Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Barack Obama laureatem Nobla! |
A przez duże A ??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Barack Obama laureatem Nobla! |
Tu nie chodzi o to kto szybciej.Chodzi o to ilu nas będzie.Jest nas trzech,na razie.
|
|
nieszczescia chodza w koloratkach !!! Zbych
|
|
"mmm" odzew jest i wcale nie znikomy! a to, że na forum się nic nie pojawia nie jest moją winą. Po za poszukiwaniami wszelkiej pomocy dla kolegi zajmujemy się też naszym życiem codziennym, szkołą, rodziną wiec nie zawsze mamy czas na dodanie swoich dwóch słów w dyskusji. Codziennie robimy co się da dla Marcina, chodzimy po szkołach, załatwiamy gadżety na licytację, wykujemy mnóstwo telefonów. Od środy zaczynamy chodzić po firmach w poszukiwaniu większych pieniędzy. właśnie się dowiedziałam, że jutro w III LO będzie zbiórka szkolna dla Marcina. w II LO jest planowana taka zbiórka na środę. dziś zadzwonił do mnie jeden z posłów z chęcią pomocy. jesteśmy wstępnie umówieni na spotkanie po jego powrocie z Wawy, z sejmu gdzie ma porozmawiać z prof. Religą w sprawie Marcina. Rozmawiałam dziś również z mama Marcina. Marcin bardzo źle się czuje. dziś pojechał do Olsztyna. dziękujemy za wpłaty na konto. Liczy się każda złotówka!
|
|
nemo Plac (rynek) od parkingu różni się głównie tym, że na parkingu stoją samochody. Na Rynku zaś - ogródki piwne, kafejki itp. Cieszy mnie, że jest tego coraz więcej, ale i tak wciąż mało. Nie nawierzchnia tworzy rynek starego miasta, ale sposób jej wykorzystania oraz otoczenie. Choć nadal jesten za granitem. Stary Rynek jest jaki jest. I tak naprawdę nie pomoże żadna przebudowa, dopóki kołtuństwo, chciwość i zawiść będzie powodować działaniem tych, którzy mogą coś fajnego zrobić.
|
|
Hooltay jeśli ogródki piwne mają tworzyć klimat na tym rynku to ten klimat na pewno będzie dużo gorszy niż wcześniej kiedy przeszkadzało co niektórym kilka pijaczków przesiadujących na ławkach przy fontannie...
|
|
waldem, a może ta ci się nada? To pompa Lucasa do HDI http://www.allegro.pl/item103348155_pompa_paliwa_peugeot_206_hdi_peugeot_406_hdi.html
|
|
ta tak szumnie nazywana przez Was fontanna działała bardzo krótko. Po inauguracji szybko pozostał z niej zardzewiały kikut wystający z betonowego śmietniska. Zawsze kręciło się tam kilku podejrzanych typów (menele a nie pijaczkowie) i nachalne cyganki nakłaniające do wróżenia z ręki, kart. Ja bym wymienił ten okropny czerwony polbruk na szary granit. I zainwestował w piwne ogródki, jakieś kawiarnie. Fontanna może też, ale zostawiłbym miejsce na imprezy plenerowe dla młodzieży.
|
|
a ja mam pytanko moglby mi ktos powiedziec jak nazywa sie ulica za tymi kamieniczkami na gornym zdjeciu (te po lewej) please z gory dziekuje... pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
aaaaaa zdecydowanie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |