| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Duda który bawił się w prezydenta twierdzi ,że Żurek udawał sędziego. |
|
inaczej muwiąc przygadał kocioł garnkowi. Twierdzenie Żulczyka ,ze Duda to debil to jest bardzo skromne jak widac okreslenie. No ale on nadal ma spory procent debili zauroczonych tym nadymającym się ropuchem w czasie przemówień. Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Duda który bawił się w prezydenta twierdzi ,że Żurek udawał sędziego. |
![]() Ciekawe czy do ”swoich” mówi Boroń w języku leninowsko-stalinowskim z antyEuropejskim dialektem? ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” … Jestem przeciwnikiem PiS ale budzi moją odrazę ten to obrazek jaki zamieszcza wciąż Judenrat Łomża Cytat: https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=640592&t=640592 Tym samym wiarygodność 4lomza jest na poziomie Tuska i ichnika ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin “Bez Boga człowiek ulega odczłowieczeniu”
|
|
|
|
osttatnio najlepszy tekst pisowskiej mafii ,że wybór Żurka to polityczny ruch. Dziwne bo Żurek nie należał do mżadnej partii natomiast Ziobro lider polityczn y partii która weszła w koalicję z PIS jakoś już nie był nazywany politycznym wyborem. W pisowskiej mafi wszystko jest inaczej. Dzisiaj obecny sędzia TK grabarz polskiego sytemu sadowniczego dawny PRL owski prokurator oskarzający działacza Solidarności jest szanowanym politykiem bo wspiera mafię pisowską podobnie jak kiedyś komuchów za PRL. i TAK WIELE TU PRZYPADKÓW MOGĘ PRZYTOCZYĆ. lUDZIE OTWÓRZCIE OCZY BO POPIRAJĄC PISOWSKA MAFIE SAMI ZAKŁADACIE SOBIĘ NA SZYJĘ PĘTLĘ. Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
|
|
PiSlamski Duduś bawił się na koszt urzędu prezydenta, a będąc marionetką JarKacza nie pełnił tej funkcji samodzielnie. Do tej Pory POwoływał się na wolę suwerena, a gdy w jej wyniku Żurek stał się ministrem nagle odmawia legitymizacji. ![]() Przejęcie mieszkania od starszego człowieka było czymś obrzydliwym. Weto-sreto śmierdzi putinowską skarpetą. Nie będzie ćpun pluł POlakom w twarz!
|
|
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |