Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
antyfaszyzm zabija libido |
antyfaszyzm zabija libido paplak potwierdzi …….. https://twitter.com/EmiliaKaminska/status/1704458795852730723 Cytat: - Nasze państwo objęło patronatem nazistowski spęd, rozumiesz ku*wa nazistowski marsz w stolicy, W WARSZAWIE, pod patronatem ku*wa rządu! Ja mam rasistowskich poj*bów w rządzie. Ja nie mogę przez to jeść, ja nie mogę przez to spać, nie mogę myśleć. Libido mi spadło poniżej zera. Zapytaj Ankę! Koniec cytata …. To turbodeMOkratyczne obłąkanie, tę nienawiść do Polski i Polaków paplaki nazywają „antyfaszyzmem”. Tegies, czy nie tegies …. ciekawe, co na to wąski …… —————————————————————— z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: antyfaszyzm zabija libido |
Polak kocha Matkę-Ojczyznę i broni jej przed konuchami folksdojczami i faszystami Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. Dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Polak kocha Matkę-Ojczyznę i broni Ją przed komuchami folksdojczami i faszystami Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. Dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
wąskiego uprasza się o niekomentowanie .....
|
|
towarzyszko lobo, a to dlatego na ul. Mickiewicza w W-wie wieczorami wystajesz z opuszczonymi spodniami i wypiętym zadem ? No kto by pomyślał. A to byś ty jego puknął, czy on ciebie? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
PO = szambo
|
|
Układ ten skonfigurował Kiszczak w Magdalence. Przy okazji wyborów/kastingów na zarządzanie postPRL bywały niewielkie przetasowania. Ale tym razem jest nowa jakość - Konfederacja Wolność i Niepodległość. Zobaczymy jak mafie loże i służby sobie z nimi pograją. ... Błogosław Boże Polsce i Konfederatom. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |