sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marta Lempart wśród kobiet roku 2020 dziennika Financial Times.

KSW bliżej do WRESTLINGU niż do prawdziwego MMA - szczególnie jak walczy Pudzian :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marta Lempart wśród kobiet roku 2020 dziennika Financial Times.

www.chatanowogrod.pl

Kitejumper, czy budowałeś z tą firmą, czy tylko ze słyszenia o nich wiesz? Znasz kogoś, kto mieszka w domu przez nich wybudowanym?
Mariusz

CXRSa1: jestem jeszcze pokoleniem przed sms-owym ;), dlatego moja wypowiedź jest długa. Recenzja to recenzja, a to jest forum a nie poczytne pismo muzyczne. Niestety, ale w kilku słowach nie da się ocenić wszystkich występujących. Dodam tylko tyle, że trudno jest ocenić występ zespołu Julii, która dopiero co pojawiła się na rynku muzycznym w odniesieniu do piosenkarzy, którzy na rynku są już od wielu lat.
Czego tu wymagać, jeśli tacy gwiazdorzy jak Beata Kozidrak, czy Robert Gawliński, sami nie potrafią skomponować odpowiednio wykonania utworu i dobrać repertuaru, mając już wieloletnie doświadczenie i styczność z rynkiem muzycznym.
Brzęczyszczykiewicz, masz racje odnośnie promocji młodych talentów, ale czy stacje zajmują się dalszym rozwojem tych ludzi?
Tylko nielicznym udaje się po tych programach zaistnieć na dłużej, jak choćby Ania Dąbrowska (ona jednak sama zrezygnowała z dalszego udziału w programie, dzięki czemu nagrała płytę bez "narzucania woli" przez stację), czy Ewelina Flinta (choć o niej już mniej słychać).
Gdzie się podziała Klaudia Kulawik z jej głosem i inni młodzi wykonawcy, których można ukształtować?

Tarczyn, przypomniał mi się moment, w którym prowadzący dosłownie zaciął się w chwili, gdy miał wypowiedzieć miasto pochodzenia Juli :).
Dla większości to tylko miasto przelotowe w drodze na Mazury i MacDonalds.
Samo miasto nie potrafi się promować ani zachęcić inwestorów.

kupcie sobie walke

W WORD nie ma samochodów z automatem ale jeżeli ktoś chce zdawać na automacie to wypożyczają taki samochód. Ale masz w dokumencie adnotację ze możesz jeździć tylko automatami albo powtórnie zdawać egzamin praktyczny.

Psów bez papierów nie można sprzedawać od stycznia 2012. Takiego psa można jedynie oddać za darmo lub odsprzedać za zwrot kosztów utrzymania (należy przedstawić dokumentację).

vonReuffen zgadzam się, że pies bez papierka równiez jest fajny. Każdy zwierzak niezależnie czy rasowy, czy też nie zasługuje na miłość. Jednak za takiego bez papierów płacić nie powinno się (i dobrze, że już nie można), bo to popieranie pseudohodowli i bezmózgiego mnożenia. Efekty takich zakupów widać w schroniskach, bo ludzie bawią się w Boga.

facmen

ja mam

oj o Konradzie można by było książkę napisać
skoro sie tak tam panie zmieniają to chyba to o czymś świadczy
sami sobie dopowiedzcie

vectra ok.

Godziny przyjęć dermatologa Doroty Mierzejewskiej... I w jakich dniach?

popieram przedmówcę.

z tego co wiem to od poniedzialeku do piatku od 8 , ktorys dzien w tygodniu przyjmuje po poludniu niewiem dokladnie czy jest to wtorekj czy sroda i tam kobieta w rejestracji zapisuje od godziny 11. a lekarz jest od 12 . z wlasnego doswiadczenia wiem ze lepiej jest isc wczesniej tzn ok. godziny 7 i juz tam czekac bo pozniej nazbiera sie ludzi i zapomnij o numerku bo jest ich tylko 20

Tarczyn, fakt, trochę inaczej zrozumiałem Twoją wypowiedź, bo myślałem, że to ironia :).
Taka reklama przydałaby się i browarowi i miastu, choć to czcze życzenia, bo to telewizja publiczna, a zapewne czas antenowy przeznaczony na reklamy o tej porze niósłby za sobą olbrzymie koszty dla browaru.
Może dzięki występowi Julii ludzie zaczną kojarzyć Łomżę. Niczego więcej się nie spodziewam, bo żeby miasto wykreować, trzeba byłoby działać globalnie na terenie całego kraju i inicjatywa musiałby wyjść ze strony władz miasta.
Do rozpowszechnienia informacji i mieście trzeba więcej działań niż tylko występy Julii.

Z łomży raczej nie dasz rady. Ale z zambrowa jezdzi ''podlasie'' na modlin.

Brawo Jula jak na pierwszą odsłonę bylo Super.Ekipa z występu na występ będzie coraz lepsza.Ja dziękuję bardzo za tą tremę i stres przed taką publiką.Jak to powiedział ten zza kulis Banda z Łomży .Trzymam kciuki i głosuję dalej.

To jest tzw. umowa ustna, ale powinien być chociaż jeden świadek.

Masakra ...

ja mogę mu dać 7 zł na piwo, nie dziad wie kto to pan :)

Gdzie w Łomży są sklepy fotograficzne. Potrzebuję kupić baterię do KM A200. Za odp. z góry dziękuję.

aaachaaa Galo, fajnie wiedzieć......

czy ktos wogole ty bywa?

Tylko ciekawe za co taki samochodzik...

Kasia..

ja mam w październiku bodajże 14

Wrestling and MMA are definitely different sports like a time card calculator, but I can see how KSW could feel closer to wrestling, especially with fighters like Pudzianowski competing

A grade calculator is a free online tool designed to help students and educators determine academic grades based on entered scores and weights.

A kto to ta Marta?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org