niedziela, 06 października 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PZPR-pis się sypie?

Jula brawo za podejście do tematu. Bardzo dobrze ze znasz swoją wartość i się nie przejmujesz tymi anonimowymi wywodami sfrustrowanych ludzi. Wiadomo ze czasami Ci zal tego co piszą na Twój temat, bo każdy chciałby być postrzegany tylko w pozytywnym świetle. Jednak wszystkim nie dogodzisz i najważniejsze żeby Twoja psychika nie siadła przez tylu idiotów, bo podłamać się łatwo.
Ja osobiście mimo, że Cię nie znam i nigdy nie widziałem to jestem dumny, że wybiłaś się z takiego ..... miasteczka. Jest parę osób z Łomży którym się też udało i też się cieszę ich sukcesami. Ty chyba jednak jesteś w tej chwili jedną ze sławniejszych osób z Łomży i dlatego jest w Twoją stronę więcej krytyki, bo widać że działa to tak, że im większy sukces tym więcej komentarzy frustratów, którzy nic nie osiągnęli i nigdy nie osiągną.

Powodzenia i dalszych sukcesów, a żałosnych ludzików "olewaj" na swojej drodze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PZPR-pis się sypie?

The Invention of Lying
Idiocracy (trochę idiotyczny, ale w sumie jest spoko i pasuje do Twoich kryteriów ;) )

a po co się wychylać?toć to kasa w błoto,ten kościół i tak jest "uroczy",a jak ślub Masz któryś z kolei to ktoś przed Tobą go przystroi...

Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem

Pobraniowej to ona nie odrierze.

a jak się skapnie to i poleconej nie musi...

Dzieki szorstki. Wybiore sie tam w sobote :)

pisalam ze negresko bedzie budowal blok na ul. kolegialnej / wiejskiej.
dzwonilam do nich i pytalam o blok. jest juz w trakcie budowy. mozna zobaczyc.
w na samej wiejskiej stoi inny blok jesli o to chodzi.

a jesli chodzi o zacharzewskiego tez dzwonilam ma stawiac blok albo juz powoli stawia i sprawdzal mi cena za metr 3450 zl. u niego mozna brac kredyt RODZINA NA SWOIM podobno.

jak dla mnie to super .działa

Chyba jeszcze nasi deweloperzy się nie zorientowali co się dzieje na rynku nieruchomości w Polsce jeśli mają dalej ceny z 2008 roku. A może nasze lokalne społeczeństwo jest aż tak naiwne;). Generuje popyt to jest i podaż.

p. kowalewska ma swoj gabinet na Konstytucji 3maja. noszac aparat przez kilka lat bylam jej pacjentka. bardzo sympatyczna lekarka,ma dobre podejscie i do dzieci i mlodziezy. ale najwazniejsze,ze zna sie na tym co robi,o wszystkim na kazdej wizycie informuje i jest dokladna. nie wiem jak wyglada to teraz,ale kilka lat temu wizyty i sam aparat byly cenowo bardziej przystepne niz w innych gabinetach

Jacy wy dziwni jesteście... Ludzie chcą się dogadać a tu wyjeżdżają z komentarzami...

Doceniam zrównoważone podejście zastosowane w tym artykule. Prezentuje różne perspektywy Watermelon Game i pozwala czytelnikowi na wyciągnięcie własnych wniosków.

wow

Pewnie się sypie, ponieważ PIS nie może już załatwić nowych stołków. Tak to już obecnie wygląda w praktyce.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org