Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak Niemcy budują w Polsce SWOJĄ STREFĘ WPŁYWÓW? |
...no cóż chyba najlepiej za te zielone (w przeliczeniu na złotówki) kupić pół litra ,a może nawet 0,7 i ...upić się...:))) A jacy będziemy dowartościowani we własnych -przymglonych nieco-oczkach :))) Pozdrawiam... jeszcze trzeźwa:)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak Niemcy budują w Polsce SWOJĄ STREFĘ WPŁYWÓW? |
Może, żeby zrozumieć ludzką rasę, musimy się przypatrzyć samemu określeniu „ludzka rasa”. Są to właściwie dwa słowa: ’ludz’ i ’karasa’. Co one znaczą? Nie wiadomo, i tak samo jest z ludzką rasą. * * * Według mnie boks jest jak balet, z tym, że bez muzyki, bez choreografii, i tancerze się nawzajem napieprzają. Pozdrowienia dla niektórych ! Książe Łasic :))
|
|
:-)zyjmy chwila:-) cdn...
|
|
Widzę że interesujesz sie stanem kont, Wiesz kto banktutuje, kto nie. Wisz nawet kto ile ma długów i jak sobie radzi z ich spłatą. A tak naprawde to ty w dupie byłeś i ch..... wiesz. A to co piszesz to tylko twoje chore domysly, ktore nie wiadomo czym sa powodowane! Skłonny jestem stwierdzic ze to z zawisci. Bo człowieku czy ty wiesz co znaczy stracic cos na co sie pracowało cale zycie? Śmiem wontpić! A po twoim zachowaniu przypuszczam ze w życiu psu budy nie byles w stanie postawic, no bo jak? Po co? Za co? Dlaczego? I czy ty mozesz powiedzxiec ze ktos spalił swoj dorobek bo zekomo mial tak ogromnie zluzenie? Powiem ci to wprost j e b n i j ty sie w ten pusty łep to moze zacznisz musleć!
|
|
kiedyś mnie wkurzał, ale teraz traktuję jego posty z dużym dystansem.... to prowokator i ma pewnie niezłą polewkę jak się ludzie spinają... rudy błazen z druhem
|
|
Odejścia Panów Zajkowskiego i Piorunka domagało się kilkanaście osób które nie mają pojęcia o życiu i krzykneli by wszystko co by im kazano, więc niema sie co przejmować.
|
|
A co z zawodnikami, którzy przed meczem przepraszali za awans? I czemu premie klub wypłacił dopiero po artykule w prasie? cdn...
|
|
No właśnie. Ilu jest prawdziwych kibiców?? Może wreszcie to ustalimy: 1. Ilu to tylko krzykacze na forum? 2. Ilu to tylko żądni "pomeczowych ustawek" stadionowi huligani? 3. Ilu to tylko rozkapryszeni gówniarze, którzy uważają, że sami od siebie nic nie muszą dać. Za wszystko powinni płacić księża, władze miasta i sponsorzy. Sprawdźmy kto naprawdę jest prawdziwym kibicem, sympatykiem ŁKS. Komu szczerze zależy na naszej łomżyńskiej drużynie. Przed środowym wręczeniem pucharu ligi sprzedawano bilety-cegiełki. To miał być nasz -kibiców wkład na rozwój ŁKS-u. Wklejamy w tym wątku skany, fotki zakupionych przez nas "cegiełek". Pokażmy - ilu nas jest !! Kto pierwszy? p/s Panie M. Zajkowski. Ile sprzedano i na jaką wartość tych okolicznościowych biletów? Pozdrowienia. cdn...
|
|
Witam ... Podczas ostatniego meczu i Gali wręczenia Pucharu sprzedaliśmy cegiełki-bilety za kwotę 5.900 zł - tj. 85 szt . Zakładaliśmy że sprzedamy ; 200 szt. po 100zł i 200 szt. po 50zł Więc jeszcze są w klubie do nabycia , myślę że fajna pamiątka / z jednej strony aktualna mistrzowska druzyna z drugiej strony drużyna z początku lat trzydziestych / Dziekujemy ...
|
|
...i zapewne podsumował ten fakt mówiąc z uśmiechem na ustach: - Ach, to drobiazg... - pod warunkiem rzecz jasna, że przemawiałby wówczas do wspomnianej niewiasty. W przeciwnym bądź razie posypałyby się ************************************************** Z nieba oczywiście...:)) cdn...
|
|
Ja jestem prawdziwym sympatykiem ŁKSu ale niestety nie stac mnie na zakup takiej cegielki bo ani nie pracuje ani nie kradne, ostatnio chcialem kupic szalik ale zobaczylem ze to materialowy prostokąt w bialo czerwone pasy... nawet nie bylo zadnego napisu "ŁKS Łomża"... widzialem inni kibice maja fajne z napisem, ale chyba juz nie ma takich.... :/
|
|
nemo źle do tego podchodzisz....chłopak wziął 2 zł z 5zł czyli jak by nie kupowali napoju to by wziął z 45zł i normalnie by im zostało 43zł ale ...... 3x14zł=42zł
|
|
Dlaczego studenci w Warszawie podkopali się pod sejm? - Bo też chcą mieć Piwnicę pod Baranami... cdn...
|
|
Wódka tylko na początku jest droga, później jej cena nie ma znaczenia... cdn...
|
|
"ale ...... 3x14zł=42zł" Ale napój kosztował 45zł tak? Złożyli się po 15zł tak? Dostali 3 zł z powrotem tak? Czyli w sumie oni myśleli że zapłacili 42zł tak? Tylko w kasie zostało zaksięgowane to jako (45-5zł=40zl) tak? Czyli 42zl-40zl = 2zl wział chłopak. Rozumiesz już?
|
|
Właśnie...pokażcie się prawdziwi kibice...ŁKS awansował do II ligi piłki nożnej, a święto trwało u nas zaledwie kilka godzin. Nie bylo mnie wtedy w Łomży (praca) i jak wracałem miałem nadzieje, że na Starym Rynku trwa wielka feta. Zajeżdżam a tu nic......Pustka. I tyle tej radości.... Kibice można było więcej pokazać, bez burd, bijatyk a kulturalnie świętować awans. A tak pare godzin (łącznie z meczem) i do domu, bo nazajutrz większość z kibiców plecaczki na plecki i do szkoły. Pokażcie swoją tożsamość!!!
|
|
666 bo ty od jarania wolisz pewnie klej walic co?? wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
Dziekujemy za dobre słowo. Tak to ważne , nikt z Nas / z Zarządu / nie składa broni , jest z Nami także Jozef Kosiorek / jest to człowiek honorowy i tylko formalnie odszedł, zapewniam że sercem jest z ŁKS-em/. Tak jak zapewne wszyscy wiedzą , przed Nami poniedziałkowe spotkanie z Panem Prezydentem i Radą Miasta . Mamy konkretne rozwiązania dla przyszłego funkcjonwania Klubu , rozwoju młodzieżowej piłki oraz budowy wizerunku Łomży w Polsce. Wierzymy , że w poniedziałek dojedziemy do porozumenia pod nazwą "ŁKS ponad podziałami" , bez poiltyki , uprzedzeń i gry. My z tą drużyną i klubem jesteśmy od 3 lat /IV liga, III liga i teraz będzie II liga / , nikt z Nas nie nalezy do żadnej partii... ŁKS - nie jest klubem Zarządu , piłkarzy , trenerów i działaczy - jest Klubem mieszkańców i kibiców / do których My się zaliczamy/ , jest klubem miasta , sponsorów , jest już 80-letnią historią Łomży.... Aviva ŁKS
|
|
Dziekujemy za dobre słowo. Tak to ważne , nikt z Nas / z Zarządu / nie składa broni , jest z Nami także Jozef Kosiorek / jest to człowiek honorowy i tylko formalnie odszedł, zapewniam że sercem jest z ŁKS-em/. Tak jak zapewne wszyscy wiedzą , przed Nami poniedziałkowe spotkanie z Panem Prezydentem i Radą Miasta . Mamy konkretne rozwiązania dla przyszłego funkcjonwania Klubu , rozwoju młodzieżowej piłki oraz budowy wizerunku Łomży w Polsce. Wierzymy , że w poniedziałek dojedziemy do porozumenia pod nazwą "ŁKS ponad podziałami" , bez poiltyki , uprzedzeń i gry. My z tą drużyną i klubem jesteśmy od 3 lat /IV liga, III liga i teraz będzie II liga / , nikt z Nas nie nalezy do żadnej partii... ŁKS - nie jest klubem Zarządu , piłkarzy , trenerów i działaczy - jest Klubem mieszkańców i kibiców / do których My się zaliczamy/ , jest klubem miasta , sponsorów , jest już 80-letnią historią Łomży.... Aviva ŁKS
|
|
k69 przeciez teraz sa komisje zewnetrzne na maturze
|
|
a co ze sportem trenuje lekkaatletyke gdzie najlepiej pod tym wzgledem
|
|
Gdy Chcę zamknąc Eksplorator Windows wyskakuje mi komunikat: Operacja została anulowana.Skontaktuj się z Administratorem systemu. Tyle że To JA jestem tym administratorem. Czy może mi Ktoś pomóc?
|
|
a co z atmosfera w szkole sa jakies imprezy
|
|
Imprezy w mechaniaku TRAGICZNE. Studniówka to podobno była niesamowita porażka..Mówię podobno,bo sama nie byłam.Ktoś mnie ostrzegł, że to będą wyrzucone pieniądze w błoto.No i z tego co słyszałam,to faktycznie było okropnie.Dyskoteki...też szkoda gadać.Na imprezowanie w mechaniaku nie licz. A co do poziomu to napewno w mechaniaku jest wyższy niż w ekonomiku.Warto pogrzebać w wynikach matur z zeszłego roku.Zresztą z opowiadań znajomych wiem,że w ekonomiku się prawie nic nie robi...
|
|
K69 mysle że nie przeszkadzam, ale poprostu coś się we mnie przewraca jak słysze drużyna podlaska z Łomży :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |