Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ABW (słuzba w rękach ludzi platformy) podsłuchiwala dziennikarzy |
Drodzy Forumowicze mam prosbe do Was,moze ktos napisze jak mozna wstawic gif(obrazek) do tekstu.wiem gdzie ,ale nie wiem jak.Z gory dzieki:-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ABW (słuzba w rękach ludzi platformy) podsłuchiwala dziennikarzy |
Treść jest ukryta
|
|
http://4lomza.pl/forum/search.php?f=2&search=wstawi%E6+obrazek&globalsearch=0&match=1&date=0&fldsubject=1&fldbody=1 A moderator śpi. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Z@wisza: 1) Czarne blachy (np. LMO): tu mamy sztywne zasady, opisałem je kilka razy w tym wątku, przewiń do góry; żadna nie wejdzie. 2) BLM: J123 nie. Już jakiś czas temu uradziliśmy że bierzemy tylko jednakowe cyfry (J111, 222, 333...) 3) BL: 13555 i 17222 możesz wysłać; 15400-też (jak złapiesz) 4) Rozmiar nie gra roli, możesz mi wysyłać oryginały, ja je wykadruję, przytnę & skompresuję. Uważaj tylko żeby mail nie miał więcej niż 5-6 MB bo nam się zapycha skrzynka (mamy 10 limitu).
|
|
spi spi Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jeśli chodzi o opady atmosferyczne to w chwili obecnej jest bardzo zaniżony poziom wód, także niech leje jak z cebra. waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić ???
|
|
jakbyscie nie zauwazyli to ten temat jest z 03-04-04 20:44 "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Czesc!! Mam od niedawna problem z moim staruszkiem (pc) ;) pewnego razu grałem w gre i kaputer sie zawiesił po zrestartowaniu kaputera dochodził on tylko do napisy windows i zrowu sie restartował miedzy czasie pojawiał sie komunikat np uruchom w trybie awaryjmyn , uruchom ponownie itp... ale zadna z tych opcji nic niezminiałą i dalej sie restarował po zrobieniu formata kaputer zaczoł chodzic ale znowu ten sam problem ale tym razem formatowanie niechciało przynies zadnego skutku podczas tego formatowania wyskakiwału komunikaty typu "pojawił sie problem i system został zamkniety sprawdz czy na kąputeze niema wirusów a wszelie nowo usun wszystkie nowo zainstalowane dyski twarde, kontrolery dysków twardych itd" i teraz mam metlik w głowie kaputer raz działa raz nie ale ie razy tak mozna go formatowac niewiem czym to jest spowodowane ADM Duron(tm)procesor 800mhz 256mb ram karta graf. radeon 9200se jezeli domyslacie sie co to moze byc prosze napiszcze bo ja jestem b.słąbo obeznany w komputerach
|
|
Już czuję , że przetarg na modernizację stadionu będzie niepoprawny , a oferty zawyżone.
|
|
...niech pada! byle miły był obok i patrzył na mnie jak baranek:)
|
|
każda opona ma wytłoczoną datę produkcji, więc wiesz co kupujesz... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja sobie nie zartuje w zaden sposob, tylko napisales: ciekawe czy jeszcze beda pracowac. Glupie pytanie glupia odpowiedz zadrwilem z Twojej wypowiedzi (czyt. pytania) a nie z pokrzywdzonych przez pozar ludzi.
|
|
MrS: gdzie tu mnie do całowania z mordą wyskakujesz. Świetne porady odnośnie sprzętu dajesz. W skrócie wszędzie pojawia się jeden, systematycznie powtarzający się wątek. "Idź do kolegi, może on pomoże. I tak trzymać. Nie przejmuj się MrS, kiedyś i ty się nauczysz!!"
|
|
Do ogółu społeczeństwa. To problem ogólnokrajowy :-(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |