piątek, 11 września 2026 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Taka PRAWDA

Brawo, narracja pęka, ludzie ratujcie się!!!

https://www.facebook.com/reel/789096060241744

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Taka PRAWDA

i niech Redakcja nie wstawia art. zachęcających do przyjęcia róznych preparatów bo to TRUCIZNA i bierze sobie ludzi na sumienie

DiDi

...takie jest właśnie łgarstwo, szkodliwy sPOłecznie fake news...

POlityka w świątyni obrzydziła Kościół. POmógł obalić komunę, ale nie poradził sobie z wywalczoną wolnością, której ciągle się jej boi. Na razie nic nie wskazuje na to, żeby wrócił do zadawania pytań, a nie tylko dyktował odPOwiedzi.

”Każdy post paplaka to bełkot kretyna”

Dr Dorota Sienkiewicz doznała/doznaje szykan
ze strony mafii o której mowa w temacie

”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

“Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”

W takich sprawach dowodem naukowym są badania kliniczne wykonywane wedle ściśle określonych procedur, a owa, POżal się boże!, doktór w POjedynkę nie miała PO temu żadnych możliwości.

POlityka w świątyni obrzydziła Kościół. POmógł obalić komunę, ale nie poradził sobie z wywalczoną wolnością, której ciągle się jej boi. Na razie nic nie wskazuje na to, żeby wrócił do zadawania pytań, a nie tylko dyktował odPOwiedzi.

Siedząc wieczorem w Białymstoku, postanowiłem w końcu spróbować gier hazardowych online, o których tyle słyszałem. Z początku miałem mieszane uczucia, ale już po paru minutach poczułem emocje podobne do tych, jakie miałem w kasynie nad Bałtykiem. Pamiętam tamtą noc – pełną śmiechu i adrenaliny – i tu było bardzo podobnie. To mnie wciągnęło mocniej, niż myślałem. W połowie tego szukania trafiłem na <a href=\"https://highflybet.com.pl\">highflybet</a> i od razu wiedziałem, że to będzie miejsce, do którego będę wracać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org