Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
boa-dusiciel służy PiSlamskiej mafii |
\"Boa-dusiciel\". Policjant, który dowodził akcją z posłanką Gajewską, zasłużony dla PiS Nadkomisarz Sławomir Grzegorzewski to policjant \"dobrej zmiany\". Znany ze stosowania przemocy wobec aktywistów i demonstrantów. \"Zachowuje się, jakby był w PiS-ie\". Wcześniej zasłynął łapaniem za gardło aktywisty. Teraz – zatrzymaniem chronionej immunitetem posłanki Kingi Gajewskiej. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: boa-dusiciel służy PiSlamskiej mafii |
paplik napisał(a): > Wcześniej zasłynął łapaniem za gardło aktywisty... Mam nadzieję, że miał rękawiczki i nie zaraził się HIV_em? .
|
|
Nie ma sensu włączać się w spór zastępczy… Nie jesteśmy skazani na wegetację ze zmowy EuroWariatów z EuroSodomy z Bandą Czworga. Bo to oni uczestniczą we budowie Wielkiego Resetu! Nie jesteśmy skazani na socjalistyczną PiS z Waszyngtonem Ani komunistyczno-różową PO i Berlin i z aferami Brukseli i ani z propagatorami LPG+ 53 (pci, bo nie płci przecież) Mamy przecież polską drogę – Konfederację Wolność i Niepodległość Konfederacja proponuje - #OddamyPolskęPolakom! Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Dziennikarka nagrywała brutalną interwencję na wiecu premiera. \"Funkcjonariusz wytrącił mi z ręki telefon i rzucił go na ziemię\". Kulisy interwencji. Dziennikarka nagrała jej część \"Patrzyłam, jak mężczyzn rzucono na ziemię, a do jednego z nich funkcjonariusze krzyczeli: »Leż, ku***, leż«, »Ty ch***« i »ku*** je****«\" — pisze w serwisie lublin.wyborcza.pl dziennikarka Małgorzata Domagała. Na dowód w tekście zamieściła też nagranie przedstawiające fragment interwencji. ...a Krzywousty dziękował za tę interwencję... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |