Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miejski Ośrodek pomocy Społecznej i brak pomocy |
ADALL: blok został oddany do użytku w 1997 roku. Nie napisałem, że terakota była ułożona podczas wznoszenia bloku. "Zbulwersowany udałem się do administracji osiedla, gdzie jeden z pracowników poinformował mnie, iż kilka lat temu, przy budowie bloku użyto niewłaściwego materiału do wykładania balkonów. Materiał ten przecieka i powoduje zacieki." Zapewne z tego fragmentu mojej wypowiedzi tak wywnioskowałeś. Nie chodziło mi o terakotę, ale o materiał, który jest pod terakotą. Terakotę muszą teraz skuwać, żeby dostać się do tego wadliwego materiału (jakaś papa czy coś takiego). To gówno przecieka, odpada tynk itd. Bez zrywania terakoty nie idzie się do tego dobrać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miejski Ośrodek pomocy Społecznej i brak pomocy |
dawno temu, kiedy nie mialam synka, myslalam, ze ja chyba dzieci miec nie bede, bo by obrywaly na kazdym kroku-taki mialam niski prog cierpliwosci, ale teraz... chociaz uwazam, ze klaps a bicie, to wielka roznica do dziecka trzeba dorosnac psychicznie, mentalnie moj maly jest usmiechniety, placze rzadko, ale jest rozrabiaka-nie wymagam od niego, zeby szedl spac na zawolanie, jadl wszystko i cicho siedzial w kaciku-to nie jest mozliwe, bo to dziecko staram sie byc konsekwentna w zakazach i to skutkuje jestem konsekwentna, jesli chodzi o codzienna rutyne, i to tez skutkuje mysle, ze mozemy wymagac od dziecka tyle, ile je nauczymy-nic wiecej, ale i nic mniej
|
|
warius odpowiedz mi na jedno pytanie, jak odejdzie zarzad do kiedy i kto przygotuje LKS do 2 ligi ? Masz juz sprawdzonych chetnych ? Nazwiska. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
SN4P: wiem jak się budowało kiedyś, ale blok nie ma jeszcze 9 lat nawet! To już nie pierwsza wpadka wielkich budowlanych tego bloku i kochanej ŁSM. Ogrzewanie podłogowe też okazało się kompletną klapą. Nie dość, że zimą w domu piździ, to płacimy ogromne sumy za gaz, który idzie na ogrzanie wody, przebiegającej przez rurki w podłodze. A podobno miało być geotermalne? Za to też nikt nie odpowiedział.
|
|
no _wowo to ja pamietam ze nawet w tv byl z tym audi:) zatanista
|
|
Przechodząc przez park kilka dni temu widziałem jakiś zeszyt leżący na trawie ale jego zawartość mnie nie interesowała???? waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???
|
|
Mnie też ten drink nie przypadłby do gustu ze względu chociażby na nazwę- rozbrajająca:))) Pozdrowionka.
|
|
czytalas artykul ,obejrzalas "interwecje" ---chociaz mozna odniesc takie wrazenie ,ALE z poprzednich artykułow zamieszczonych na 4lomza -wynika , ze NIE!!!!!
|
|
Ponoć trener też jest za radykalnymi zmianami. Sponsorzy i miasto muszą mieć większość! A teraz kto jest w zarządzie 1 osoba z Browaru i 5 działaczy.
|
|
Takie sprawy będa się działy, jeśli dalej w przetargach będzie ważna cena wykonanania a nie to z jakich materiałów. Zajumje się przetargami i dopiero od katastrofy w Katowicach pojawił się zapis że wszysko musi byc z atestem (60% przetargów). Wcześniej to aby cena była dobra, a dobra cena to chińskie materiąły... które wyglądają jak markowe, ale z trwałościa i wykonaniem to rok eksploatacji wytrzymuja i to optymistycznie mówiąc.
|
|
Przydalby sie jakis duuuuzy telebim np na muszli... piwko... i barwy narodowe!!! wydaje mi sie ze to by bylo lepsze niz ta jatkowa.... :/. ! Nie ma to jak sie powydzierac!!!! i pospiewac az gardlo bedzie bolalo!!
|
|
ale dało lodu !! Grad wielkości orzechów laskowych. Dawno nie było takich szrapneli. Ozimina wycięta. Samochody do lakierników. Koniec świata, czy jek ??
|
|
ciekawe co bedzie w lipcu ciekawego mam zamiar wpasc na pare dni na stare smieci.. pozdrowionka:-)
|
|
Ja ciebie też pozdrawiam. Śledzie i Lomdyńczycy nie muszą się ze sobą zgadzać - ale mogą rozmawiac. P.S. Co do bycia konsekwentnym. Niekonsekwentne tradycyjnie to my mamy władze miasta. Bo brak konsekwencji opłaca się...
|
|
Jutro w Polskim Związku Piłki Nożnej działacze ŁKS-u Łomża powinni złożyć wszystkie potrzebne dokumenty do uzyskania drugoligowej licencji. A jeszcze do środy utrzymywali, że jest to mało prawdopodobne, ponieważ nie zgromadzili wystarczająco dużo pieniędzy. Zanosiło się na wielki wstyd. Drużyna przez poprzedni sezon w III lidze przeszła bowiem niczym burza. Już na półmetku rozgrywek było niemal pewne, że awansuje. I teraz, po wywalczeniu historycznego w dziejach ŁKS-u i Łomży sukcesu, miałaby nie przystępować do gry? - Nie chcemy zaprzepaścić szansy, jaką jest awans, po prostu nie możemy tego zmarnować - mówi Maciej Zajkowski, członek zarządu klubu. - Cały czas trwają rozmowy z ewentualnym sponsorami, którzy mogliby wesprzeć zespół. Rozmawiamy zarówno z dużymi, jak też małymi firmami. Dzisiaj w siedzibie klubu odbyło się kolejne posiedzenie zarządu, w którym uczestniczyli przedstawiciele władz miasta, ale też piłkarze, trenerzy oraz sponsorzy wspierający klub. Debatowano nad przyszłością ŁKS-u, która mimo wszystko jest mglista. Z zamiarem odejścia z zespołu noszą się kolejni zawodnicy. Marcin Truszkowski przebywa na testach w Zagłębiu Lubin. Z kolei do Łódzkiego Klubu Sportowego wybiera się Mariusz Marczak. Być może kolejni gracze będą chcieli zmienić drużynę i z tej, która wywalczyła awans, niewiele zostanie. W obecnej sytuacji klubu ciężko przypuszczać, aby w miejsce piłkarzy, którzy stanowili o sile drużyny, pojawiły się poważne wzmocnienia. Być może więc błędną była decyzja o wcześniejszym nieprzedłużeniu umów z trójką zawodników: Maciejem Stańczykiem, Karolem Bortnikiem oraz Chiomą Chimezie. W II lidze mieli być niepotrzebni, a teraz pewnie by się przydali. Drugi z nich nie traci czasu i poszukuje nowego pracodawcy. Teraz zdecydował się spróbować swych sił w lidze rumuńskiej. Obecnie przebywa na testach w drugoligowej ekipie Universitatei Cluj. Zespół ten w ostatnim sezonie w rumuńskiej lidze zajął trzecie miejsce w grupie trzeciej
|
|
Panie do 21 wstep za 5 zł :) DiDi
|
|
Żeby nie wiem jak smakował mi "reds" to i tak powiem- ŁOMŻA:) .
|
|
a co ten koks?
|
|
Daj mi tę noc tę jedną noc (2x) Bolter, Daj mi tę noc Zagadka: Deszczowe krople płyną po szybach, to wieczór płacze nad nami, już cię nie widzę, odeszłaś chyba wraz z gasnącymi światłami. @
|
|
W Łomży nie ma dobrego , profesjonalnego serwisu. Przekonałem się o tym z autopsjii. W 3 zakładach łomżyńskich nie potrafili naprawić fonii w TV. Niektórzy potrafią liczyć jak za swoją matkę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |