Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ODSZEDŁ OSTATNI WIELKI AUTORYTET I PATRIOTA |
a jak w tym roku z końcem szkoły, kiedy zakończenie roku szkolnego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ODSZEDŁ OSTATNI WIELKI AUTORYTET I PATRIOTA |
mrs ten twoj janski ma tyle wspolnego ze szkola co ja z ferrari :D buahahahha Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a o boguskim nikt nie pamieta?? ...Rafał gdyby nie ty to h u j by strzelil łks!!!!!!!!! wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
Bądźcie poważni, wiadomo, że nie pojedziemy od razu do np. Jeżewa czy Myszyńca. :) Zobaczymy jaki jest przedział wiekowy i dobierzemy optymalną trasę. Tak więc drodzy forumowicze szykować rowery i jazda. Część z was narzeka, że w Łomży nie dzieje się nic ciekawego, macie więc okazję w miły i AKTYWNY sposób spędzić niedzielę. Widzimy się w niedzielę ;) Zbych
|
|
Albo poprostu: sponsor zapytał sie jaka "pewną" jedenestkę Janas wystawi na mistrzostwa... pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Rafał strzela bramki Wiśle, tyle ze nadal w 3 lidze..... http://wislakrakow.pl.pl/index.php?articleid=18 wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
Dzisia chcialem wejsc na strone www.lks.4lomza.pl i zobaczyc cos ciekawego o naszym zespole (najlepsza strona o Łksie) a jej nie ma:/ Czy zostal zmieniony jej adres??? Prosze jesli zostal zmieniony o podanie jego
|
|
I to mi się podoba :)
|
|
odrobina filozofii jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziła. Tylko czasami konkluzje sa zbyt daleko idące ........ pozdr. abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
Dołańczam się do Ptysia! Nowe forum ŁKSu zaprasza! Szybko się rozwijamy i poszukujemy nowych użytkowników! :)
|
|
Co zioło zrobi z człowieka wydaje mu się że jest filozofem. Nie palcie tego cholerstwa lepiej walnij piwo Tester abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
Sam człowieczku jesteś "tempy", jak tak bardzo Ci ta rejestracja przypadła do gustu, to sobie ją wydrukuj w powiększeniu i walnij na ścianę jako foto-tapetę, tak żebyś zawsze z rana po przebudzeniu mógł się w nią wpatrywać i się zachwycać jaki to "cudowny" okaż wynalazłeś. Ten temat nie został założony do jakichś głópich polemik, także jeżeli masz zamiar prowokowac do jakichś spięć, to sobie lepiej wogóle odpuść i nie zaglądaj w ten temat. Mimo wszystko pozdrawiam. Zbych
|
|
O ryska co tam u Ciebie ? z kad piszesz ? dawno Cię tu niebyło :) abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
wysłałem wam jena e-maila ale chyba niedoszły Ps jak mozecie to podiszcie je Ptysiu91 z góry dzięki Ma zowsze Łomża
|
|
Rafałek musisz tam wkleic link strony na której znajduje sie obrazek .
|
|
|
|
Moj najlepszy kolega z podstawowki...
|
|
Jeśli macie jakieś problemy ze swoim komputerem (programowe lub sprzętowe) - piszcie o tym tutaj. Żaden z Waszych problemów nie pozostanie bez odpowiedzi. Proszę jedynie o szczegółowe opisywanie problemu. Pomożecie? Pomożemy! rudy błazen z druhem
|
|
Tak ptysiu, zgadza się. Jest to widok, który widzisz codziennie z okien autobusu jadącego od ciebie w stronę centrum. ;) .
|
|
Ja równiez dziękuje za doborowe toważystwo "eskapady" mam nadzieje, że jeszcze nie raz pojeżdzimy razem. BOB-kazda pogoda jest odpowiednia do jazdy tylko wymaga prawidłowego przygotowania, pozatym przy takich warunkach atmosferycznych należu pamietać o podstawowych zasadach jazdy terenowej (o ile są takie znane). ;) pozdrawiam zapalonych rowerzystów- śpiochów :]
|
|
Sąsiad ma DSL'a i przed chwilą bez problemu otworzył 90minut.pl. U mnie też śmiga.
|
|
jako jego "brac szkolna" chcemy mu pomoc. w niedlugim czasie bedziemy chodzic po miescie z puszkami. chcemy zebrac jak najwiecej pieniedzy dla Marcina.NIE PRZECHODZCIE OBOJETNIE WRZUDZCIE TA SYMBOLICZNA ZLOTOWKE DO PUSZKI MOZE ONA URATOWAC JEGO ZYCIE!!
|
|
PROPOZYCJA Jest mała opcja, jeśli jest ktoś kto lubi poważniej "pojeżdzić" w mniej turystycznym wydaniu lecz w sportowym to zapraszam do wspólnych treningów, jazd i wzmagań na trudnym terenie. Terminy treningów sa regulowane w zależność od dnia obejmuja one dziedziny takie jak wytrzymałość, technike, szybkość i dynamike jazdy w terenie jak i na szosie. Jesli jest ktoś zainteresowany to kontaktujcie sie przez GG:8799004 PS: :-) .
|
|
Ja również polecam południe jest po prostu full wypas ;)
|
|
Od jakiegos czasu to wlasnie poludnie staje sie centrum miasta! To tu budowane sa nowe mieszkania i sklepy!
|
|
Trocha to zainwestuj w router, dobry co prawda używany, ale z podziałem pasma kupisz już za 200zl. Z konfiguracją też nie będziesz miał większych problemów. A jeśli koniecznie chcesz się męczyć dalej z udostępnianiem przez komputer siostry to zainstaluj sobie program WinRoute, tam masz możliwość przekierowywania portów.
|
|
To by była fajna ściana żeby nie te teblice ;) A tak serio Ptysiu jak kręci Cię zbieranie tablic to masz tu linka do paru mocnych kolekcji http://uctb.ys.pl/rejestracje/tablice.php?dz=wortal&pdz=kolekcje Mnie osobiscie to nie bawi, wolę robić im zdjęcia ale dużo ludzi kolekcjonuje tablice.
|
|
Święto Sąsiadów rudy błazen z druhem
|
|
a dokłądniej ? niema takiego czegos u mnie w kalendarzu :P .
|
|
CHodzcie mu pomozemy, mi na jego zyciu zalezy, jest taki mlody :( rudy błazen z druhem
|
|
Ej jest jakaś praca dla 17 latki ?? :) i nie chodzi mi o truskawki i ulotki :) .
|
|
nic prostrzego ;)
|
|
nie wiem co mialy znaczyc te twoje "::D" to akurat nie bylo na poziomie.
|
|
Witam! Proszę,proszę jaka zmiana.Jakiś czas temu miałem właśnie taki problem , a jak zapytałem na FORUM to opierdzilel dostałem (nie od wszystkich) oby tak dalej.Pozdrawiam!
|
|
Wołanie na Puszczy ! Było niedawno coś podobnego. Prośba o pomoc i co i nic. Niewiele postów w tym temacie i jeszcze mniej pomocy.Tak też jest i teraz.Mocni w "GĘBIE" Najłatwiej napisać HW itd.itp.
|
|
Włąśnie MikMik te minki są nieodpowiednie do obecnej sytuacji.Nie znam tego chłopaka, ale osobiście zamierzam wesprzeć go finansowo.:(
|
|
mmm. wiesz co ci powiem mozesz tak pisac, Ale i tak wiem ze sa tacy ludzie co nam pomoga a nie tacy jak ty co umieja tylko krytykowac wszystkich i wszystko.
|
|
Łomża jest ważnym węzłem na trasie z centralnej, południowej i wschodniej Polski na Mazury (Kraina Wielkich Jezior), Pojezierze Augustowskie i Suwalskie), jest także istotnym miejscem dla podróżujących z Litwy, Łotwy i Estonii do nas i innych krajów Zachodniej Europy. Można ją nazwać Bramą Mazur, albo (nieco szumniej) Bramą Północ-Południe. Jednak Łomża aby zaistnieć na mapie turystycznej musi spełnić szereg warunków: - uświadomienie decydentom realnych korzyści płynących z gospodarki turystycznej - to jeden z najważniejszych warunków, gdyż ignorancja władz lokalnych utrudnia lub wręcz uniemożliwia działanie w sferze turystyki, - pozyskanie kadr dla turystyki i rekreacji - n.p. kierunek studiów obsługa turystyki lub coś w tum rodzaju na którejś z łomżyńskich uczelni wyższych, - utworzenie regionalnego centrum turystyki - kolejny warunek bez spełnienia którego o zatrzymaniu turystów nie ma mowy. Brak informacji powoduje, że przejeżdżający przez Łomżę nie mają pojęcia o atrakcjach, z których mogliby skorzystać zatrzymując się na jakiś czas, - koordynacja działań jednostek samorządu terytorialnego w zakresie gospodarki turystycznej, - realne, nie formalne zajęcie się gospodarką turystyczną przez gremia decyzyjne, - powiązanie turystyki z innymi dziedzinami gospodarki i życia społecznego, - opracowanie i wdrożenie skutecznych programów rozwoju turystyki, - inwestowanie w bazę turystyczną, rekreacyjną, sportową i kulturalną, - pomoc (dogodne kredyty, ulgi podatkowe, doradztwo) dla osób rozpoczynających działalność w dziedzinie turystyki, - realna promocja regionu, - wypracowanie produktów regionalnych i ich skuteczna promocja. W restauracjach, hotelach, barach nie ma żadnego zwstawu regionalnego. Zabawne i irytujące jest kiedy w zagłębiu mlecznym, w gastonomii serwuje się ser Feta zamiast n.p. serka wiejskiego z Piątnicy. Mamy znakomitą wodę, ale w gastronomii proponuje się Żywiec, Perrier lub inne spoza regionu, podobnie jest z piwem - w wielu łomżyńskich zajazdach nie ma naszego piwa. Albo miód pitny - typowo Polski napitek - konia z rzędem temu, kto znajdzie go w restauracji. Wiadomo, że w tym regionie pędzi się bimber, robi znakomite nalewki - w oficjalnym obiegu te trunki nie istnieją. Inny przykład piwo kozicowe - napój znakomity i wybitnie tutejszy, powinien stanowić ozdobę każdej restauracji, albo kołduny (duże pyzy ziemniaczane z nadzieniem mięsnym) czy rejbak, trudno jest nawet o zwykłe racuchy - placki ziemniaczane. Turysta musi wiedzieć po co zatrzyma się w jakimś miejscu, jeśli do świadomości osób bawiących się w turystyką nie dotrą te podstawowe prawdy można zapomnieć o zatrzymaniu podróznych w Łomży. Ma zowsze Łomża
|
|
MrS nie bądź szerszy od koszuli... P.S Nie mieszkam w tym białym,zakratowanym budynku na Wojska Polskiego :):) Pzdr
|
|
to ma byc takie swieto aby ludzie ruszyli tylki i nie siedzieli ciagle w tych ciasnych blokach i tylko TV & net, tylko wybrali sie na biesiade potańcowac ;-]
|
|
proste ze jest dla 17 latki, oprocz fizycznej to watpie ;-P
|
|
Cztery osoby zginęły w dwóch wypadkach drogowych, do których doszło w niedzielę nad ranem w Lubuskiem. W obu uczestniczyły samochody BMW. Siedmioro młodych ludzi jechało BMW na południu województwa lubuskiego. Na Odcinku Krężno-Siedliska kierowca stracił panowanie nad samochodem, dachował, po czym uderzył w drzewo. W czasie reanimacji mężczyzna zmarł. Szóstka pasażerów trafiła do nowosolskiego szpitala. Inny tragiczny wypadek miał miejsce około godziny 4.30 na drodze krajowej nr 2 (Świecko-Warszawa-Terespol) w miejscowości Gronów. Kierowca BMW z niewiadomych przyczyn zderzył się z autobusem na białoruskich numerach rejestracyjnych. Trzy osoby, jadące BMW, poniosły śmierć na miejscu. Spośród jadących autobusem lekko ranne zostało dziecko. Za szybkie samochody dla młodych z fantazją, ale bez wyobraźni kierowców, dziurawe drogi i drzewa rosnące na poboczach, oto przyczyny tragedii na drogach. Pozdrowienia wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz! http://www.kronikanarodowa.com http://kronikanarodowa.com
|
|
Racja... rudy błazen z druhem
|
|
Nie mogę tego tak zostawić.Pomogłem chłopakowi wcześniej pomogę i temu.Ja nie krytykuję bezpodstawnie.Chwała wszystkim którzy pomagają, nie ważne czy finansowo czy swoją pracą i zangażowaniem.Popatrzcie tylko na posty"Tablice Rejestracyjne". Niech wpisze się tu co drugi , który pomógł finansowo lub swoją pracą jeżeli osiągnie wartość 50% tablic rejestacyjnych.Zwracam honor tym których uraziłem ,chociaż nie mialem takiego zamiaru.
|
|
Gdzie to można spotkać? Jest to niedaleko Łomży Pozdrowienia. .
|
|
Ja już pomogłem.Kto następny?
|
|
nie wiem co rządzi światem ale wiem co rządzi podlasiem to Łks Łomża
|
|
nie ,a jak to nasze kochane południe .
|
|
Zebraliśmy dziś 83 zł. Podziękowania dla wszystkich którzy nas wsparli, a zwłaszcza dla Pana który przekazał nam 50 zł. pamietaj wybiorcza michnika kupujesz ? zydo-bolszewie w polsce utrzymujesz powiedz stanowcze nie dla hasbary!!!
|
|
Białystok, ale po lewej budynek Komitetu Wojewódzkiego Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej. Kiedy robiono to zdjęcie Uniwersytet w Białymstoku był taka samą mrzonką jak stolica województwa w Łomży. rudy błazen z druhem
|
|
Ta murowana to chyba będzie za Szczepankowem w kierunku na Mikołajki.
|
|
do IP zewnętrznego się dopłaca i to sporo, ale nie wiem ile. Co do neostrady można bez routera, mają w punktach też modemy na 2 stanowiska tylko trzeba je zakupić w promocjach dają tylko jednostanowiskowe gratis, natomiast do podwójnego jest dopłata można się dowiedzieć na rondzie w punkcie TP.
|
|
Jak chcą w łomży nałapać więcej turystów to muszą ustawić więcej radarów to proste, przecież niedawno nasze władze się tym chwalili ile radarów zakupią i ustawią , nawet gminy itp, taka jest właśnie mentalność naszych władz i w takim razie ja jeszcze im doradzę że na sezon turystyczny można hotele przerobić na izby wytrzeżwień dla turystów oraz można ich przecież aresztować na 48 godzin.
|
|
vonReuffen: uwierz, nie przesadzam. Kupilem kiedys rower za 650 na sikorskiego w romecie. Dokladnie 9 lat temu. Wazac 35 kg w 1.5 miesiaca pogialem felgi, mimo ze byl na dwoch amorach. Linki pekaly jak szalone. Tyle co wlozylem w niego przez 5 lat, to mialbym jeszcze 3 takie nastepne. Kumpel kupil meride. Od 1.5 roku wymienil tylko tylna opone, bo lubi sobie bokiem pojezdzic :) Przejdz sie do sklepu w tym ciagu co alkochole swiata sa. Pogadaj z kolesiem, jesli ktos ma na sprzedanie jakis sprzet to on to bedzie wiedziec. A do tego koles sie bardzo dobrze zna. Wg mnie najlepszy spec od rowerow w lomzy.
|
|
Popieram 666! Wspomniany człowiek w ciągu obok Alkoholi Świata wie o rowerach chyba wszystko! Nie znam lepszego fachowca! .
|
|
spoko reklama
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |