sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ODSZEDŁ OSTATNI WIELKI AUTORYTET I PATRIOTA

a jak w tym roku z końcem szkoły, kiedy zakończenie roku szkolnego?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ODSZEDŁ OSTATNI WIELKI AUTORYTET I PATRIOTA

mrs ten twoj janski ma tyle wspolnego ze szkola co ja z ferrari :D buahahahha

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

a o boguskim nikt nie pamieta??

...Rafał gdyby nie ty to h u j by strzelil łks!!!!!!!!!

wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz!

http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com

Bądźcie poważni, wiadomo, że nie pojedziemy od razu do np. Jeżewa czy Myszyńca. :) Zobaczymy jaki jest przedział wiekowy i dobierzemy optymalną trasę.

Tak więc drodzy forumowicze szykować rowery i jazda. Część z was narzeka, że w Łomży nie dzieje się nic ciekawego, macie więc okazję w miły i AKTYWNY sposób spędzić niedzielę. Widzimy się w niedzielę ;)

Zbych

Albo poprostu: sponsor zapytał sie jaka "pewną" jedenestkę Janas wystawi na mistrzostwa...

pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz
powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!

Rafał strzela bramki Wiśle, tyle ze nadal w 3 lidze..... http://wislakrakow.pl.pl/index.php?articleid=18

Dzisia chcialem wejsc na strone www.lks.4lomza.pl i zobaczyc cos ciekawego o naszym zespole (najlepsza strona o Łksie) a jej nie ma:/ Czy zostal zmieniony jej adres??? Prosze jesli zostal zmieniony o podanie jego

I to mi się podoba :)

odrobina filozofii jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziła. Tylko czasami konkluzje sa zbyt daleko idące ........

pozdr.

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

Dołańczam się do Ptysia! Nowe forum ŁKSu zaprasza! Szybko się rozwijamy i poszukujemy nowych użytkowników! :)

Co zioło zrobi z człowieka wydaje mu się że jest filozofem. Nie palcie tego cholerstwa lepiej walnij piwo Tester

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

Sam człowieczku jesteś "tempy", jak tak bardzo Ci ta rejestracja przypadła do gustu, to sobie ją wydrukuj w powiększeniu i walnij na ścianę jako foto-tapetę, tak żebyś zawsze z rana po przebudzeniu mógł się w nią wpatrywać i się zachwycać jaki to "cudowny" okaż wynalazłeś.
Ten temat nie został założony do jakichś głópich polemik, także jeżeli masz zamiar prowokowac do jakichś spięć, to sobie lepiej wogóle odpuść i nie zaglądaj w ten temat.
Mimo wszystko pozdrawiam.

Zbych

O ryska co tam u Ciebie ? z kad piszesz ? dawno Cię tu niebyło :)

abelkaim

wysłałem wam jena e-maila ale chyba niedoszły
Ps jak mozecie to podiszcie je Ptysiu91 z góry dzięki

Ma zowsze Łomża

Rafałek musisz tam wkleic link strony na której znajduje sie obrazek

.

Jakie to głębokie...

BRAVO ŁKS.Gdyby jeszcze były pieniądze...A tak to małe szanse na zagranie w II lidze.

Moj najlepszy kolega z podstawowki...

Jeśli macie jakieś problemy ze swoim komputerem (programowe lub sprzętowe) - piszcie o tym tutaj. Żaden z Waszych problemów nie pozostanie bez odpowiedzi. Proszę jedynie o szczegółowe opisywanie problemu.

Pomożecie? Pomożemy!

rudy błazen z druhem

Tak ptysiu, zgadza się. Jest to widok, który widzisz codziennie z okien autobusu jadącego od ciebie w stronę centrum. ;)

.

Ja równiez dziękuje za doborowe toważystwo "eskapady" mam nadzieje, że jeszcze nie raz pojeżdzimy razem. BOB-kazda pogoda jest odpowiednia do jazdy tylko wymaga prawidłowego przygotowania, pozatym przy takich warunkach atmosferycznych należu pamietać o podstawowych zasadach jazdy terenowej (o ile są takie znane). ;)

pozdrawiam zapalonych rowerzystów- śpiochów :]

Sąsiad ma DSL'a i przed chwilą bez problemu otworzył 90minut.pl. U mnie też śmiga.

jako jego "brac szkolna" chcemy mu pomoc. w niedlugim czasie bedziemy chodzic po miescie z puszkami. chcemy zebrac jak najwiecej pieniedzy dla Marcina.NIE PRZECHODZCIE OBOJETNIE WRZUDZCIE TA SYMBOLICZNA ZLOTOWKE DO PUSZKI MOZE ONA URATOWAC JEGO ZYCIE!!

PROPOZYCJA
Jest mała opcja, jeśli jest ktoś kto lubi poważniej "pojeżdzić" w mniej turystycznym wydaniu lecz w sportowym to zapraszam do wspólnych treningów, jazd i wzmagań na trudnym terenie. Terminy treningów sa regulowane w zależność od dnia obejmuja one dziedziny takie jak wytrzymałość, technike, szybkość i dynamike jazdy w terenie jak i na szosie. Jesli jest ktoś zainteresowany to kontaktujcie sie przez GG:8799004
PS: :-)

.

Ja również polecam południe jest po prostu full wypas ;)

Od jakiegos czasu to wlasnie poludnie staje sie centrum miasta! To tu budowane sa nowe mieszkania i sklepy!

Trocha to zainwestuj w router, dobry co prawda używany, ale z podziałem pasma kupisz już za 200zl. Z konfiguracją też nie będziesz miał większych problemów.

A jeśli koniecznie chcesz się męczyć dalej z udostępnianiem przez komputer siostry to zainstaluj sobie program WinRoute, tam masz możliwość przekierowywania portów.

To by była fajna ściana żeby nie te teblice ;)
A tak serio Ptysiu jak kręci Cię zbieranie tablic to masz tu linka do paru mocnych kolekcji
http://uctb.ys.pl/rejestracje/tablice.php?dz=wortal&pdz=kolekcje

Mnie osobiscie to nie bawi, wolę robić im zdjęcia ale dużo ludzi kolekcjonuje tablice.

Święto Sąsiadów

rudy błazen z druhem

a dokłądniej ? niema takiego czegos u mnie w kalendarzu :P

.

CHodzcie mu pomozemy, mi na jego zyciu zalezy, jest taki mlody :(

rudy błazen z druhem

Ej jest jakaś praca dla 17 latki ?? :) i nie chodzi mi o truskawki i ulotki :)

.

nic prostrzego ;)

nie wiem co mialy znaczyc te twoje "::D" to akurat nie bylo na poziomie.

Witam! Proszę,proszę jaka zmiana.Jakiś czas temu miałem właśnie taki problem , a jak zapytałem na FORUM to opierdzilel dostałem (nie od wszystkich) oby tak dalej.Pozdrawiam!

Wołanie na Puszczy ! Było niedawno coś podobnego. Prośba o pomoc i co i nic.
Niewiele postów w tym temacie i jeszcze mniej pomocy.Tak też jest i teraz.Mocni w "GĘBIE" Najłatwiej napisać HW itd.itp.

Włąśnie MikMik te minki są nieodpowiednie do obecnej sytuacji.Nie znam tego chłopaka, ale osobiście zamierzam wesprzeć go finansowo.:(

mmm. wiesz co ci powiem mozesz tak pisac, Ale i tak wiem ze sa tacy ludzie co nam pomoga a nie tacy jak ty co umieja tylko krytykowac wszystkich i wszystko.

Łomża jest ważnym węzłem na trasie z centralnej, południowej i wschodniej Polski na Mazury (Kraina Wielkich Jezior), Pojezierze Augustowskie i Suwalskie), jest także istotnym miejscem dla podróżujących z Litwy, Łotwy i Estonii do nas i innych krajów Zachodniej Europy. Można ją nazwać Bramą Mazur, albo (nieco szumniej) Bramą Północ-Południe.
Jednak Łomża aby zaistnieć na mapie turystycznej musi spełnić szereg warunków:
- uświadomienie decydentom realnych korzyści płynących z gospodarki turystycznej - to jeden z najważniejszych warunków, gdyż ignorancja władz lokalnych utrudnia lub wręcz uniemożliwia działanie w sferze turystyki,
- pozyskanie kadr dla turystyki i rekreacji - n.p. kierunek studiów obsługa turystyki lub coś w tum rodzaju na którejś z łomżyńskich uczelni wyższych,
- utworzenie regionalnego centrum turystyki - kolejny warunek bez spełnienia którego o zatrzymaniu turystów nie ma mowy. Brak informacji powoduje, że przejeżdżający przez Łomżę nie mają pojęcia o atrakcjach, z których mogliby skorzystać zatrzymując się na jakiś czas,
- koordynacja działań jednostek samorządu terytorialnego w zakresie gospodarki turystycznej,
- realne, nie formalne zajęcie się gospodarką turystyczną przez gremia decyzyjne,
- powiązanie turystyki z innymi dziedzinami gospodarki i życia społecznego,
- opracowanie i wdrożenie skutecznych programów rozwoju turystyki,
- inwestowanie w bazę turystyczną, rekreacyjną, sportową i kulturalną,
- pomoc (dogodne kredyty, ulgi podatkowe, doradztwo) dla osób rozpoczynających działalność w dziedzinie turystyki,
- realna promocja regionu,
- wypracowanie produktów regionalnych i ich skuteczna promocja. W restauracjach, hotelach, barach nie ma żadnego zwstawu regionalnego. Zabawne i irytujące jest kiedy w zagłębiu mlecznym, w gastonomii serwuje się ser Feta zamiast n.p. serka wiejskiego z Piątnicy. Mamy znakomitą wodę, ale w gastronomii proponuje się Żywiec, Perrier lub inne spoza regionu, podobnie jest z piwem - w wielu łomżyńskich zajazdach nie ma naszego piwa. Albo miód pitny - typowo Polski napitek - konia z rzędem temu, kto znajdzie go w restauracji. Wiadomo, że w tym regionie pędzi się bimber, robi znakomite nalewki - w oficjalnym obiegu te trunki nie istnieją. Inny przykład piwo kozicowe - napój znakomity i wybitnie tutejszy, powinien stanowić ozdobę każdej restauracji, albo kołduny (duże pyzy ziemniaczane z nadzieniem mięsnym) czy rejbak, trudno jest nawet o zwykłe racuchy - placki ziemniaczane.
Turysta musi wiedzieć po co zatrzyma się w jakimś miejscu, jeśli do świadomości osób bawiących się w turystyką nie dotrą te podstawowe prawdy można zapomnieć o zatrzymaniu podróznych w Łomży.

Ma zowsze Łomża

MrS nie bądź szerszy od koszuli...
P.S Nie mieszkam w tym białym,zakratowanym budynku na Wojska Polskiego :):)
Pzdr

to ma byc takie swieto aby ludzie ruszyli tylki i nie siedzieli ciagle w tych ciasnych blokach i tylko TV & net, tylko wybrali sie na biesiade potańcowac ;-]

proste ze jest dla 17 latki, oprocz fizycznej to watpie ;-P

Cztery osoby zginęły w dwóch wypadkach drogowych, do których doszło w niedzielę nad ranem w Lubuskiem. W obu uczestniczyły samochody BMW.

Siedmioro młodych ludzi jechało BMW na południu województwa lubuskiego. Na Odcinku Krężno-Siedliska kierowca stracił panowanie nad samochodem, dachował, po czym uderzył w drzewo. W czasie reanimacji mężczyzna zmarł. Szóstka pasażerów trafiła do nowosolskiego szpitala.

Inny tragiczny wypadek miał miejsce około godziny 4.30 na drodze krajowej nr 2 (Świecko-Warszawa-Terespol) w miejscowości Gronów. Kierowca BMW z niewiadomych przyczyn zderzył się z autobusem na białoruskich numerach rejestracyjnych.
Trzy osoby, jadące BMW, poniosły śmierć na miejscu. Spośród jadących autobusem lekko ranne zostało dziecko.

Za szybkie samochody dla młodych z fantazją, ale bez wyobraźni kierowców, dziurawe drogi i drzewa rosnące na poboczach, oto przyczyny tragedii na drogach.

Pozdrowienia

Racja...

rudy błazen z druhem

Nie mogę tego tak zostawić.Pomogłem chłopakowi wcześniej pomogę i temu.Ja nie krytykuję bezpodstawnie.Chwała wszystkim którzy pomagają, nie ważne czy finansowo czy swoją pracą i zangażowaniem.Popatrzcie tylko na posty"Tablice Rejestracyjne". Niech wpisze się tu co drugi , który pomógł finansowo lub swoją pracą jeżeli osiągnie wartość 50% tablic rejestacyjnych.Zwracam honor tym których uraziłem ,chociaż nie mialem takiego zamiaru.

Gdzie to można spotkać? Jest to niedaleko Łomży

Pozdrowienia.

.

Ja już pomogłem.Kto następny?

nie wiem co rządzi światem ale wiem co rządzi podlasiem to Łks Łomża

nie ,a jak to nasze kochane południe

.

Zebraliśmy dziś 83 zł. Podziękowania dla wszystkich którzy nas wsparli, a zwłaszcza dla Pana który przekazał nam 50 zł.

pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz
powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!

Białystok, ale po lewej budynek Komitetu Wojewódzkiego Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej. Kiedy robiono to zdjęcie Uniwersytet w Białymstoku był taka samą mrzonką jak stolica województwa w Łomży.

rudy błazen z druhem

Ta murowana to chyba będzie za Szczepankowem w kierunku na Mikołajki.

do IP zewnętrznego się dopłaca i to sporo, ale nie wiem ile. Co do neostrady można bez routera, mają w punktach też modemy na 2 stanowiska tylko trzeba je zakupić w promocjach dają tylko jednostanowiskowe gratis, natomiast do podwójnego jest dopłata można się dowiedzieć na rondzie w punkcie TP.

Jak chcą w łomży nałapać więcej turystów to muszą ustawić więcej radarów to proste, przecież niedawno nasze władze się tym chwalili ile radarów zakupią i ustawią , nawet gminy itp, taka jest właśnie mentalność naszych władz i w takim razie ja jeszcze im doradzę że na sezon turystyczny można hotele przerobić na izby wytrzeżwień dla turystów oraz można ich przecież aresztować na 48 godzin.

vonReuffen: uwierz, nie przesadzam. Kupilem kiedys rower za 650 na sikorskiego w romecie. Dokladnie 9 lat temu. Wazac 35 kg w 1.5 miesiaca pogialem felgi, mimo ze byl na dwoch amorach. Linki pekaly jak szalone. Tyle co wlozylem w niego przez 5 lat, to mialbym jeszcze 3 takie nastepne. Kumpel kupil meride. Od 1.5 roku wymienil tylko tylna opone, bo lubi sobie bokiem pojezdzic :)

Przejdz sie do sklepu w tym ciagu co alkochole swiata sa. Pogadaj z kolesiem, jesli ktos ma na sprzedanie jakis sprzet to on to bedzie wiedziec. A do tego koles sie bardzo dobrze zna. Wg mnie najlepszy spec od rowerow w lomzy.

Popieram 666!
Wspomniany człowiek w ciągu obok Alkoholi Świata wie o rowerach chyba wszystko! Nie znam lepszego fachowca!

.

spoko reklama

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org