| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| co PIS traci to spie przy powodując gigantyczne straty!!!!!!!!!!!!!!! |
|
jeszzcze nei zapomnieliśmy o takich cudownych inwestycjach PIS jak : - budowa kanału na mierzi Wiślanej kosztująca miliardy a do tej pory płyną tylko przez tą śluzę kajaki bo jest za płytko dla większych jednostek. - budowa elektrowni w Ostrołece której do tej pory nie ma a wydano czyli zmarnowano 3 mld złotych - no i waga silnie popierana przez Sasina lotnicka międzynarodowego w Radomiu które na dzisiaj przniosło już 600mln złotych strat. DALJE ICH WSPIERAJCIE I OTWIERAJCIE IM DROGĘ DO PONOWNEGO PRZEJĘCIA WŁADZY A PUSZCZA WAS Z GOŁA DUPĄ A SAMI OBŁOWIĄ SIĘ W UKRADZIONE NAM MILIONY. Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: co PIS traci to spie przy powodując gigantyczne straty!!!!!!!!!!!!!!! |
|
POowce lizali /co lizali/ Niemcom. I liżą PiSowce lizali /co lizali/ Rzymianom. I liżą A oba dwa liżą /jak lizali/ UkrPAińcom. Dość! ![]() Precz z alfonsami żydokomuny i euroKomuny! Od 6 sierpnia Polską zaczną rządzić Polacy ... “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” on znów. ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
|
|
Jestem przeciwnikiem PiS ale budzi moją odrazę ten to obrazek jaki zamieszcza wciąż Judenrat Łomża Cytat: https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=640592&t=640592 Tym samym wiarygodność 4lomza jest na poziomie Tuska i ichnika ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
|
|
jacy Polacy ??????????????????????? Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |