Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komuniści z PZPR-pis czują, że stracą władzę. \"Betonują\" stołki w spółkach skarbu państwa. |
gratuluje poinformowania szerokiej rzeszy użytkownikiem forum na kilka godzin przed wystepem. na drugi raz daj info jak juz sie skonczy kabaret :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komuniści z PZPR-pis czują, że stracą władzę. \\\"Betonują\\\" stołki w spółkach skarbu państwa. |
pawelec, nie twierdzę, że hurtem wstęgi wychodzą! 2 lata temu (2011r.) przez sezon 3szt. znalazłam, a w zeszłym roku, na wiosnę tylko 1-ną! rolnicy co raz lepszy sprzęt mają (głębsza orka) i co rusz, coś tam do wierzchu wyciągną. i najbardziej lubię po takim świeżo zaoranym polu chodzić. i grunt to się nie załamywać, gdy po całym dniu chodzenia, w kieszeni 2-3 guziki, monetek kilka i parę innych "dupereli". a bywa, że i nic się nie trafi! przecież wiecie jak to jest! pozdrowienia!
|
|
Re: Komuniści z PZPR-pis czują, że stracą władzę. \\\"Betonują\\\" stołki w spółkach skarbu państwa. |
Egzorcysta a mówiłem ze się twa stara na boki puszcza a Curą ma po niej charakter:)))))
|
|
Potwierdzam.
|
|
witam _maly_ , dziękuję już dobrze ale jestem zmuszony jeszcze tam trochę wyprowadzić pewne sprawy, zaraz jadę , wrócę za jakieś 10-12 dni na trochę dłużej to wtedy popiszemy pozdrawiam wpadłem tylko tu na " chwilę" aby " pozdrowić" tego ciula z Kolna i nie dać mu o sobie zapomnieć
|
|
andzia C , widzę że ciebie dalej ryj swędzi, podaj swój adres to sobie pożartujemy i cię podrapię
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |