sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy kto¶ wpadł na genialny pomysł?

Witaj, Bożeno! Potrzebowała¶ dziesieciu lat, żeby odkryć ten znakomity portal. A będzie jeszce lepszy, s±dz±c po zapale, jaki chłopaki wykazuj± dla swego przedsięwzięcia. Dopiero dzisiaj po raz pierwszy w życiu piszę na Forum, bo Czarek po¶więcił trochę czasu, żeby mnie nauczyć czego¶, co jest podobno dziecinnie łatwe (ale ja już chyba od do¶ć dawna dzieckiem nie jestem, st±d trudno¶ć w przyswajaniu bajecznie prostych instrukcji Czarusia). Zajrzyj na stronę www.koteria.4lomza.pl - może Cię natchnie jeszcze większym optymizmem co do ludzi w mie¶cie, którego do¶ć długo nie widziała¶. Pozdrawiam i Ciebie, i Forumistów, i chłopaków z Firmy Speed, i wszystkich Portalowców www.4lomza.pl
Wystraszony trochę nadmiarem nowo¶ci w dniu debiutu na Forum

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy kto¶ wpadł na genialny pomysł?

Nie zwróciłem uwagi na to, ale ze względu na nędzny poziom tej TV. Jak człowiek sobie obejrzy reportaż z Zebrania Rady Miejskiej, czy posłucha takich oszołomów jak Lipski czy Grabani to nie nie zwraca uwagi na resztę.

Jedno jest pewne lewica jest zła!!!

Młoda Prawica Łomżyńska

Zbych

Widzę, że nie tylko ja to zauważyłem. A niby felietony Pana P w TV Łomża maj± chyba na celu pokazanie się mieszkańcom Łomży. Tylko ciekawe czy on zauważył, że jak się go słucha to się chce ż...ć. To, że sobie pogada nic nie zmieni, niech by odnowił fasadę jakiej¶ kamienicy albo wyszedł z łopata na trawnik to bym zrozumiał (w znanym wszystkim z historii PRL czynie społecznym).
Pozdrawiam

Cytowana prezentacja pachnie chyba transakcj± wi±zan± z TVB-stok.

Jej rezultat, jak się okazuje, jest odwrotny od zamierzeń. Widać Opatrzno¶ć nad nami czuwa.

---------------------------------------------
Lukasz

Tak naprawdę to budowa fontann, parków itp . - to nic innego jak roboty publiczne, które DAJˇ ZATRUDNIENIE!
Nie można też stawiać sprawy tak, że albo "papu" albo co¶ dla ducha. Musi starczyć i na to i na tamto - bo inaczej staniemy się "bydełkiem" my¶l±cym tylko żarciu...
Chociaż jest też takie powiedzenie: "Nędza łamie ludzkie charaktery - nie sposób sprawić, by pusty worek stał prosto" (B. Franklin). Pozdrawiam.

---------------------------------------------
Lukasz

Posluchaj mnie - " Raver "
Ile ty masz la ? cooo ?
Muza techno w szerokim tego slowa znaczeniu w Lomzy istnieje juz od dawna - co najmniej od 1995 - wtedy odbywaly sie pierwsze impry spod znaku Techno .
Kiedys z grupa osob prubowalismy wdrazyc ten nurt muzyki na nasz biedny rynek lomzynski i szlo nam calkiem niezle - tylko gdzie Ty wtedy byles - hee hee hee .
Na kawe i czekolade to sobie idz do .... heee ...
A co Drum&Buss - to nie jest muzyka elektroniczna czyli - tekno , a obecnie techno - hehehe - chlopie gdzie ty zyjesz , moze tobie chodzi o gatunek - techno - to juz inna historia . Apropos powstawania klubow - to sprecyzuj -czego ty oczekujesz ? - zeby w klubie gdzie graja house .... grali jazz

Do "on"

A co ty taki...? Drzewa ci nie odpowiadaja... wszystko ci nie odpowiada... to zrob cos! a nie wypowiedzi strasznie takie nijakie.. :P

Młodo¶ć u¶miecha się bez powodu.
Oskar Wilde

space

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org