Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdy zysk zaślepia... Kiedy nie działają państwowe inspekcje... |
Dziękuję wszystkim za opinie przepraszam za wojenkę jaka tu niechcąco zaistniała. Wszystkie komentarze negatywne co do OLIWI przyjmuję jako konstruktywną krytykę. Niedociągnięcia obiecuję poprawić. Jak to dobrze że jest ktoś kto spojrzy chłodnym okiem i wytknie błędy. Oczywiście że piękne pazurki nie muszą świadczyć o małym rozumku.( chciało by się dodać - Kubusia Puchatka ) Świadczą głównie o zadbanych dłoniach osoby wykonującej inteligentną pracę lub o wyższym statusie społecznym zadbanej Kobiety z Klasą dbającej nie tylko o swój wizerunek. Szanowna Pani. ZENIU Cieszę się , że wyrażone tu opinie dzięki swej anonimowości interpersonalnej nie wpłyną istotnie na nasze życie towarzyskie w realnej rzeczywistości mogą jednak wpłynąć na jakość naszych kontaktów (postaram się wyeliminować przykry zapach unoszący się nad naszymi postami). Każdy człowiek posiada Piętę Achillesa i coś z Kubusia Puchatka, Kobiety czasem jeszcze mają Serce które boli. Pozdrawiam Wszystkie Inteligentne Kobietki z Klasą zapraszam na ploteczki z przymrużeniem oka ;) i pogaduszki o „ostrych” pazurkach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdy zysk zaślepia... Kiedy nie działają państwowe inspekcje... |
Pakero: sterydy Ci mózg wyjadły, patafianie. rudy błazen z druhem
|
|
od chińszczyzny trzymaj sie z daleka. tylko japonia.
|
|
niestety ta firma nie ma strony :D
|
|
Widzę, że mamusia stomatolog miała pełne ręce roboty. Zostawiła biedna pacjentów z bolącymi ząbkami i pomogła córuni napisac coś bez błędów i poprawnie stylistycznie.
|
|
3 - 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tu narazei jest ściernisko ale bedzie San Franciso!!! rudy błazen z druhem
|
|
II LIGA II LIGA ŁKS!!! II już mamy na I jeszcze czekamy!!!:D
|
|
do I ligi jeszcze troche daleko..ale II juz mamy zapewniono......bravo za doping...pozdro dla mlynu... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Agent22 no co ja moge powiedziec, zgadzam sie w 100 % smiesza mnie tacy ludzie jak MrS ahahahahaha ale liscia w pape od takiego "super kolesia" jak MrS to zaszczyt wylapac ;)) po prostu "...blacha dla zagubionych gosci( takich jak MrS......, witam was w rzeczywistosci !!!!!!!!!! "!!!!!!!!!!!!!!! Zbych
|
|
to poprostu Lachony hehe i blachary więc poprostu korzystaj hehe
|
|
no idz do sadu a jeszcze zaplacisz koszty postepowania sadowego.... rudy błazen z druhem
|
|
ja też tu jestem??? waldek27 nie płacz kiedy odjade - tramwaj???
|
|
co to za marka wydaje mi sie nie znajoma? waldek27 nie placz kiedy odjade - tramwaj???
|
|
heehhehe oj tam blachar pelno w kazdym miescie hihi wiec nie ma sie czym pzrejmowac poprostu ej olewac eheh;) Zbych
|
|
no juz od dawna nie ma czatu ale mogli by zrobic :)
|
|
no juz od dawna nie ma czatu ale mogli by zrobic :)
|
|
czesławie, czy dysponujesz może informacjami na temat jakichś szczególnych osiągnięć naszych wioślarzy? Zbych
|
|
JAK WIDZISZ Z DEWILEM NIE WARTO. .
|
|
tygrysek co ty pie****** za glupoty wez sie zastanow nad soba albo chcez w Łomzy dorobic sie (w prywatnej firmie jako pracownik) albo to jest twoja pierwsza praca albo juz sam nie wiem co dziewczyno/chlklopcze to nie m ozliwe chcesz zarabiac wiecej? to jedz do angli, irlandi, czy innych krajow UE tam zarobisz wiecej ale kosztem twojego zdrowia twoich zszarpanych nerwow czy innych czynnikow (przykladowo wezmy ostatnia glosna sprawe pracy niewolniczej we wloszech) Dobra placa bez dobrego wyksztalcenia - Nasuwa sie haslo z jednego ze spotow reklamowych - "Takie rzeczy to tylko w Erze" .
|
|
Dobre powinni sobie reaktywować ormo. .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |