Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"ch... d... i kamieni kupa\" powrócił. |
Zawsze powtarzam że, te świnie ani honoru, ani godności za grosz nie mają. Chociaż według niego Polska to \"chvj, dvpa i kamieni kupa\" to: - i z tej kupy kamieni dobrze jeszcze trochę zapierd*lić. Bo chyba nikt nie uwierzy, aby ono o takim poglądzie, chciało zrobić cokolwiek dla Polski i Polaków?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"ch... d... i kamieni kupa\\\" powrócił. |
towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja bladzio marzy ci się ten xuj w dvpę. Nie wystarczy ci, że towarzysze z PZPR-pis cię dymają? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ziuta krasnaja blać Marzy mi się dół z wapnem dla ciebie.
|
|
Autor: Bamburas (---.dynamic.inetia.pl)Data: 22-12-23 12:49 ziuta krasnaja blać Marzy mi się dół z wapnem dla ciebie. ____________________ towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać, widzisz czerwona ***** jak cię PiSdzica wzięła! Marzysz dla siebie dół z wapnem. Ja już dawno pisałem, że was czerwone, komunistyczne PiSdowskie do takiego dołu. Warstwa czopów, warstwa wapna, warstwa piachu itd. tak do wyczerpania zasobów. Ale ten xuj w dvpę tkwi w twym komunistycznym PiSdowskim łbie. Ile razy już o tym pisałaś towarzyszko bambusa vel ziuta krasnaja blać. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
...ale Poszedł w PiSdu dawca miski ryżu i dawca kredytów na słupy... rudy błazen z druhem
|
|
Re: \\\\\\\"ch... d... i kamieni kupa\\\\\\\" powrócił. |
W czasie kiedy opluwaliście się nawzajem, w Brukseli został podpisany, z udziałem naszych prodemokratycznych europosłów, pakt migracyjny. Przyjmujemy od stycznia imigrantów. W TVN i w TVN BIS (dawna TVP) o tym ani słowa.
|
|
PiSlamska szczekaczka w publicznej TV przestała nadawać, ale PiSlamska hołota wciąż POwtarza totalne bzdury ignorując fakty. PO pierwsze primo POlska wraz z Węgrami byli przeciwni paktowi, ale zostali przegłosowani. PO drugie primo przyjęty pakt jest bardzo restrykcyjny wobec imigrantów, obarczony mnóstwem kontroli i mechanizmów ochronnych przed przedostaniem się osób niePOżądanych i niebezpiecznych. Mechanizm solidarnościowy zaś nie oznacza przymusu przyjmowania tylko POmocy tym krajom, które sPOtkają się z problemami. Dla kumatych można zaPOznać się z tym np. tu:https://forsal.pl/swiat/unia-europejska/artykuly/9386526,co-oznacza-nowy-pakt-migracyjny-ue-przyjela-ostry-kurs.html rudy błazen z druhem
|
|
|
\"W czasie kiedy opluwaliście się nawzajem, w Brukseli został podpisany, z udziałem naszych prodemokratycznych europosłów, pakt migracyjny. Przyjmujemy od stycznia imigrantów. W TVN i w TVN BIS (dawna TVP) o tym ani słowa.\" Przecież ryży miał vetować?
|
|
ślepe chviszcze wciąż wykazuje się dyletanctwem w sprawach, w których stale mędrkuje jak głupiec. Oto bowiem weto dotyczy Rady Europejskiej. Zaś kompromis w sprawie paktu migracyjnego uzyskały Parlament Europejski i Rada UE. Sprzeciw Polski i Węgier został przegłosowany. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |