Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzień Wyzwolenia Narodowego |
Żeby mi się chciało tak jak się nie chce.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzień Wyzwolenia Narodowego |
Parę osób już pytało mnie się czy teraz mam otwarte od 19.00/17.00 ?.... chodzi o ulotkę :) można to tak odebrać w sumie (pomimo że nie jest napisane "Otwarte") ale tu chodzi o godziny 'promocji'. Godziny otwarcia są nadal takie same (od 12.00- 23.00 lub do 3.00 w nocy) no.name: Z tym kfc to nie do końca masz rację :) ja nie mam typowego punktu gdzie jest przemiał przechodniów. Do mnie przychodzą stali klienci lecz nie ukrywam, iż kfc odbije się na mnie jak i na innych.... najbardziej to się odbije na galerii stokrota, a co do gastronomii to najbardziej dostaną punkty tak jak mówiłem z przemiałem przechodniów bo teraz ludzie będą 'gnać' aby do galerii :) Jakby nie było trzeba walczyć o swoich klientów dla tego co miesiąc są nowe konkurencyjne cenowo promocję ( na fb można śledzić http://www.facebook.com/bar3wymiar teraz dodatkowo jest na Export niepasteryzowany za - 2,99zł ). Pozdrawiam.
|
|
nie dotyczy - wyłącz kompa i telewizor, idż na dłuższy spacer,dotleń organizm podczas spaceru wróć wspomnieniami do miłych wydarzeń z Twego życia, zrób coś dobrego dla drugiego człowieka/chociaż powiedz mu miłe słowo/. Miłego dnia
|
|
Omania a za co dziękować że Jesteś taka czy owaka..... Ty nikomu nigdy nie dziękuj!!!!! no fakt denerwują Ci Twoi koledzy strasznie:))))
|
|
Ok wezmę bo mi aktualnie potrzebne częsci. Gdzie mozemy się spotkać i bym obejrzał i zapłacił?
|
|
Może jestem taka może owaka,to moja sprawa.Każdy jakiś jest .Nie ma ludzi doskonałych.Co do znajomości to mam troszkę bliższych,troszke dalszych,bardziej lubianych jak i mniej.Znajomości których nie zerwę nigdy jak i znajomości których żałuję że zawarłam,ale one też czegoś nauczyły.Ale przynajmniej nikogo nie obrażam majac też różne zdanie na czyjś temat.
|
|
Jednak metabolizm mozna podkrecic cwiczeniami.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |