Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Noworoczne orędzie Marionetki I sekretarza KC PZPR-pis - deklaracją wierności komunistycznej partii PZPR-pis |
Orędzie Noworoczne Marionetki I sekretarza KC PZPR-pis do towarzyszy z PZPR-pis i ich czopków czystą deklaracją wierności swojemu panu i władcy I sekretarzowi KC PZPR-pis, samej partii i ich czopkom. Polacy poczekają na orędzie Noworoczne Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej do Polaków. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Noworoczne orędzie Marionetki I sekretarza KC PZPR-pis - deklaracją wierności komunistycznej partii PZPR-pis |
ślepe chviszcze jak zwykle, albo łże jak PieS, albo jak szuja manipuluje, oto bowiem od 2016 r. drastycznie z roku na rok rosły dotacje z budżetu dla TVPiS, a znawcy tematu są zgodni, że olbrzymie zarobki głównych propgandzistów PiSlamskiej mafii są niePOrównywalne do standardów na rynku medialnym. O patologii świadczy też fakt, że oprócz etatów zawierano równoległe umowy cywilno-prawne co miało charakter bezprawnego dojenia kasy, a w zamian oczekiwano nachalnej, kłamliwej i demagogicznej propagandy. Coś takiego jedynie w wojennym stanie miało miejsce POd kierownictwem PZPR. rudy błazen z druhem
|
|
Re: Noworoczne orędzie Marionetki I sekretarza KC PZPR-pis - deklaracją wierności komunistycznej partii PZPR-pis |
Jakaż to różnica kto nadzorcą bantuStanu “Polska” i czy propaganda jest rzekomych patriotów albo czy rzekomych demokratów? Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
ajhitla dvpokrato, jeszcze nie tak dawno jako kmiota Rydzyk spijałeś słowa z hemoroidów Piotrowiczów z PZPR-pis, jako hajhitla dvpokrato piszesz peany na cześć furera Mentzena, a teraz twierdzisz, że wuj cię obchodzi kto rządzi Polską. Ale to jest oczywiste, twoim marzeniem jest dołączenie RP do Rosji. Dlatego realizujesz wytyczne z Moskwy. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ziuta krasnaja mordo \"deklaracją wierności komunistycznej partii PZPR-pis\" Ja ciebie rozumiem, powinno być deklaracją wierności: - \"fur deutschland\"
|
|
Autor: Bamburas (---.dynamic.inetia.pl)Data: 01-01-24 20:46 ziuta krasnaja mordo \\\"deklaracją wierności komunistycznej partii PZPR-pis\\\" Ja ciebie rozumiem, powinno być deklaracją wierności: - \\\"fur deutschland\\\" ______________________________ sie masz towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja mordo. Widzę masz postępy. Zaczynasz sama siebie rozumieć. Ale i tak nadal piszesz sama do siebie. Ale to rozumiem. To jest efekt PiSdzicy. Nie martw się. Na tym forum nie jesteś osamotniona. Wychodząc z twojej tezy, potwierdzasz, że to coś co miało być Prezydentem RP, bez partyjnym, bezstronnym, jest tylko Marionetką I sekretarza KC PZPR-pis. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Co do sekretarza, pewien nie jestem. Ale że do żymian, wątpliwości nie mam.
|
|
Niech PiSdzica w czopkach PiS trwa jak najdłużej. Nawet nie zauważą kiedy wyginą. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W Polsce istnieje ogromna ilość stron internetowych dla sportowców. Bardzo trudno wyróżnić którykolwiek z nich. Ale skoro pytasz, mogę udostępnić sterydy anaboliczne . Każda witryna internetowa stara się przyciągnąć kupujących reklamą i pewnego rodzaju bonusami. Osobiście byłem zadowolony z ceny tych chłopaków. Co jest ważne, ponieważ cały kurs ze wszystkimi niezbędnymi lekami kosztuje dużo, jeśli zaoszczędzisz na każdym, otrzymasz bardzo przyjemny procent rabatu. A jakość nie różni się od innych. Po co więc przepłacać?)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |