sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie mogę doczekać się

Nie mogę doczekać się Nowego Wspaniałego Rządu złożonego z opozycji

co to ma 215 mandatów w sejmie! Oczywiście z dzisiejszej wspaniałej opozycji! Czy nie byłby to cudowny rząd? Czy nie stworzy nam Nowego Wspaniałego Świata?

Aborcja do 12 tygodnia na życzenie, małżeństwa jednopłciowe a dla nich mieszkania z zerowym oprocentowaniem kredytu, benzyna za 5,19, cebula po 2 a pomidory po złotówce, zadekretowane ceny w ustawie!

Do tego czterodniowy tydzień pracy oraz podwyżki płac o 20 % dla wszystkich!

Tu się nie ma z czego śmiać, oni wiedzą jak to zrobić!

Wszędzie będą pomrukiwać wiatraki wytwarzające darmową energię, my swoją energię będziemy pozyskiwać z jedzenia świerszczy i chrząszczy, żebyśmy mieli siłę pedałować do roboty nawet po 30 km w jedną stronę!

Samochody się wyeliminuje, za to wszędzie pociągną tory wąskotorówek dla tych co nie mają sił na do tego pedałowania.

Oczywiście napędzanych tym darmowym prądem.

I to wszystko z premier Leszczyną, wicepremierem Nitrasem, wicepremierem Kierwińskim wicepremierem Kosiniakiem i Kamyszem, wicepremierem Hołownią i wicepremierem Czarzastym!

Alleluja i do przodu, do Nowego Wspaniałego Świata!

Tylko co z opozycją w takim układzie?

Uwaga, ilość mandatów wzięta z najlepszej sondażowni:
Najnowszy sondaż IBSP dla StanPolityki.pl

Tak, że tegies ………

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie mogę doczekać się

a

JJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAA

to bym w to wszystko Yebnął nuk ......

a potem zalał świńską gnojowicą

.

Oprócz węgla mamy największe w Europie zasoby wód geotermalnych i inne
ale socjaliści z PiS i komuniści rządzący Polską na rozkaz hegemonów
mają zakazane uczynić Polaków bogatymi. Handel i banki
przemysł i zasoby – ma pozostać nie dla Polaków.

@Lobo - a gdybyś miał wątpliwości o ruinie Polski pod rządami Bandy Czworga
to pojedź do Białowieży i zobacz obraz dokonań “wariatów” z EuroSodomy
wykonanych za zgodą Morawieckiego. Tusk nie jest lepszy - sam wiesz

Więc nie jest tegies...

Kłopot polega na tym, że wszystkie NUKI w kacapskich silosach zardzewiały i strach je odpalić ....

towarzyszko lobo, każdy rząd, z jakiej bądź partii będzie lepszy od rządów komunistycznej partii PZPR-pis, której naczelnym programem jest zniszczenie Polski i dołączenie jej do Federacji Rosyjskiej. Twoim marzeniem towarzyszko Lobo jak widzę jest wolność i swoboda pracy w Kołchozie, gdzieś na Uralu.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

\"to wszystko ch...j \" Jak śpiewał w piosence tytułowej Kuba Sienkiewicz (Elektryczne Gitary)

ironia pisowskiego zje#ba lobusia jest jak dowcip jego zdziczałego prezesa, kanciasta i z D... wyjęta śmieszy tylko autora.
nadchodząca bieda wyciśnie z gawiedzi posmoleński ostatnie resztki człowieczeństwa, upodli i sponiewiera na rozumie do końca.

najważniejsze, że stary cap PiSowski do jesieni będzie jeszcze świadomy ale już nie na chodzie goleń gnije...przegrana i czekające wyroki dla mafijnej oligarchii PiSwoskiej wzorowanej a rosyjskiej będzie ukrócona i rozlicza, a capa Żoliborskiego w klatkę i obwozić będą jak babę z brodą w cyrku osobliwości lub jak wozili truchło posmoleńskie po parafiach w 2010 r.

Jeśli Obajtka moskiewskie sługusa nie zobaczymy na wiosnę 2024 r. w kaftanie napisem ZK Wroki to niech ch... weźmie takie prokuratury, sądy i rządy. Już raz platfusowi Donald odpuścił przestępcy Kaczyskiemu J. i skazańcowi Kamiskiemu M. to dziś skutki że mamy mafijne oligarchiczne pastwo i tysiące PiSowskich bandytów.

120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.

kutabas należy do Stowarzyszenia Ludzi Niepełnosprawnych Umysłowo Nie Bez Własnej Winy, któremu prezesuje na tym gminnym forum paplaczysko .....

Na tę chorobę lekarstwa nie ma ......

Jedynie może pomóc lanie dębową lagą po schabach i patrzeć czy równo puchnie ........

Tak, że tegies ........

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

:) pisze to zje*b wychowany na urojeniach dziwaka, głupol co na orgiach smoleńskich spijał chochlą spleśniałą przeterminowaną wydzielinę od starca :)))

Oj będzie ciężko powrót do normalności raczej lobuś niemożliwy, bo zdziczały starzec dogorywa jak Breżniew :) nawet transfuzje od noworodków mu nie pomogły..tak i w tym przypadku Goleń gnije, rączka sztywna to dobrze nie wróży, będzie rozpacz plemienia smoleńskiego jak po śmierci Kim Dzong Ila, latka lecą i nikt wiecznie nie żyje nawet zbawiciel wydumany i wydłubany ze smoleńskiej brzozy. Pozostanie zapomniany grób ZA lub POD płotem a brat na Wawelu cóż za ironia losu.

https://youtu.be/0IdVkgdFfYM?t=122

120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.

No - ja widzę, że ty szwancu do normalności już nie powrócisz, ty nawet jak zdechniesz to pozostaniesz nienormalny:

https://www.youtube.com/watch?v=jLV5PNV8Hfc&t=11s

Tak, że tegies .......

:) tak qrwu po gwałcie smoleńskim tłumacz ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org