| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Nałroki i Trampek są... |
|
...z tego samego kościoła i mają tych samych, tępych, sfrustrowanych, agresywnych, naiwnych wyznawców. ...a oto szczyt ćpuńskiego lizusostwa: Trampek nazwisko ćpuna wymówił jako \"Nałroki\". - Chciałem to zrobić perfekcyjnie. Czy mi się udało? - spytał prezydent USA. - Tak, dobrze - odpowiedział nowo ochrzczony Ćpający gangus nie śmiał POprawić swego duce... POlityka w świątyni obrzydziła Kościół. POmógł obalić komunę, ale nie poradził sobie z wywalczoną wolnością, której ciągle się jej boi. Na razie nic nie wskazuje na to, żeby wrócił do zadawania pytań, a nie tylko dyktował odPOwiedzi.
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Nałroki i Trampek są... |
|
paplik napisał(a): > ...nie śmiał POprawić swego duce... > Tak go żydy z PiS wytresowały ![]()
|
|
|
| Re: Nałroki i Trampek są... |
|
Kiedy Polska jest zbyt słaba aby bronić Polaków odwieczni wrogowie Polski mordują nas tysiącami - Rosjanie z Żydami i Niemcy z Ukraińcami. ![]() Katyń 1943 - zbiorowe mogiły 20.000 polskich oficerów zamordowanych strzałem katyńskim w tył głowy. Urban mordował słowami nienawiści. Oto judził on zbójów przeciw Polakom Niezłomnym ... paplak - po co robisz seanse nienawiści? ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |