Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł Kołakowski \"jedynie wykonywał rozkazy\" |
\"W moim przypadku nie ma drugiego dna. Nie znam sprawy Piotra Wawrzyka. Ja jedynie przekazywałem wnioski i postulaty branży rolniczej - twierdzi w rozmowie z WP wiceminister rolnictwa Lech Kołakowski. Radio ZET podało, że Kołakowski miał zabiegać w resorcie spraw zagranicznych o sprowadzenie do Polski nawet miliona obcokrajowców\" Przypomnę: kto wojował z ośrodkiem dla uchodźców w Łomży? W 2009 przeszkadzało Posłowi 300 gruzinów i Czeczenów, którzy uciekali przed wojną. Ściąganie hurtowych ilości zarobkowych imigrantów z Azji i Afryki było \"postulatem branży rolniczej\"? A to ciekawe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł Kołakowski \\\"jedynie wykonywał rozkazy\\\" |
Słabą masz pamięć synku, nie dziwię się, bo jesteś lemingiem .... Tych 300 czeczenów to był wrzód na dnpie i przeszkadzali mieszkańcom a nie posłowi .... Poseł zajął się tą sprawą na wniosek mieszkańców, ale co ty możesz na ten temat wiedzieć? W 2009 to ty jeszcze ojcu z jajka na jajko przeskakiwałeś ..... Tak, że tegies ........ ---------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Mieszkałem vis a vis ośrodka na Łomżycy. Mi nie przeszkadzali, a większym zagrożeniem było lokalne dresiwo koczujące na mostku. Hejt i problem był pompowany sztucznie, także za pośrednictwem tego forum.
|
|
Jasne, a ja mieszkałem w tym samym bloku i MNIE przeszkadzało ... poniał wańka? A teraz paszoł won!!!
|
|
Branża rolna POtrzebuje aż miliona ludzi do roboty..?, kto temu uwierzy..? To był handel żywym towarem, tylko nie zwierzętami z branży rolnej, ale ludźmi... rudy błazen z druhem
|
|
Paszoł won srulu ......
|
|
Towarzyszko lobo, ty mieszkałaś? W odbycie Piotrowicza. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |