| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Taka PRAWDA |
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Taka PRAWDA |
|
i niech Redakcja nie wstawia art. zachęcających do przyjęcia róznych preparatów bo to TRUCIZNA i bierze sobie ludzi na sumienie DiDi
|
|
|
|
...takie jest właśnie łgarstwo, szkodliwy sPOłecznie fake news... POlityka w świątyni obrzydziła Kościół. POmógł obalić komunę, ale nie poradził sobie z wywalczoną wolnością, której ciągle się jej boi. Na razie nic nie wskazuje na to, żeby wrócił do zadawania pytań, a nie tylko dyktował odPOwiedzi.
|
|
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ![]() Dr Dorota Sienkiewicz doznała/doznaje szykan ze strony mafii o której mowa w temacie ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
|
|
W takich sprawach dowodem naukowym są badania kliniczne wykonywane wedle ściśle określonych procedur, a owa, POżal się boże!, doktór w POjedynkę nie miała PO temu żadnych możliwości. POlityka w świątyni obrzydziła Kościół. POmógł obalić komunę, ale nie poradził sobie z wywalczoną wolnością, której ciągle się jej boi. Na razie nic nie wskazuje na to, żeby wrócił do zadawania pytań, a nie tylko dyktował odPOwiedzi.
|
|
|
|
Siedząc wieczorem w Białymstoku, postanowiłem w końcu spróbować gier hazardowych online, o których tyle słyszałem. Z początku miałem mieszane uczucia, ale już po paru minutach poczułem emocje podobne do tych, jakie miałem w kasynie nad Bałtykiem. Pamiętam tamtą noc – pełną śmiechu i adrenaliny – i tu było bardzo podobnie. To mnie wciągnęło mocniej, niż myślałem. W połowie tego szukania trafiłem na <a href=\"https://highflybet.com.pl\">highflybet</a> i od razu wiedziałem, że to będzie miejsce, do którego będę wracać.
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |