Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego rzadzace PO sprzedalo za bezcen nasze stocznie mosadowi~!! |
Dziewczyny są ambitne - nie poprzestają na małym. Faceci są jak kible: albo zasrani, albo zajęci. waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego rzadzace PO sprzedalo za bezcen nasze stocznie mosadowi~!! |
GDZIE SĄ ANTENY AZART????????!!! kto pozwolil ich zdjąc i oddac nas mieszkancow w pacht Vektrze??? jaka jest umowa pomiedzy Społdzielnia mieszkaniowa a Vektrą??? NAJWYZSZY CZAS PREZESI ODPOWIEDZIEC????!!!! to my mieszkancy was utrzymujemy i wam placimy ---- najwyzsza pora any to dotarło!!!!!!!!! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Spiero proponuje przyjsc na stadion i zaproponowac sprzedaz tego filmiku oj wtedy nie wiem czy bys cały wyszedł ze stadioniu wiec wyuzuj i zatrzymaj sobie ten filmik dla siebie
|
|
szczerze powiedziawszy to dziwne, że tak późno zainteresowano się tą nieruchomością. Informacja, że katowano, mordowano i zakopywano tam ludzi była tajemnicą poliszynela. A każdy starszy Łomżyniak o tym wiedział
|
|
Ja slyszalem ze na jesien stadion ma byc gotowy ale dokladnie nie wiem DOBRZE BY BYŁO!!!!!!!! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
My, łomżyniacy, będziemy monitorować tą sprawę do samego końca. STOP CZERWONYM KATOM ! Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
wowo: czy na mokrej nawierzchni też się dobrze spisują??? waldek27 nie placz kiedy odjade - tramwaj???
|
|
jeżeli ma się niefart i w życiu pecha kupę można złamać palca podcierając d*pę
|
|
,,Peter" z żąlem muszę przyznać, że co napisałeś to wszystko prawda. NIe poznała sę Europa na ,, Ich Troje" a przecież był były skład, obecny, przyszły i nowo poczety. <Czerwone nie dało rady, zielone nie przeszło. Jaki kolor teraz?> Panie Michale koncz waść , wstydu oszczędź! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
no wlasnie wolni beda i napewno lepij beda pisac posty...czasami to mnie ludzie na tym forum rozbrajaja;]
|
|
Witam! Tak czytam i czytam - pomysł na hobby popieram ale takiej setki to chyba nie macie: BL18900. Pozdrawiam.
|
|
W tych sprawach też mogę pomóc trochę się na tym znam
|
|
Dziś nad ranem zmarł legendarny trener Polskiego futbolu Kazimierz Górski to pod jego wodzą Polacy odnosili wielkie sukcesy o , których teraz wszyscy mogą pomażyć.Legendarne przysłowia jego przeszły do histori i długo pozostaną "Piłka jest jedna a bramki dwie" "Gra się do póki piłka jest w grze" <b>Kaziu gdy będziesz w Niebie nie zapomnij o naszej o nas i naszej piłce </b>
|
|
Dość już było zmian. Na poczatku była www.lomzalks.w.interia.pl i dalej kolejno: www.lkslomza.da.ru, www.lkslomza.up.pl, www.lks.lomza.tk i www.lks.4lomza.pl . W miedzyczasie działały jeszcze www.lkslomza.tk i www.lkslomza.90minut.pl . cdn...
|
|
Gdzie to jest? Pozdrowienia. pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Jeśli nie masz problemów ze zdrowiem to wszędzie dadzą ci bezterminowo. A jesli masz problemy i to poważne np spora wada wzroku to nie sądzę, że dostaniesz bezterminowo gdziekolwiek. Z tego, co wiem to w tej przychodni koło poczty na ks janusza Kaszuba ma do takich badań uprawnienia.
|
|
hej a wiecie moye jkai kolor tego pandz_ "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Uczniom tez, wystarczy , ze pokazesz kierowcy wazna legitymacje i bedziesz mial ulge.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |