Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
byle tylko odwrócić uwagę opinii publicznej |
PS. ola**: Jeśli komuś serce się kraje na widok pewnych sytuacji to chyba warto zaoferować pomoc w jakimkolwiek stopniu, to jest moje zdanie. Ale co ja tam wiem... Śpij spokojnie, bo pies jest bezpieczny. -_-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: byle tylko odwrócić uwagę opinii publicznej |
tak, od urodzenia tu mieszkam. i szczerze Ci odpowiadam. bądz też taki sam w stosunku do mnie i szczerze mi odpowiedz... cz na Zawadach mieszkasz?
|
|
jestem! wróciłam! ale wolniej pisała będę! prawa ręka w gipsie (dobrze, że mańkutem jestem), gips na lewej nodze i potłuczenia ogólne lekarz stwierdził. i tak dopieszczenia zegarkiem mi się "skończyły"! dziękuję Ci Etno!!!
|
|
i Panowie jeszcze jedno pytanko... czy oprócz "za Wa-wę" i "otliczje" jakieś inne wstęgi udało Wam się trafić na naszym terenie? wiemy dobrze, że to pułkom konkretne przyznawane były i w naszych stronach jakie stacjonowały. ale "zabłąkana" jakaś? (żołnierz ze wstęga, żeby znowu ktoś mnie zle zrozumiał) ... trafiliście coś innego? i nie pytam gdzie... tylko czy? dziękuję za odpowiedzi!
|
|
i nie zasnę! "za Japonię" widziałeś tu u nas wykopaną, czy na "ale zło"? a "za Plewno"? też była na tym portalu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |