nie ma na co.
Fakty przeczą lewackiej propagandzie.

Adam

I o to chodzi, program:
- od przedszkola do patola.

faktów to ty obojniaku AdamiEwa jakoś najmniej się trzymasz

Polska jeden dom

Autor: AdamiEwa (---.dynamic.inetia.pl)Data: 04-09-25 23:16

Myślę, że się cieszą. Nie czytam ostatnio artykułów na powyższy temat, ale sprawa jest na tyle ważna, że postanowiłem krótko o tym napisać, dołączając film. Być może ta krótka forma będzie łatwiejsza do przyswojenia.
Nikt normalny nie inicjuje rozmów z małymi, kilkuletnimi lub niewiele starszymi dziećmi o praktykach seksualnych ludzi dorosłych. Nieważne czy dotyczą praktyk normalnych czy dewiacji. Robili to i wciąż robią osoby uznawane za nienormalne czyli zboczeńcy lub inni degeneraci.
W jakim celu to robią?
Paweł Lisicki może pomóc w znalezieniu odpowiedzi:
https://www.youtube.com/watch?v=mA42YrNk57M&feature=youtu.be

Adam
czytałaś towarzyszko programy tego przedmiotu? Mam uzasadnione podstawy sądzić, że nie. Dlaczego? Bo jesteś alternatywnie inteligentny. Mam też poważne podstawy, że przeszłaś edukację seksualną prowadzoną przez nauczycieli w sutannach. Edukację w teorii i praktyce. Poważną edukację w praktyce prowadzą na tobie też towarzysze z PZPR-pis. Ruxają ciebie za PiSda. Po to ci potrzebny jest alfons.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

ten autor sam nie wie jakiej jest orientacji :

raz pisze jako rodzaj męski - drugim razem jako żeński :)

obiektywny realista

Jestem dumna z naszego Prezydenta
Autor: AdamiEwa (---.dynamic.inetia.pl)Data: 01-09-25 13:49

... a teraz : ...: \"postanowiłem krótko o tym napisać, \"
hahaha
PEDAŁ i CIOTA !

obiektywny realista

...bo AdamiEwa to taki Batyr utworzony przez Kmiocicowego dvPOkratę vel debilkratę, który czuł się samotny na tym forum i męczył się niemiłosiernie naiwnym przekonaniem, że ja, czyli paplak, PiSzę tu POd wieloma nickami, więc POstanowił rozmnożyć swoje szkaradztwo...

Miałem postanowienie, żeby już w tym temacie nie pisać. Bo jak dyskutować o antyspołecznej polityce obecnego rządu z lewackimi propagandzistami, skoro \"Kto z kim przestaje, ten takim się staje\"(?)
Więc nie wchodząc w dyskusję postanowiłem zamieścić link do innego materiału, w którym wiele osób wypowiada się o skutkach seksualizacji dzieci w szkołach, w kontekście skutków takich programów w krajach Europy zachodniej:
https://www.youtube.com/watch?v=Jq6znu0bVqs

Adam

Jeszcze jedno wyjaśnienie: postanowiliśmy z Ewą pisać razem, aby nie mnożyć bytów i aby był tutaj widziany głos polskiej rodziny.
Postanowiliśmy pisać pod nickiem \"Adam i Ewa\". Ale system zapisał nas jako \"AdamiEwa\". Korekty nie dało się dokonać.
Kończąc: chcemy, aby był widoczny głos ludzi normalnych, kontestujących szaleństwa obecnych władz Polski i Unii Europejskiej. A można mieć władzę normalną, jak pokazali wyborcy w USA (wybrali Trumpa i mają kontrrewolucję) i na Węgrzech (Orban wciąż tam rządzi i broni Węgrów przed szaleńcami w UE).

Adam

cyt\"Kończąc: chcemy, aby był widoczny głos ludzi normalnych\" normalnie jak to przeczytałem to myślałem ,że się oszczę ze smiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polska jeden dom

Od zarania dziejów ludzie normalni dążyli do wiedzy, dzięki instynktowi POznawczemu edukowali się i dzięki nauce, a nie naiwnej wierze, realizowali i nadal tworzą cywilizacyjny POstęp. To dzięki wiedzy POdnoszony jest standard życia i zwalczane liczne zagrożenia i niesprawiedliwości sPOłeczne, w tym wiele groźnych chorób...

\"ludzie normalni dążyli do wiedzy\"

Czy to znaczy że według ciebie,
żydzi są nienormalni?

To “plemię żmijowe“
powiedział Pan Jezus

...
W Jerozolimie o Żydach.

”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

“Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”

Czy zboczeńcy cieszą się z nowego przedmiotu dla polskich dzieci„

Myślę że się nie ucieszą bo gdy u dzieci wpajana będzie świadomość i zagrożenie żaden sqrwysyn w sutannie Jędraszewski , głódź czy Dziwisz i ich koledzy dewianci nie będą już zagrażać dzieciom.

Nie ma co się dziwić towarzysce Ewie, oni tam w PiSlandii mają 56, a nawet 57 płci oraz tabletki zmieniające płeć i są totalnie przekonani, że GenItalia to włoskie linie lotnicze, a owulację wymyślił Darwin. A bycie dobrą kvrwa alfonsa do wzorzec patrioty, czyli polucji.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Kato PiSdzuca wykształcona w konfesjonałach i na orgiach Rydzyka intelektualnie równa się inteligencji i wiedzy z życia co ten osiołek z Betlejem.

Dziennikarka TVP Info (dawniej zwana Tv PiS Kurskiego ojca pedofila) zapytała polityków o różnicę między okresem a owulacją. — Nie wiem, nie pamiętam. Nie interesowałem się tym, przyznaję, nawet na biologii — powiedział poseł PiS Andrzej Kosztowniak. Rak czym większy debil tym większa szansa na stanowisko. Przypomniałam na prezydenta PiS wybrali Alfons (sutenera) i bandytę kibola.

Żeby być obiektywnym wstawiam zdjęcie poniżej i drugiej strony przeciwnikom edukacji. Edukacji o zdrowiu i wszelkiej edukacji. No prawda i nauka tylko w różańcu jest zawarta.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org