Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Godek przed sąd za propagowanie nazizmu |
nie wiem w ktorej, dalam przyklad poniewaz ktos wczesniej pisal ze woli dostawac 550? strzelam? nie masz nic madrego do powiedzenia to czepiasz sie slowek? lepiej nie komentowac niz zmieniac temat bezsensownie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Godek przed sąd za propagowanie nazizmu |
w tym calym jest ambaras zeby dwoje chcialo na raz,to zalezy czy cie pracodawca przyjmie ?czy zgodzisz sie na jego warunki a on na twoje,jeden bedzie za 3 zl pracowal na godzine a drugi chce 7-8 zl na godzine,to wszystko zalezy od tego,co soba reprezentujesz i czy jestes dobra w pracy i przynosisz zyski dla firmy,szefa.
|
|
nie opłaca się kombinować taniej wyjdzie dokupić ( można w sklepie) a najlepiej na złomach popytać ok2 do 5 zł.
|
|
nie zmieni sie nic bo pracodawcy moga wszystko wymusic itp
|
|
O to chodzi tylko jaka wersja najlepsza żeby nie było to jakiś złom. Znalazłem 3 i którą możecie mi polecić 1 http://tablica.pl/oferta/xbox-360-slim-z-kinect-ID1MN1x.html#aaff1f9241;r:18;s: 2 http://tablica.pl/oferta/xbox-360-elite-120-gb-kinect-ID2edDz.html#357e1c6dd6;r:18;s: 3 http://tablica.pl/oferta/bialy-xbox-360-plus-kinect-pad-gry-ID2huFD.html#357e1c6dd6;r:18;s:
|
|
Stadiony już będą przestarzałe i mus będzie nowe budować :)
|
|
Według mojej informacji jeśli klient pacjent nie chce konsultacji lekarskiej. Prześwietlenie można odebrać w zasadzie zaraz po jego wykonaniu czyli tyle ile trwa wywołanie zdjęcia i nagranie płyty zapisu obrazu z tym zdjęciem
|
|
adresy i numery tel. złomów z Łomży znajdziesz w necie, doraźnie możesz skleić tym klejem do 'spawania na zimno'. Kosztuje ok 17zł za strzykawkę duskładnikową,. Sam klej bardzo wydajny i schnie 20 min na kamień. Kiedyś w Farbeksie kupowałem. Poxipol jest mocny, ale nie tak jak ten klej moim zdaniem.
|
|
Ale ja nic niezgodnego z prawem nie robie teraz, jedynie zlozylam oferte. Hurtownia - ok. Wa.wy, a na bazarku mozna handlowac, ale na dziko nie chce.
|
|
To już postanowione :) Ja myślę, że firma super się w Łomży będzie sprzedawać :) rudy błazen z druhem
|
|
To na czas jego nieobecności będziesz nas raczył łamaną polszczyzną..?
|
|
Dno i wodorosty !!
|
|
ja to słyszałem że tyle ulgi kazdy bedzie miał ile ma lat...
|
|
arie powtarzasz sie....
|
|
to kto jadzie do lasu na piwo??
|